Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    11. Srpanj 2015. 10:23

Sto se tice epiduralne mene je isto jucer pitala jeste razmisljali o njoj...rekla sam da jesam i da bi je najradje izbjegla ak mogu ali ako ce porod trajati da cu uzeti da se ne mucim...a ona se zacudila...doslovno me nagovarala... isto tako pitam je posto imam bronhalnu astmu kako se to odrazava ona veli da trudnice vecinom zaborave na to...ja reko ne vjerujem da budem jer meni se od nervoze i uzbudenosti aktivira time sto stalno kasljucam i kao da ne mogu iskasljat i to me stalno muci dok se ne smirim...pa me onda pita za carski pa reko naravno da bi ga izbjegla ako mogu i ona opet u cudu a vi ne bi na carski...
    mene je to skroz iznenadilo...kao prvo tko zna kako ce se porod odvijat i ako budem na izmaku snagu tko ce meni garantirat da kad ja njima kazem e necu vise prirodno ja bi na carski...mislim o tom je uopce besmisleno raspravljat...kao drugo da oni vide da je beba recimo prevelika za izgon ili da se ne spusta vjerojatno bi forsirali prirodni dok god ne shvarli da ne ide ovako porod a ne odmah slali na carski jer eto da se ne mucim...sve ovisi tko ce biti u radaoni i to je to...barem ja tako mislim

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    11. Srpanj 2015. 12:21

E ženice moje, ove vrućine su ne izdržive,
    Meni je u jedan dan otekli malo prsti i naravno problem oko prstena.
    Našla sam neki video kako skinut prsten sa nateknutog prsta pa možda kome pomogne.

trikomat.net/2014/06/kako-skinuti-prsten-koji-se-zaglavio/

Pozz

Lollypop
    11. Srpanj 2015. 12:33

Ja sam ga skinula odavno.

Kod nas se ni ne moze dobit epi jer nema anesteziologa, svi posli u njemacku radit. Tako da mi je doktorica i rekla da je necu dobit osim ako bas budem imala srece. 

Nema planiranja za porod. Sto bude bice.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    11. Srpanj 2015. 13:06

ja svoj još nisam skinula, ne natičem pa nemam problema iako bi možda trebala dok još ide 
    ja idem u utorak na kontrolu i baš me zanima kakvo je stanje  voljela bih čuti dobre vijesti da ne budem i ja među prenesenima  ali nisam ja te sreće 

• Beba16
    11. Srpanj 2015. 14:25

nisam ni ja otekla po ostatku tijela - zglobovi na nogama, rukama.... nego samo mali zglobići na prstima.

meni je svakako pomogao ovaj trik hihi

gagulina
    11. Srpanj 2015. 18:27

Hej cure evo nas
    Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca

gagulina
    11. Srpanj 2015. 18:27

Hej cure evo nas
    Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.