Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    [UREĐENO] 14. Srpanj 2015. 13:33

E ženice moje, ove vrućine su ne izdržive,
    Meni je u jedan dan otekli malo prsti i naravno problem oko prstena.
    Našla sam neki video kako skinut prsten sa nateknutog prsta pa možda kome pomogne.

trikomat.net/2014/06/kako-skinuti-prsten-koji-se-zaglavio/

Pozz

Lollypop
    11. Srpanj 2015. 12:33

Ja sam ga skinula odavno.

Kod nas se ni ne moze dobit epi jer nema anesteziologa, svi posli u njemacku radit. Tako da mi je doktorica i rekla da je necu dobit osim ako bas budem imala srece. 

Nema planiranja za porod. Sto bude bice.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    11. Srpanj 2015. 13:06

ja svoj još nisam skinula, ne natičem pa nemam problema iako bi možda trebala dok još ide 
    ja idem u utorak na kontrolu i baš me zanima kakvo je stanje  voljela bih čuti dobre vijesti da ne budem i ja među prenesenima  ali nisam ja te sreće 

• Beba16
    11. Srpanj 2015. 14:25

nisam ni ja otekla po ostatku tijela - zglobovi na nogama, rukama.... nego samo mali zglobići na prstima.

meni je svakako pomogao ovaj trik hihi

gagulina
    11. Srpanj 2015. 18:27

Hej cure evo nas
    Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca

Lollypop
    11. Srpanj 2015. 20:48

gagulina

Hej cure evo nas
    Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca

Ma uvik kazu +/- 200gr. Cestitam, uzivajteee :))

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

gagulina
    11. Srpanj 2015. 18:27

Hej cure evo nas

Tinčica3
    11. Srpanj 2015. 18:56

Cestitke Gagulina!!! Ljubi svoju curicu i brzi oporavak zelim! 😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️

Bebily
    11. Srpanj 2015. 21:21

Čestitke gagulina 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI