Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    10. Srpanj 2015. 20:26

Ma ja sam sigurna da ce ti brzo krenuti! Ne brini se! Izdrzala si 280 dana, 2-3 manje-vise i imas svoju bebicu! 

Lollypop
    10. Srpanj 2015. 22:38

Sta je ovo, sve prenose 😃 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

iva.lu
    11. Srpanj 2015. 05:45

Ja se nadam da mi necemo...cerviks skracen 2/3 clanka prsta i prohodan 1.5cm...dr rekla jako dobar nalaz za ove tjedne da vjeruje da ce to brzo...pitam sto da radim da to krene prije termina...veli nema tu carobnog lijeka osim da se s partnerom dogovorim oko intime...znaci seks je opcija za otvaranje...to cemo reko probat ak za 10ak dana ne krene nikaj

...molim Te za malo sreće....

saabby
    11. Srpanj 2015. 09:56

ivaaa bas ti hvala. danas cu do citya pa cu bas pogledat u mulleru.
    dea znam kako ti je. ja sam prve dvije trudnoce obje prenijela. samo sam ja trebala svaka 2 dana od termina ic u bolnicu na ctg i pregled... uzas... najgore je to iscekivanje... angaziraj muza pa mozda neces trebat cekat do ponedjeljka.
    i ja se isto nadam da necu prenijet jer mi je vec sada dosta!
    mrvica u kojem si ti tjednu?

iva.lu
    11. Srpanj 2015. 10:10

saabby

ivaaa bas ti hvala. danas cu do citya pa cu bas pogledat u mulleru.
    dea znam kako ti je. ja sam prve dvije trudnoce obje prenijela. samo sam ja trebala svaka 2 dana od termina ic u bolnicu na ctg i pregled… uzas… najgore je to iscekivanje… angaziraj muza pa mozda neces trebat cekat do ponedjeljka.
    i ja se isto nadam da necu prenijet jer mi je vec sada dosta!
    mrvica u kojem si ti tjednu?

Danas smo 37+3...vidim da je tebi par dana prije termin

Da...ja isto mrzim to nacekivanje u trudnickoj...jucer sam 3 sata cekala....grrrr...i opet za tjedan dana (kak veli dr. ak porod ne krene prije) 
    mada nemrem se pozaliti svi su ljubazni i razumijem ih...nemaju oni samo ambulantu...zovu ih i u radaonu i ljudi moraju jest nekad ne

iva.lu
    11. Srpanj 2015. 10:23

Sto se tice epiduralne mene je isto jucer pitala jeste razmisljali o njoj...rekla sam da jesam i da bi je najradje izbjegla ak mogu ali ako ce porod trajati da cu uzeti da se ne mucim...a ona se zacudila...doslovno me nagovarala... isto tako pitam je posto imam bronhalnu astmu kako se to odrazava ona veli da trudnice vecinom zaborave na to...ja reko ne vjerujem da budem jer meni se od nervoze i uzbudenosti aktivira time sto stalno kasljucam i kao da ne mogu iskasljat i to me stalno muci dok se ne smirim...pa me onda pita za carski pa reko naravno da bi ga izbjegla ako mogu i ona opet u cudu a vi ne bi na carski...
    mene je to skroz iznenadilo...kao prvo tko zna kako ce se porod odvijat i ako budem na izmaku snagu tko ce meni garantirat da kad ja njima kazem e necu vise prirodno ja bi na carski...mislim o tom je uopce besmisleno raspravljat...kao drugo da oni vide da je beba recimo prevelika za izgon ili da se ne spusta vjerojatno bi forsirali prirodni dok god ne shvarli da ne ide ovako porod a ne odmah slali na carski jer eto da se ne mucim...sve ovisi tko ce biti u radaoni i to je to...barem ja tako mislim

saabby
    11. Srpanj 2015. 10:35

Mrvica

Sto se tice epiduralne mene je isto jucer pitala jeste razmisljali o njoj…rekla sam da jesam i da bi je najradje izbjegla ak mogu ali ako ce porod trajati da cu uzeti da se ne mucim…a ona se zacudila…doslovno me nagovarala… isto tako pitam je posto imam bronhalnu astmu kako se to odrazava ona veli da trudnice vecinom zaborave na to…ja reko ne vjerujem da budem jer meni se od nervoze i uzbudenosti aktivira time sto stalno kasljucam i kao da ne mogu iskasljat i to me stalno muci dok se ne smirim…pa me onda pita za carski pa reko naravno da bi ga izbjegla ako mogu i ona opet u cudu a vi ne bi na carski…
    mene je to skroz iznenadilo…kao prvo tko zna kako ce se porod odvijat i ako budem na izmaku snagu tko ce meni garantirat da kad ja njima kazem e necu vise prirodno ja bi na carski…mislim o tom je uopce besmisleno raspravljat…kao drugo da oni vide da je beba recimo prevelika za izgon ili da se ne spusta vjerojatno bi forsirali prirodni dok god ne shvarli da ne ide ovako porod a ne odmah slali na carski jer eto da se ne mucim…sve ovisi tko ce biti u radaoni i to je to…barem ja tako mislim

mene za epi jos nitko nije nista pitao, a mislim da i nece, ali znam da mogu traziti epi kad krenu trudovi.
    tako su mene drugi puta, obzirom da sam prvo dijete rodila vaginalno (uz rezanje) (bio je 3840g i 55cm),stavili opet u vaginalni porod, bez obzira sto je bebac bio na zadak (u 39.tj se okrenuo na glavu), i sto su ga procijenili na 4200g. i nakon sto sam se dobrano izmucila onda su mi predlozili carski jer su vidjeli da ipak nece vaginalno moc zbog velicine. mrcina je bio 4600g i 56cm
    a sada kad sam pitala dr kakav cu porod imat, rekao je da zavisi od velicine bebe, ali vjerojatno carski s obzirom da je na prvom porodu radena epiziotomija, a drugi zavrsio carskim sve zbog velikih beba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI