Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    10. Srpanj 2015. 15:57

Evo mene sa pregleda.. Cekam trudove doma do pon kad imam kontrolu. Dr kaze da ne zeli forsirat indukciju ako tijelo nije spremno za porod.. A ja gubim zivce pomalo, zatvorena u stanu, cijeli dan sama u iscekivanju..

Tinčica3
    10. Srpanj 2015. 20:26

Ma ja sam sigurna da ce ti brzo krenuti! Ne brini se! Izdrzala si 280 dana, 2-3 manje-vise i imas svoju bebicu! 

Lollypop
    10. Srpanj 2015. 22:38

Sta je ovo, sve prenose 😃 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

iva.lu
    11. Srpanj 2015. 05:45

Ja se nadam da mi necemo...cerviks skracen 2/3 clanka prsta i prohodan 1.5cm...dr rekla jako dobar nalaz za ove tjedne da vjeruje da ce to brzo...pitam sto da radim da to krene prije termina...veli nema tu carobnog lijeka osim da se s partnerom dogovorim oko intime...znaci seks je opcija za otvaranje...to cemo reko probat ak za 10ak dana ne krene nikaj

...molim Te za malo sreće....

saabby
    11. Srpanj 2015. 09:56

ivaaa bas ti hvala. danas cu do citya pa cu bas pogledat u mulleru.
    dea znam kako ti je. ja sam prve dvije trudnoce obje prenijela. samo sam ja trebala svaka 2 dana od termina ic u bolnicu na ctg i pregled... uzas... najgore je to iscekivanje... angaziraj muza pa mozda neces trebat cekat do ponedjeljka.
    i ja se isto nadam da necu prenijet jer mi je vec sada dosta!
    mrvica u kojem si ti tjednu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.