Nije me bilo par dana, kad ono raspašoj. Gricko ,pikica.,bebach 22, Miki, gagulina i ako sam još nekog zaboravila, čestiiitam!
Želim vam svu sreću s vašim bebicama...
Ja imam još malo više od mjesec dana, ali baš me hvata panika.... Noću bude pravi tulum u glavi. Ali stalno si ponavljam, ako su svi mogli, moći ću i ja.... Samo da bude sve u redu... Malo me brine što mi je bebica manja, ali redovito kontroliram parametre i sve je ok...
gagulina čestitam , sad uživajte , mazite se i pazite!
Mamatobe uživaj u trudnoci još ovih mijesec dana, a što se tice poroda jedna normalna prirodna stvar koju prolazi svaka žena, normalno je da te je malo strah ali sve ceto biti super samo se opusti i još malo ces drzati svoju srecicu u rukama!!
I nas sinek je 7.7. dosao na svijet, 3680g i 51cm.. Sve proslo u redu, stigli smo kuci i uzivamo Sretno ostalim trudnicama, a cestitam novim mamama
I nas sinek je 7.7. dosao na svijet, 3680g i 51cm.. Sve proslo u redu, stigli smo kuci i uzivamoSretno ostalim trudnicama, a cestitam novim mamama
Doris, čestitam. Wow koliko bebica. Ovo je već postali teško za pratit...

Doris i tebi čestitke ljubite se i mazite...
Ajmo dalje, sve bebe moraju vanka hehe

čestitke svima
mi smo jučer na termin bili na pregledu ali bili gotovi u roku 2min, zatvoreni smo i to je to.. poslali nas doma.. jučer nakon tuširanja skužila sam sluzni čep i u noći od 2 do 4.30 svakih 10 min su nas hvatali neki trudići, do sad nam nikad to nije bilo.. bol u donjem dijelu leđa i naprijed trbuh.. čekala sam da vidim dalje što će biti no smirilo se pa zaspali,danas opet sve po starom sve je mirno :) .. pretpostavljam da smo se počeli možda otvarati, nije nepodonošljiva bol pa nismo nigdje ni išli i plodna voda je još tu..vidjet ćemo,ako danas se niš ne dogodi sutra na dogovoreni pregled pa vidjet ćemo dalje
11.7. <3 can't wait :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji