E ženice moje, ove vrućine su ne izdržive,
Meni je u jedan dan otekli malo prsti i naravno problem oko prstena.
Našla sam neki video kako skinut prsten sa nateknutog prsta pa možda kome pomogne.
trikomat.net/2014/06/kako-skinuti-prsten-koji-se-zaglavio/
Pozz
Ja sam ga skinula odavno.
Kod nas se ni ne moze dobit epi jer nema anesteziologa, svi posli u njemacku radit. Tako da mi je doktorica i rekla da je necu dobit osim ako bas budem imala srece.
Nema planiranja za porod. Sto bude bice.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ja svoj još nisam skinula, ne natičem pa nemam problema iako bi možda trebala dok još ide
ja idem u utorak na kontrolu i baš me zanima kakvo je stanje voljela bih čuti dobre vijesti da ne budem i ja među prenesenima
ali nisam ja te sreće

nisam ni ja otekla po ostatku tijela - zglobovi na nogama, rukama.... nego samo mali zglobići na prstima.
meni je svakako pomogao ovaj trik hihi
Hej cure evo nas
Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca
Hej cure evo nas
Jucer ujutro u 8:40 rodjena nasa mia 3010 i 50cm glavica 34.dakle svi su fulali.sve je proslo ok carski je bio pod spinalnom i od prve sek se nismo razdvojile.sikimo i spavamo i to je to.pusa svima i zelim vam brze i lake porode a novopecenim mamama cestitke od srca
Ma uvik kazu +/- 200gr. Cestitam, uzivajteee :))
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Hej cure evo nas

Cestitke Gagulina!!! Ljubi svoju curicu i brzi oporavak zelim! 😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji