Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    14. Srpanj 2015. 09:08

A moje žene svašta ste vi tu napisale.... treba mi vremena da isčitam

svim novim mamama čestitke

mi smo još u komadu, iskreno ja bi volila biti tamo negdje do kraj mjeseca pa neka krene s obzirom da nam je termin 02/08.
    torba je spremljena, a hrana i piće se sprema taj dan kad krene, jer bi mi djeca to sve pojela pa bolje ne kupovati prije

meni jest ovo treća trudnoća, ali žene mene je iskreno strah hoću li prepoznati prave trudove....
    u prvoj trudnoći nisam uopće imala lažne, nego me odjednom uhitilo i budući da je prenešeno iza termina znali smo da je to to...
    druga trudnoća sam imala lažne trudove, ali nekih dva tjedna prije termina i jedino po čemu sam prepoznala je to što sam i nakon tuširanja imala bolove,ali ipak za potvrdu mi je ispao sluzni čep i znala sam da je to to...
    a sad.... strava.... lažnih trudova kao u prići ima odavno, stvarno se pitam hoću li prepoznati.... a poroda ko poroda me nije baš strah, jer znam što me čeka.... mene je strah da ne dobijem hemeoride nakon poroda.... to žene boli za poluditi

Lollypop
    14. Srpanj 2015. 09:24

I eto, dosla prije po ure i kazem nista se ne dogada..kad odjednom dobijem pripremni trud, otrcim na veliku nuzdu, obrisem se a ono crvnkasta sluz..poceo mi je cep ispadat cini mi se  sad sam u nekoj kombinaciji uzbudenosti i povracanja hahahah

Beba, kazu da kad pocnu pravi trudovi da ih ne mozes zamijeniti..to je jedino sto ti mogu reci, meni je ionako prvo 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    14. Srpanj 2015. 09:46

Lollypop pa to tebi kreeeeećeeee !!!! 😁😁😁😁😍😍😍😍😍 izvjestavaj nas!!!

Tina160
    14. Srpanj 2015. 09:46

Da se javimo.. nama je termin bio 11.7..sad svaki drugi dan na pregled u polikliniku :/ trudove osjetimo ali nista strasno no i dalje zatvoreni.. tjesim se ajde 9 mjeseci proslo mozemo jos malo ali vise sam napeta oko te plodne vode,iscjedak..da pratimo.. na pregledu sam gledaju da li sam otvorena i to je to.. a posto nisam nisu mi jos gledali plodnu vodu kakva je.. jucer dr rekao da on misli da su mi fulali termin za tjedan dana..a vidjet cemo,moze se sve preko noci primijeniti..
    Torba nam spremna,muz spreman  sad samo cekamo nasu princezu,nikako da stigne.. 
    Mi smo iz Rijeke, kod nas je besplatno prisustvo od nove godine,ali ni nisu bile potrebne neke potvrde prijevremeno..kad se dode u rodiliste plati se i sa zenom na 3.kat :) no nemamo vise tih gluposti,to bi trebalo svugdje ukinuti

11.7. <3 can't wait :)

Tina160
    14. Srpanj 2015. 09:49

I skuzila sam da mi se nekako zgrcio i smanjio malkice trbuh..je tako i ostalima?

11.7. <3 can't wait :)

Ivaaaa
    14. Srpanj 2015. 11:01

Lollypop, gdje ces roditi, jel u Splitu? 
    I meni je neka mukica vec dva dana, bas ko da cu pocet povracat...A ne znam od cega. Kod mene niceg nema, nikakvih simptoma...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.