Moram da se zahvalim curama koje su mi odgovarale na pitanje o laganom curkanju plodne vode. Evo, ja sam preventivno otišla na pregled, bila poslana na ctg i test kojim se utvrđuje da li je to plodno voda. Test je bio pozitivan, i rodila sam idući dan - 7.7. na 36+0 tt. Beba je odlično, imao je žuticu, al sad smo već doma, mazimo se i pazimo!
Čestitke i drugim mamama koje su rodile, a trudnicama držim fige! Sretno!
Cestitam svim mamicama! Ljubite i mazite svoje bebice!
Nije me bilo par dana, a stiglo puno ljetnih bebica. Jos malo pa nas ostaje samo par ljetnih trudnica... Ja vec danima pakiram torbu i ne napredujem. Kupila kekse za bolnicu i pojela ih. Samo bi lezala cijeli dan...
haha bobica baš si me nasmijala s keksima a možda će i moji planut dok krene akcija
dobre ste sa tom hranom...
ja svoju torbu jos nisam do kraja spakirala...
a vodu, grickalice i energ. plocice cu kupit na putu prema bolnici, jer znam ako sad vec spremim i to da cu isto pojest.
kaj ste spremile (i ovo kaj ste pojele?) od tih stvari za grickanje?
lollypop kod tebe se nesto opako sprema. mislis da bi te mogli ostavit sutra?
Ja sam spremila (dio već pojela) 2 boce vode, Elvita kekse, Corny (onaj paket od 6 kom) i još mislim uzeti Gran cereale. Ne znam jel bi uzela nešto od slanog jer mi to ni inače nije nešto napeto. Možda neke krekere. I trebam još neki sok, tipa šljiva ili sl da si olakšam život poslije poroda.
lollypop, meni je corny od banane najbolji! Volim kombinaciju banane i čokolade.
saabby, vidjela sam da su ti termini kad i meni, 27.7. i 10.8. Samo ja ne računam uopće na ovaj prvi, niti ginić misli da bi to moglo tako rano. Sad si razmišljam da ipak odem ovaj petak u TA kod Zlopaše. Tko zna kaj bum se još zmislila do kraja tjedna...
Jao, ima baš dosta novih mamica. Čestitke svima!
Ja sam u torbu sebi spakirala i slano i slatko. Za slatkiš raw bites, a slano dinkel krekere iz dm-a (njih jako volim). U subotu sam si kupila i sok od rajčice jer imam osjećaj da će mi najbolje sjesti ti krekeri sa sokom od rajčice.
"Trik" da ne pojedete slatkiše koje ste za bolnicu pripremili je da imate dovoljno slatkog doma.
Ja sam čitavu trudnoću mogla sasvim ok da se kontroliram sa hranom, ali zadnjih tjedan, dva sam nemoguća koliko mi se jede slatko...tješim se da je uskoro porod pa se valjda neću stići sad toliko zdebljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji