Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    10. Srpanj 2015. 12:34

Čestitke Miki! 
    Dea, izdrzi jos malo, bit će to sve super!! 
    Saabby, mene salju na urinokulturu, los mi nalaz urina...A prosli put sam imala sterilan nalaz urinokult.jer sam pila svaki dan sok od brusnice, 100%, tako je jak da bi stavila samo prst soka i vode do vrha....i prestanem piti zadnjih mjesec dana i nesto skupim 

saabby
    10. Srpanj 2015. 12:45

joj ivaaa ja sam na samom pocetku trudnoce imala streptokok u urinu i brisu, pa pri porodu moram primiti antibiotik bez obzira sto sam ga rijesila antib.
    i dr me nebi sad slao radit urinokulturu da nisam ja inzistirala i eto ti vraga.
    ciji si sok ti pila? i di si ga kupovala?
    ja sam uzela od enciana onu brusnicu u prahu.

Lollypop
    10. Srpanj 2015. 13:49

saabby

joj ivaaa ja sam na samom pocetku trudnoce imala streptokok u urinu i brisu, pa pri porodu moram primiti antibiotik bez obzira sto sam ga rijesila antib.
    i dr me nebi sad slao radit urinokulturu da nisam ja inzistirala i eto ti vraga.

I ja imam streptokok, dobila ga prije 10 dana, pijem antibiotik. Na svoju ruku sam radila urinokulturu i eto vraga..isto cu dobit tu inekciju sa antibiotikom pred porod.

Kazu da je sasvim normalna stvar da se pri kraju trudnoce dobije neka bakterija. Samo treba je lijecit i doktori moraju biti svjesni, jer lako prede na bebu ili u upalu bubrega ako nije pod nadzorom. Cure koje niste a brojite prema sitnom, radit urinokulturu!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ivaaaa
    10. Srpanj 2015. 14:21

saabby

Kupujem u Mulleru, od Rabenhorsta, 100% cista brusnica, to nema sanse da pijes čisto, bas je kiselo il sta vec ...al kazem drugi nalaz mi je bio sterilan, prvi mnogo bakterija...kosta oko 60 kn, 700 ml, a tad mi je trajao mjesec dana al sad ga natacem da mi sta prije napravi reda, ne znam sta je mi je je tocno, voljela bi uspit tim putem...

Tinčica3
    10. Srpanj 2015. 14:00

Cestitke svim novim mamama! Blago vama, ja jos punih mjesec dana!
    Vi koje ste blizu, brze i lake porode zelim!

Ne znam kako vi sa spavanjem, ja katastrofa! Potpuno sam okrenula dan i noc, uzasno me to zivcira ali dobro.

Jel koja mama ima problem sa trncima u nogama? Ja sad isla u Dm i tamo mi odjednom pocela trniti stopala! Bas jako neugodno. Kak' to rijesavate?

Btw. popust na sve parfeme u Dm-u 40% :)

Ivaaaa
    10. Srpanj 2015. 14:46

Mamice koje ste rodile, nijedna epiduralnu nije uzela cini mi se?

lilili77
    11. Srpanj 2015. 09:59

Ivaaaa

Mamice koje ste rodile, nijedna epiduralnu nije uzela cini mi se?

jutro..ja jucer bila na kontroli i medju ostalim pita mene dr jeste mozda zainteresirani za epiduralnu,,,ja ostala u soku,,,jednostavo nisam znala sto da joj kazem,,,mislim prva dva dijeteta sam rodila bez nje i sad da idem kod trece na nju nemam pojma,,i kao rekla sam joj ne vjerujem,,kaze dobro ako se predommislite svejedno dolazite u pon na kontrolu pa cemo se dogovorit...i sad svima kojima kazem svi kazu sta si luda pa trebala si prihvatit...a ja na sto muka...

dea32
    10. Srpanj 2015. 15:57

Evo mene sa pregleda.. Cekam trudove doma do pon kad imam kontrolu. Dr kaze da ne zeli forsirat indukciju ako tijelo nije spremno za porod.. A ja gubim zivce pomalo, zatvorena u stanu, cijeli dan sama u iscekivanju..

Tinčica3
    10. Srpanj 2015. 17:44

dea

Evo mene sa pregleda.. Cekam trudove doma do pon kad imam kontrolu. Dr kaze da ne zeli forsirat indukciju ako tijelo nije spremno za porod.. A ja gubim zivce pomalo, zatvorena u stanu, cijeli dan sama u iscekivanju..

A neki pilates ili istezanje? Ima na youtube-u masa vjezba za trudnice. Moje dvije seke su dobile trudove nakon vjezbanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI