Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    09. Srpanj 2015. 23:18

Cestitke Bebach22! 

CUUuu
    10. Srpanj 2015. 02:04

Bebach 22 čestitam.  Sretno vam uhodavanje. ..

saabby
    10. Srpanj 2015. 08:40

bebach 22  cestitke na bebici.

gagulina cekamo vijesti...

Bebily
    10. Srpanj 2015. 09:30

Bebach čestitke 
    Gagulina i tebi isto čestitke, nadam se da je sve dobro prošlo i da ste oboje ok  čestitammmm

Miki35
    10. Srpanj 2015. 09:34

drage mame i buduce mame i koje su to već u međuvremenu postale vama čestitam  Gricko , pikica.,bebach 22 ....i ako sam koju zaboravila!  moj Matej se rodijo 06.07 2015 . 10 dana poslje termina induciranima ali laganim porodom , koji je trajao svega 3.45 min, svima vama želim lagani porod da sto prije dobijete svoje anđele u ruke i da se mazite pazite i uživate u najljepšim trenutcima roditeljstva!!

CUUuu
    10. Srpanj 2015. 14:46

Miki

drage mame i buduce mame i koje su to već u međuvremenu postale vama čestitam  Gricko ,pikica.,bebach 22 ….i ako sam koju zaboravila!  moj Matej se rodijo 06.07 2015 . 10 dana poslje termina induciranima ali laganim porodom , koji je trajao svega 3.45 min, svima vama želim lagani porod da sto prije dobijete svoje anđele u ruke i da se mazite pazite i uživate u najljepšim trenutcima roditeljstva!!

Čestitam. Ovo baš dobro zvuči. Uživajte sad zajedno 💓

Bebily
    10. Srpanj 2015. 09:54

Joj super Miki  divim se ovim brzim porodima i baš sam ljubomorna..nadam se da se moj neće protegnut na pola dana..ali eto, kako bude bit će  u svakom slučaju čestitam na malom dečkiću 

dea32
    10. Srpanj 2015. 11:07

Drage moje, ja sam tak nervozna.. Jucer mi je bio termin, danas imam kontrolu u trudnickoj. Nikakvih simptoma pred porod nemam. Strah me pregleda i svega sto slijedi.. (do sad sam bila cool). Najgore mi je jer mi nitko nista ne govori, dal cemo cekat trudove i koliko, dal ce me inducirat i nakon koliko.. Samo kazu, imamo mi u vidu da imate dijabetes, budite bez brige.. Imam osjecaj da cu se rasplakat tam pred svima.. 

Bebily
    10. Srpanj 2015. 11:15

nedaj se dea  još malo i držat ćeš i ti svog smotuljka u rukama  hormoni su gadna stvar i rade svoje..a doktori ko doktori, kao da neznaju da smo malo osjetljivije i da bi nam trebali malo više pažnje dati a ne samo ko na traci..nadam se da ćeš dobiti danas sve potrebne informacije i da ubrzo kreće akcije  samo hrabro..

saabby
    10. Srpanj 2015. 11:30

miki cestitke na bebacu! a porod ti je bio bas brz. kad bi moj bio takav...
    ja sam danas dobila nalaz urinokulture i imam enterococus fecalis u urinu.
    nosim u srijedu nalaz u bolnicu kad idem na pregled i bas me zanima sta ce mi dr rec.
    sad se nalijevam brusnicom i nadam da ce otic samo od sebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI