Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    13. Srpanj 2015. 18:46

Ja sam isto zaključila da sve to stignemo kupiti kada shvatimo da će nam trebati (mada se za dude nadamo da ćemo ih preskočiti) i da mi je bezveze već sada sve navlačiti.

Ivaaaa
    13. Srpanj 2015. 19:26

Ja sam kupila jednu NUK bocicu i NUK dudicu, isto s nadom da mi nece trebati u bolnici, al cu nositi sa sobom. I općenito bih bila jako sretna da budem mogla dojiti barem god.dana. Al smo na tr.tecaju dobili popis stvari, pa sam ja streberski isla po tome. Dobila sam izdajalicu, i nju cu pripremiti. Nisam jos kupila gricklalice al od sveg na svijetu, uvijek mi energiju vrati banana. Najbrze. Ne znam jel to mogu jesti? 
    Meni je apsolutno to sve nestvarno, da smo tako blizu. Pokusavam ne razm.puno jel cu il plakat od uzbudjenja il ce me uhvatit neka panika. Vratili smo se jutros iz Istre, vec sam nosila torbu sa sobom . Imali smo prvo kupanje ovo ljeto i bebac je skroz bio miran. Ja u zen-u na plazi, u hladu uz povjetarac.
    Lollypop, gdje ces roditi? Cini mi se da je nesto krenulo, bit će sve ok, ne brini, ipak brzo prodje to vrijeme...sutra jos pregled, sretno!  :)

iva.lu
    13. Srpanj 2015. 19:39

Ma bocice i dude kad tad budu zatrebale...barem za caj i vodu pa mi je to i prevagnulo...stajat ce u kutiji...dok ne zatreba...

...molim Te za malo sreće....

Tinčica3
    13. Srpanj 2015. 21:36

A jel smijemo lezati na stomaku na lufticu? Ja na more ne idem bez luftica. Jer ovako bi se mogla utopit od silnih kila heheh.

kachi
    14. Srpanj 2015. 08:46

Ja sam imala velike planove za more i kupanje, ali na kraju ništa od toga. Morat ćemo sljedeće godine sve kompenzirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.