Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    10. Srpanj 2015. 11:07

Drage moje, ja sam tak nervozna.. Jucer mi je bio termin, danas imam kontrolu u trudnickoj. Nikakvih simptoma pred porod nemam. Strah me pregleda i svega sto slijedi.. (do sad sam bila cool). Najgore mi je jer mi nitko nista ne govori, dal cemo cekat trudove i koliko, dal ce me inducirat i nakon koliko.. Samo kazu, imamo mi u vidu da imate dijabetes, budite bez brige.. Imam osjecaj da cu se rasplakat tam pred svima.. 

Bebily
    10. Srpanj 2015. 11:15

nedaj se dea  još malo i držat ćeš i ti svog smotuljka u rukama  hormoni su gadna stvar i rade svoje..a doktori ko doktori, kao da neznaju da smo malo osjetljivije i da bi nam trebali malo više pažnje dati a ne samo ko na traci..nadam se da ćeš dobiti danas sve potrebne informacije i da ubrzo kreće akcije  samo hrabro..

saabby
    10. Srpanj 2015. 11:30

miki cestitke na bebacu! a porod ti je bio bas brz. kad bi moj bio takav...
    ja sam danas dobila nalaz urinokulture i imam enterococus fecalis u urinu.
    nosim u srijedu nalaz u bolnicu kad idem na pregled i bas me zanima sta ce mi dr rec.
    sad se nalijevam brusnicom i nadam da ce otic samo od sebe.

Ivaaaa
    10. Srpanj 2015. 12:34

Čestitke Miki! 
    Dea, izdrzi jos malo, bit će to sve super!! 
    Saabby, mene salju na urinokulturu, los mi nalaz urina...A prosli put sam imala sterilan nalaz urinokult.jer sam pila svaki dan sok od brusnice, 100%, tako je jak da bi stavila samo prst soka i vode do vrha....i prestanem piti zadnjih mjesec dana i nesto skupim 

saabby
    10. Srpanj 2015. 12:45

joj ivaaa ja sam na samom pocetku trudnoce imala streptokok u urinu i brisu, pa pri porodu moram primiti antibiotik bez obzira sto sam ga rijesila antib.
    i dr me nebi sad slao radit urinokulturu da nisam ja inzistirala i eto ti vraga.
    ciji si sok ti pila? i di si ga kupovala?
    ja sam uzela od enciana onu brusnicu u prahu.

Tinčica3
    10. Srpanj 2015. 14:00

Cestitke svim novim mamama! Blago vama, ja jos punih mjesec dana!
    Vi koje ste blizu, brze i lake porode zelim!

Ne znam kako vi sa spavanjem, ja katastrofa! Potpuno sam okrenula dan i noc, uzasno me to zivcira ali dobro.

Jel koja mama ima problem sa trncima u nogama? Ja sad isla u Dm i tamo mi odjednom pocela trniti stopala! Bas jako neugodno. Kak' to rijesavate?

Btw. popust na sve parfeme u Dm-u 40% :)

Ivaaaa
    10. Srpanj 2015. 14:46

Mamice koje ste rodile, nijedna epiduralnu nije uzela cini mi se?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.