Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    06. Srpanj 2015. 01:25

Pikice čestitke od srca. Nadam se da ti i tvoj dječak zasluženo uživate i da ste svu muku već zaboravili. ..

Nego vidim da nam se Gagulina nije javila cijeli dan. Da nije i kod nje nešto krenulo...

mare27
    06. Srpanj 2015. 07:32

pikice,veeelike čestitke!!!!

gagulina
    06. Srpanj 2015. 08:16

Jutro cure
    Pikica cestitke i uzivaj
    Mi smo nazalost 2u1 jos uvijek,nece pa nece.sada ju molim opet odgodu do vikenda vidit cemo sta princeza kaze.u cet sam narucena kod dok.joojjj bas sam neka samo mi se place...

CUUuu
    06. Srpanj 2015. 09:06

Ja sam imala groznu noć punu bolova. Mislila sam da ću rodit. Jutros sam već bolje iako nisam skoro ništa spavala pa se sad nadam ipak izdržat ovaj tjedan u komadu da napunim 37. Tjedana i izbjegnem neonatologiju.

Bebily
    06. Srpanj 2015. 09:13

Čestitam pikice   uživaj u svojoj majčinskoj ulozi 
    idemo dalje curke  sljedeća....
     ja isto ponekad pomislim da je možda plodna voda ali nije, mislim da je to pritisak bebe na mjehur koji ne mogu kontrolirati..ali nije strašno..

Gricko3
    06. Srpanj 2015. 09:13

Pikica, cestitam. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

gagulina
    06. Srpanj 2015. 10:43

Ma znam da imamo vremena ali smo ja i kcer same muz vozi kamion,vikendom je kuci i zato ju molim da vikendom dodje ali naravno doci ce kad ona bude htjela.i sto je najgore preko tj imam te predtrudove,ciscenje itd a kad dodje vikend nista...bas me zeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.