Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pandora4
    14. Srpanj 2015. 12:03

Pozdrav cure! Vidim da je ovdje postalo jako aktivno 
    Meni je termin 1.8. i jedino što osjetim je neka čudna bol u zdjelici, ne bih ju ni nazvala boli, više neki tupi neobičan osjećaj i to jedino ponekad pri pomicanju. Ono što sam još primijetila od promjena jest dosta obilniji iscjedak, bijele je boje pa mislim da nije do ispadanja čepa. Budući da mi je prva trudnoća svaka sitnica me iznenađuje 

Gricko3
    14. Srpanj 2015. 12:07

Drage moje hvala na cestitkama i na savjestima. Novim mamicama cestitam od srca, a ostalima sta svaki tren trebaju rodit zelim svu srecu!

Samo da kazen za splitsko rodiliste da je sve bas lipo, novo cisto. Wc u sobi mi je bia cisci nego doma. Nekoliko puta dnevno se dezinficira, uvik ima papira za ruke, wc papira, spavacice su mi uvik dali kad san pitala sta se toga tice odlicno sve. Boks je lipo uredan. Ja san iza poroda 3 sata ostala sa bebon u boksu niko nam nije smeta rekli su da zoven ako bude sta. Imaju 2 sestre na odjelu babinjaca koje su uzasne i morala san im plakat i molit da mi nahrane djete. Doktori, pedijatri su odlicni.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Rina5
    14. Srpanj 2015. 12:51

Da i mene zanima kako ide to sa hranjenjen nakon poroda jel starta odma u bosku ako imas mlika, a u sobi jel sam uzimas bebicu il ti one sve moraju kontrolirat o dodavat ju?

Gricko3
    14. Srpanj 2015. 14:37

Da mlijeko mi nije odma doslo a one su samo ponavljale da je stavljan na sisu a kad bi mi im rekla da je nemogu namistit rekle bi da necu ni dojit zbog uvucenih bradavica. Sve sama radis s bebom. Mjenjaju se 3 puta dnevno pelene. Dohrana dolazi svaka 3 sata al ja nikad nisan dozivila da su tocno na vrime dosli pa bi plakala skupa s bebom. Nosala je po sobi dok su me punti ubijali od bolova a ona place od gladi. Al eto bilo je i divnih sestara koje su znale moju situaciju i imale razuma pa su redovno dolazile. Pa su se cudili kako mi je mala pala puno na tezini a 24 sata nije jela. Jedva san cekala doc kuci i najest bebu. Patronazna nam je dosla isto divna osoba pokazala mi je kako dojit, pa nam pomalo i to uspjeva. 

Niko vas nece pitat imate li mlijeka ili ne samo ce govorit daj sisu daj sisu. Moli boga da ti mlijeko odma dode da ne gledas kako ti je djete gladno. Meni je jedna sestra rekla "nisam ti ja rodila dite pa da joj dajem jest".

I to je rodiliste "prijatelj djeci"

Ivaaaa
    14. Srpanj 2015. 15:15

Ajoj Gricko, bas mi je zao. Nekako okrutna recenica, nisam ti ja rodila dijete pa da ga hranim . Vjerujem da nema puno gorih stvari nego kad ne mozes pomoci svom djetetu, al eto, proslo i tih par dana tamo, sad se mazite i uživajte!! 

Gricko3
    14. Srpanj 2015. 15:23

Da da kao da mi vec nije dovoljno tesko pa su mi bas trebale takve recenice. A ta ista sestra kad joj je dala jest mi je rekla da sidnem da mi da malu da podrigne, ja kazem da nemogu jer me bole punti da mogu li se dignit pa stojeci je pridrzat, a ona meni "Boze bogati sve bi bile matere a nebi se trudila" i cak mi je u 2 navrata rekla da se ostavim mobitela jer me internet nece nicemu naucit. Eto. Ta me sestra dopala dva dana u bolnici dan i noc. Ostale su stvarno super. Jedna je cak toliko bila pazljiva prema maloj mi. Nosala bi ju, ljubila, lipo je nahranila a ne ulila u grlo ono mliko divna zena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.