Bebach čestitke
Gagulina i tebi isto čestitke, nadam se da je sve dobro prošlo i da ste oboje ok čestitammmm

drage mame i buduce mame i koje su to već u međuvremenu postale vama čestitam Gricko , pikica.,bebach 22 ....i ako sam koju zaboravila! moj Matej se rodijo 06.07 2015 . 10 dana poslje termina induciranima ali laganim porodom , koji je trajao svega 3.45 min, svima vama želim lagani porod da sto prije dobijete svoje anđele u ruke i da se mazite pazite i uživate u najljepšim trenutcima roditeljstva!!
drage mame i buduce mame i koje su to već u međuvremenu postale vama čestitam Gricko ,pikica.,bebach 22 ….i ako sam koju zaboravila! moj Matej se rodijo 06.07 2015 . 10 dana poslje termina induciranima ali laganim porodom , koji je trajao svega 3.45 min, svima vama želim lagani porod da sto prije dobijete svoje anđele u ruke i da se mazite pazite i uživate u najljepšim trenutcima roditeljstva!!
Čestitam. Ovo baš dobro zvuči. Uživajte sad zajedno 💓

Joj super Miki divim se ovim brzim porodima i baš sam ljubomorna..nadam se da se moj neće protegnut na pola dana..ali eto, kako bude bit će
u svakom slučaju čestitam na malom dečkiću

Drage moje, ja sam tak nervozna.. Jucer mi je bio termin, danas imam kontrolu u trudnickoj. Nikakvih simptoma pred porod nemam. Strah me pregleda i svega sto slijedi.. (do sad sam bila cool). Najgore mi je jer mi nitko nista ne govori, dal cemo cekat trudove i koliko, dal ce me inducirat i nakon koliko.. Samo kazu, imamo mi u vidu da imate dijabetes, budite bez brige.. Imam osjecaj da cu se rasplakat tam pred svima..

nedaj se dea još malo i držat ćeš i ti svog smotuljka u rukama
hormoni su gadna stvar i rade svoje..a doktori ko doktori, kao da neznaju da smo malo osjetljivije i da bi nam trebali malo više pažnje dati a ne samo ko na traci..nadam se da ćeš dobiti danas sve potrebne informacije i da ubrzo kreće akcije
samo hrabro..

miki cestitke na bebacu! a porod ti je bio bas brz. kad bi moj bio takav...
ja sam danas dobila nalaz urinokulture i imam enterococus fecalis u urinu.
nosim u srijedu nalaz u bolnicu kad idem na pregled i bas me zanima sta ce mi dr rec.
sad se nalijevam brusnicom i nadam da ce otic samo od sebe.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji