Nego, cure, osobito ove koje čekaju prvu bebu, jel vama teško povjerovati da ćete uskoro konačno imati tu vašu bebicu u rukama?
Pitam ja sinoć dragog da li je on svjestan da za malo više od tjedan dana stiže naša mala i oboje zaključimo da nam je to i dalje nevjerojatno da je tako blizu i da će se konačno dogoditi.
Ma mogu ja imati brdo slatkog kad mm sve pojede pa moram u svoje zalihe... Ja ne mogu prestati jesti voće, lubenice dovlačim doma kao da nema sutra.
Jeste primjetile da se gnijezdite?? Ja sam neki dan skužila da sam nakupovala praška za veš, omekšivača, gelova za tuširanje i sl. higijenskih potrepština bar za 6 mj. I manijakalno smrzavam povrće (imamo svoje sa vrta).
Hello ekipa evo mi jos u jednom komadu lagano nas panikica vata kad ce krenit kako sta plodna voda .... Ocemo skuzit itd neka lagana napetost i pritisak sve mi se pari da halucinir s obziron da je termin 24.7. (A drugi 30.7.)
Torba jos ni blizu spremna jos ceka slatkise i gricke
Iman osjecaj da necu posta svjesna sve dok ne rodin a tek moj muz on to sve laganini ahahaha
Al zato kad krenu trudovi nasopan se slatkoga odma (s obzirom da san na djeti radi ogtt misecima)
Hahaha, Rina, genijalan ti je plan ovo za slatkiše.
Mene još uvijek ne hvata panika za porod...nadam se da i neće. Čak se više ne brinem ni oko toga da li ću ga prepoznati, to me je nekako pustilo kad sam skužila da ako i krene beba je sad već dovoljno velika..a valjda nisam toliki slučaj da ne bih skužila šta se događa baš do samog poroda.
Lollypop, nemoj brinuti, sigurno je sve kako treba. Zato u ovim tjednima pregledi i budu češći da se ne možemo baš toliko zeznuti ako nešto ne skužimo same.
bobice, kako ja izlazim van samo kad idem na pregled doktoru svaki put se iznenadim kad sebe vidim u nekom izlogu i u tom vanjskom, stvarnom prostoru da sam stvarno trudna i da sam toliko trudna. Fakat isto sporo palim.
Nama jos uvijek sve nestvarno...u oblacima smo dok ga ne vidimo...
Ja samo osluskujem i iscekujem kad ce sve krenuti...jucer i danas poceli menstrualni bolovi...a tek ciscenje...vec dva tri dana smo najmanje dva tri puta na velikoj nuzdi...nadam se da ce uskoro krenut...ja iscjedak nemam nikakav...osim bolova dolje kao da sam noge sirila tri dana
Sto se tice torbe...ja danas svoju tek pocela pakirati...jos mi fale neke sitnice po koje idem sutra
I da...napokon oprala i ispeglala ves i posteljinu...
Imam i pitanje...jeste vi kupili bočicu i dude varalice i neko ad mlijeko ili cete pricekati dok ne vidite...ja sam kupila na nagovor seke i mane bočice 2kom i dude za svaki slucaj ali ja ne bi ni jedno ni drugo koristila dok ne zagusti stvarno
...molim Te za malo sreće....
Evo bas mi prija u st rodilistu na promatranju 24h radi cukra pa mi slikala ormarice nisu ni mali stane tu slatkoga haahahahah
A meni jos nis ni krenilo osin pritiska i ponekad osjecaja menstrualnih bolova
I ja se tjesin da valjda nisan munjena da ne skuzin da je sve krenilo hahaahah bumo videli!
Mrvica ja san kupila reda radi jednu malu staklenu bocicu i nis drugo! Al ce stat doma zapakirana
Ja nisam kupovala ni bočice ni ništa. Pa to su sve stvari koje ima u svakoj apoteci tako da ne vidim neku potrebu, a znam da ću ih koristiti sam ne baš na početku ali nakon mjesec dva za izdvojeno mlijeko ako netko čuva bebača dok ja negdi odem.
Ja prošli tjedan išla u St rodilište po potvrdu da mm može bit sa mnom na porodu i pitam ja tamo mogu li zvat hitnu ako me uhvate trudovi jer sam sama s bakom koja ne vozi a muž mi treba doći i ne znam hoće li na vrijeme, a oni meni da oni ne znaju je li porod u nadležnosti hitne pomoći. Pa ko onda zna ako vi ne znate 😲
Sortiraj odgovore
Najstariji