Ma bocice i dude kad tad budu zatrebale...barem za caj i vodu pa mi je to i prevagnulo...stajat ce u kutiji...dok ne zatreba...
...molim Te za malo sreće....
A jel smijemo lezati na stomaku na lufticu? Ja na more ne idem bez luftica. Jer ovako bi se mogla utopit od silnih kila heheh.
A jel smijemo lezati na stomaku na lufticu? Ja na more ne idem bez luftica. Jer ovako bi se mogla utopit od silnih kila heheh.
Ne znam kako bi izvela to osim ako nema rupu u sredini. .. ja ne bih riskirala...
Inače bas zavidim. Meni je doktor zabranio kupanje još u 34. tjednu tako da se ovo ljeto nisam još okupala a tko zna i hoću li kad dođe beba. Ako rujan bude topal onda možda i uspijem krajem rujna koji put ...

Ja sam imala velike planove za more i kupanje, ali na kraju ništa od toga. Morat ćemo sljedeće godine sve kompenzirati.

A moje žene svašta ste vi tu napisale.... treba mi vremena da isčitam
svim novim mamama čestitke
mi smo još u komadu, iskreno ja bi volila biti tamo negdje do kraj mjeseca pa neka krene s obzirom da nam je termin 02/08.
torba je spremljena, a hrana i piće se sprema taj dan kad krene, jer bi mi djeca to sve pojela pa bolje ne kupovati prije
meni jest ovo treća trudnoća, ali žene mene je iskreno strah hoću li prepoznati prave trudove....
u prvoj trudnoći nisam uopće imala lažne, nego me odjednom uhitilo i budući da je prenešeno iza termina znali smo da je to to...
druga trudnoća sam imala lažne trudove, ali nekih dva tjedna prije termina i jedino po čemu sam prepoznala je to što sam i nakon tuširanja imala bolove,ali ipak za potvrdu mi je ispao sluzni čep i znala sam da je to to...
a sad.... strava.... lažnih trudova kao u prići ima odavno, stvarno se pitam hoću li prepoznati.... a poroda ko poroda me nije baš strah, jer znam što me čeka.... mene je strah da ne dobijem hemeoride nakon poroda.... to žene boli za poluditi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji