Mene pripremni pocinju sve vise vatat, jutros u 6 mi je trajao minutu i po i to prilicno jak. Danas 4-5x (razlicitih intenziteta) sigurno sam ih imala, a vecer tek pocinje. Uzasno sam zivcana. I zgaravica me hvata ma na guc vode, preznojavam se, beba je stisnuta imam filing ka u konzervi, svako malo me probode u mjehur.
Prekosutra poslipodne mi je pregled, nemrem docekat, na zadnjem sam bila otvorena komodnih prst ipo, omeksanog cerviksa.
Nemam nekih ekstra znakova osim tih pripremnih menstrualnih trudova, sluz nemrem procijenit jer koristim vaginalete..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Doris, cestitke od srca! Uzivajte :)
Lollypop ti samo sto nisi! Jos malo pa grlis svoju bebu! Sve manje i manje nas je trbusastih 😁😀😄
gagulina i doris cestitam vam!
kako je ovo lijepo sve vise bebica...
tina, lijepo se ti danas uhvati ciscenja i neka muz pomogne veceras i da vidis...

curke moje ja sam sinoć povratila nakon valjda 5godina..nije mi se niti jednom u trudnoći smučilo toliko kao sinoć ali sam zato danas kao nova
lijepo sam se naspavala, nije vruće..ma milina
Lollypop kakvo je stanje?
curke moje ja sam sinoć povratila nakon valjda 5godina..nije mi se niti jednom u trudnoći smučilo toliko kao sinoćali sam zato danas kao nova
lijepo sam se naspavala, nije vruće..ma milina
Lollypop kakvo je stanje?
Isto, stalno nesto bolucka, zivcana sam ka pas. Beba mi je mirna danas i jucer popodne, iscjedak mi je maaaaaaalo ruzicast, ali maaaalo. I nema ga bas nesto puno. Sutra pregled u 18h pa cemo vidit. Imam odjecaj da mi je sve tako napeto da cu se samo razlit negdi

Moram da se zahvalim curama koje su mi odgovarale na pitanje o laganom curkanju plodne vode. Evo, ja sam preventivno otišla na pregled, bila poslana na ctg i test kojim se utvrđuje da li je to plodno voda. Test je bio pozitivan, i rodila sam idući dan - 7.7. na 36+0 tt. Beba je odlično, imao je žuticu, al sad smo već doma, mazimo se i pazimo!
Čestitke i drugim mamama koje su rodile, a trudnicama držim fige! Sretno!
Moram da se zahvalim curama koje su mi odgovarale na pitanje o laganom curkanju plodne vode. Evo, ja sam preventivno otišla na pregled, bila poslana na ctg i test kojim se utvrđuje da li je to plodno voda. Test je bio pozitivan, i rodila sam idući dan - 7.7. na 36+0 tt. Beba je odlično, imao je žuticu, al sad smo već doma, mazimo se i pazimo!
Čestitke i drugim mamama koje su rodile, a trudnicama držim fige! Sretno!
Super. Čestitam. Kolika je bila bebica? Vode li je kao nedonošće obzirom da je rođena u 36. Tjednu? Morate li na kakve dodatne pretrage?

Cestitam svim mamicama! Ljubite i mazite svoje bebice!
Nije me bilo par dana, a stiglo puno ljetnih bebica. Jos malo pa nas ostaje samo par ljetnih trudnica... Ja vec danima pakiram torbu i ne napredujem. Kupila kekse za bolnicu i pojela ih. Samo bi lezala cijeli dan...
Cestitam svim mamicama! Ljubite i mazite svoje bebice!
Nije me bilo par dana, a stiglo puno ljetnih bebica. Jos malo pa nas ostaje samo par ljetnih trudnica… Ja vec danima pakiram torbu i ne napredujem. Kupila kekse za bolnicu i pojela ih.Samo bi lezala cijeli dan…
Tako i ja, vec 3 put kupujem ribice za bolnicu :) degustirala sam i corny od banane, nisam impresionirana, necu ih opet kupit :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji