Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    14. Srpanj 2015. 09:24

I eto, dosla prije po ure i kazem nista se ne dogada..kad odjednom dobijem pripremni trud, otrcim na veliku nuzdu, obrisem se a ono crvnkasta sluz..poceo mi je cep ispadat cini mi se  sad sam u nekoj kombinaciji uzbudenosti i povracanja hahahah

Beba, kazu da kad pocnu pravi trudovi da ih ne mozes zamijeniti..to je jedino sto ti mogu reci, meni je ionako prvo 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    14. Srpanj 2015. 09:46

Lollypop pa to tebi kreeeeećeeee !!!! 😁😁😁😁😍😍😍😍😍 izvjestavaj nas!!!

Tina160
    14. Srpanj 2015. 09:46

Da se javimo.. nama je termin bio 11.7..sad svaki drugi dan na pregled u polikliniku :/ trudove osjetimo ali nista strasno no i dalje zatvoreni.. tjesim se ajde 9 mjeseci proslo mozemo jos malo ali vise sam napeta oko te plodne vode,iscjedak..da pratimo.. na pregledu sam gledaju da li sam otvorena i to je to.. a posto nisam nisu mi jos gledali plodnu vodu kakva je.. jucer dr rekao da on misli da su mi fulali termin za tjedan dana..a vidjet cemo,moze se sve preko noci primijeniti..
    Torba nam spremna,muz spreman  sad samo cekamo nasu princezu,nikako da stigne.. 
    Mi smo iz Rijeke, kod nas je besplatno prisustvo od nove godine,ali ni nisu bile potrebne neke potvrde prijevremeno..kad se dode u rodiliste plati se i sa zenom na 3.kat :) no nemamo vise tih gluposti,to bi trebalo svugdje ukinuti

11.7. <3 can't wait :)

Tina160
    14. Srpanj 2015. 09:49

I skuzila sam da mi se nekako zgrcio i smanjio malkice trbuh..je tako i ostalima?

Lollypop
    14. Srpanj 2015. 10:32

Tina

I skuzila sam da mi se nekako zgrcio i smanjio malkice trbuh..je tako i ostalima?

Mozda ti je pobjegao dolje malo, i meni se cini da se smanjio.

Jos imam roskasti iscjedak, nista obilno. Krenulo je...a sad kad ce, tko zna, ovaj dio se zove "niski start"   Beba se vrti. Moram vam priznat da me hvata prpa, i to dobra. Prpica, uzbudenje...sve mi se skuplja u zelucu...kontam da cu bit jedna od onih sta povracaju hahahaha

11.7. <3 can't wait :)

Ivaaaa
    14. Srpanj 2015. 11:01

Lollypop, gdje ces roditi, jel u Splitu? 
    I meni je neka mukica vec dva dana, bas ko da cu pocet povracat...A ne znam od cega. Kod mene niceg nema, nikakvih simptoma...

Lollypop
    14. Srpanj 2015. 11:03

Ivaaaa

Lollypop, gdje ces roditi, jel u Splitu? 
    I meni je neka mukica vec dva dana, bas ko da cu pocet povracat…A ne znam od cega. Kod mene niceg nema, nikakvih simptoma…

Ne, u zadru. Povraca mi se pomalo navecer zadnjih par dana, i mirise bas bas osjetim. 

Ali ovo je vise od uzbudenja muka 

Pandora4
    14. Srpanj 2015. 12:03

Pozdrav cure! Vidim da je ovdje postalo jako aktivno 
    Meni je termin 1.8. i jedino što osjetim je neka čudna bol u zdjelici, ne bih ju ni nazvala boli, više neki tupi neobičan osjećaj i to jedino ponekad pri pomicanju. Ono što sam još primijetila od promjena jest dosta obilniji iscjedak, bijele je boje pa mislim da nije do ispadanja čepa. Budući da mi je prva trudnoća svaka sitnica me iznenađuje 

Gricko3
    14. Srpanj 2015. 12:07

Drage moje hvala na cestitkama i na savjestima. Novim mamicama cestitam od srca, a ostalima sta svaki tren trebaju rodit zelim svu srecu!

Samo da kazen za splitsko rodiliste da je sve bas lipo, novo cisto. Wc u sobi mi je bia cisci nego doma. Nekoliko puta dnevno se dezinficira, uvik ima papira za ruke, wc papira, spavacice su mi uvik dali kad san pitala sta se toga tice odlicno sve. Boks je lipo uredan. Ja san iza poroda 3 sata ostala sa bebon u boksu niko nam nije smeta rekli su da zoven ako bude sta. Imaju 2 sestre na odjelu babinjaca koje su uzasne i morala san im plakat i molit da mi nahrane djete. Doktori, pedijatri su odlicni.

CUUuu
    14. Srpanj 2015. 12:19

Gricko

Drage moje hvala na cestitkama i na savjestima. Novim mamicama cestitam od srca, a ostalima sta svaki tren trebaju rodit zelim svu srecu!

Samo da kazen za splitsko rodiliste da je sve bas lipo, novo cisto. Wc u sobi mi je bia cisci nego doma. Nekoliko puta dnevno se dezinficira, uvik ima papira za ruke, wc papira, spavacice su mi uvik dali kad san pitala sta se toga tice odlicno sve. Boks je lipo uredan. Ja san iza poroda 3 sata ostala sa bebon u boksu niko nam nije smeta rekli su da zoven ako bude sta. Imaju 2 sestre na odjelu babinjaca koje su uzasne i morala san im plakat i molit da mi nahrane djete. Doktori, pedijatri su odlicni.

Grčka baš mi je drago čuti pozitivno iskustvo iz splitskog rodilišta. Jedino ne kužim ovo za hranjenje. Nije to došlo mlijeko ili? Što pedijatar ne bi trebao reći koje dijete treba nahraniti ako mama nema mlijeka.
    meni je u prošloj T mlijeko došlo drugi ili treći dan nakon poroda. Ne znam je li to ima veze s tim što sam ranije rodila... kako to sad ide s dojenjem?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI