čestitke svima
mi smo jučer na termin bili na pregledu ali bili gotovi u roku 2min, zatvoreni smo i to je to.. poslali nas doma.. jučer nakon tuširanja skužila sam sluzni čep i u noći od 2 do 4.30 svakih 10 min su nas hvatali neki trudići, do sad nam nikad to nije bilo.. bol u donjem dijelu leđa i naprijed trbuh.. čekala sam da vidim dalje što će biti no smirilo se pa zaspali,danas opet sve po starom sve je mirno :) .. pretpostavljam da smo se počeli možda otvarati, nije nepodonošljiva bol pa nismo nigdje ni išli i plodna voda je još tu..vidjet ćemo,ako danas se niš ne dogodi sutra na dogovoreni pregled pa vidjet ćemo dalje
11.7. <3 can't wait :)
Mene pripremni pocinju sve vise vatat, jutros u 6 mi je trajao minutu i po i to prilicno jak. Danas 4-5x (razlicitih intenziteta) sigurno sam ih imala, a vecer tek pocinje. Uzasno sam zivcana. I zgaravica me hvata ma na guc vode, preznojavam se, beba je stisnuta imam filing ka u konzervi, svako malo me probode u mjehur.
Prekosutra poslipodne mi je pregled, nemrem docekat, na zadnjem sam bila otvorena komodnih prst ipo, omeksanog cerviksa.
Nemam nekih ekstra znakova osim tih pripremnih menstrualnih trudova, sluz nemrem procijenit jer koristim vaginalete..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Doris, cestitke od srca! Uzivajte :)
Lollypop ti samo sto nisi! Jos malo pa grlis svoju bebu! Sve manje i manje nas je trbusastih 😁😀😄
gagulina i doris cestitam vam!
kako je ovo lijepo sve vise bebica...
tina, lijepo se ti danas uhvati ciscenja i neka muz pomogne veceras i da vidis...
curke moje ja sam sinoć povratila nakon valjda 5godina..nije mi se niti jednom u trudnoći smučilo toliko kao sinoć ali sam zato danas kao nova
lijepo sam se naspavala, nije vruće..ma milina
Lollypop kakvo je stanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji