Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    05. Srpanj 2015. 19:17

Mamatobe, mozda se onda budemo podupirale i uzivo a ne samo on-line !
    Kada ti i Bebily krecete na preglede u Vinogradsku? Meno je rekao dr.da ovaj tjedan (36 tt) jos dodajem k njemu i od tjedna iza javiti se u bolnicu! 

I meni se bebac jako slabo javlja! I njega je osamutila vrucina, vidim i vecini....meni klima radi na 25-26 ℃, preosjetljiva sam za sebe vise od tog a opet ovo mi radi konstantno pa mi je ok recimo...

Ja imam jos sve tetrice ispeglati, oprati ogradicu, grudnjake za dojenje i spremiti torbu...

Super mi je ideja za mp3, ne znam zasto ne....trebala bih si i ja skinuti pjesme koje dobro djeluju na mene, neke party za pocetak dok sam hrabra i euforicna a onda "ypu raise me up" i sl da mi daju snage haha

kachi
    05. Srpanj 2015. 21:04

A zato me i zanima, nemam pojma što tamo rade sa nama. Koliko sam ja shvatila u predrađaoni smo solo, nema muževa i čekaš da dođeš do vremena da te ubace u boks. Djeluje mi da bih mogla biti tamo uznemirena od zvukova, neizvjesnosti i svega pa bih rado da imam način na koji bi se mogla skoncentrirati samo na sebe i disanje...a iz prethodnog bolničkog iskustva znam da su mp3 plejer i neka opuštajuća muzika savršeni za to. 
    Mislim, ja ću ponijeti pa pitati smijem li...ali bi bilo lijepo da znam unapred. Nekad sam velika kukavica pa se možda neku strogu tetu ne bi usudila ni pitati. 

Ivaaaa
    05. Srpanj 2015. 19:56

Ps. mobitel mi sam ubaci neke rijeci lol...zanemarite cudne dodatke recenicama 

Lollypop
    05. Srpanj 2015. 19:57

a u predradaoni, ako je to ono dok ste na ctg-u..tu bi mogle mislim. Osim ako ne treba babice slusat i tamo nesto.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    05. Srpanj 2015. 21:31

Filotea, čestitam! Odmarajte i mazite se!

Ni ja nisam još spremila torbu. Gledala sam popis šta mi sve treba i pola toga još nemam. Rekla mi je frendica da uzmem dosta keksi i sokova, da je nju to spasilo koliko je bila gladna poslije poroda.

U petak sam bila na pregledu kod svog dr. Radio mi je bris na streptokok. Nije mi radio uzv jer sam bila prije tjedan dana u Petrovoj...tako da slijedeći put kad vidim mališu će biti uživo! Dobila sam uputnicu za TA, i kaže on meni - vidimo se 6 tj poslije poroda. A meni prošlo kroz glavu - omg, pa ja trebam roditi!!! Ne znam kako vama, ali meni je još sve nestvarno, valjda dok ne primim malog miša u ruke, neću ni biti svjesna...

• ivaaana
    05. Srpanj 2015. 21:40

Cure, meni je 35+5 tt i u zadnjih par dana osjećam lagano curkanje prozirne tekučine bez mirisa. Ja sam si umislila da je plodna voda, ali zapravo nisam sigurna dali je mokraća, iscjedak il stvarno plodna voda. To bude par puta na dan po nekoliko kapi. Tolko da smoći gačice. Brinem... ne znam dal je to normalno il ne. Dali se isto i vama dešava?
    Sutra ujutro zovem doktora, al svejedno me zanima kako je kod vas...

Lollypop
    05. Srpanj 2015. 23:07

ivaaana

Cure, meni je 35+5 tt i u zadnjih par dana osjećam lagano curkanje prozirne tekučine bez mirisa. Ja sam si umislila da je plodna voda, ali zapravo nisam sigurna dali je mokraća, iscjedak il stvarno plodna voda. To bude par puta na dan po nekoliko kapi. Tolko da smoći gačice. Brinem… ne znam dal je to normalno il ne. Dali se isto i vama dešava?
    Sutra ujutro zovem doktora, al svejedno me zanima kako je kod vas…

Ja curim cijela...od znoja!! Jucer sam sjedila doma za stolom, doruckovala, nesto pricam sa svojima, kad odjednom mi krene kap niz nogu..samo sam usutila, oni me gledaju uzbudeno, u panici...kad ono znoj. Cim savijem nogu u koljenu, odma mi curi niz nogu...

Dnevne uloske nosim vec par tjedana jer su mi gacice uvijek bile mokre, to je valjda sluz, pa pritisak na mjehur i to. Bila sam u meduvremenu na pregledima i nikad mi nista doksa nije rekla, osim da plodne vode ima dovoljno.

Kazu da postoji test za to..da nako mokrenja i kad se dobro obrises stavis dolje papir i onda nesto napravis (ne sjecam se sto, morat ces proguglat ) i ako je papir mokar onda je to plodna voda. Mozda sam mrvu pomogla 😂

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    05. Srpanj 2015. 21:43

Ivaaaa ja sam bila prošli tjedan (36tj) na prvoj kontroli u Vinogradskoj i idem opet za tjedan kada ću biti 38tj..

jasmina6
    05. Srpanj 2015. 21:44

Tako i ja! Još mi je nestvarno da je još 3 tj.do termina. Jel znate od kad ujutro radi TA u Petrovoj? Idem u petak prvi put i rekli su da se ne moram naručiti!

dea32
    06. Srpanj 2015. 14:14

jasmina

Tako i ja! Još mi je nestvarno da je još 3 tj.do termina. Jel znate od kad ujutro radi TA u Petrovoj? Idem u petak prvi put i rekli su da se ne moram naručiti!

Rade od 8. Ne treba narucivanje. Ja bi ti preporucila Zlopasu, ja sam kod njega. Al on ti je od 12 u ambulanti tek. Ujutro je Radosevic, za koju takoder kazu da je ok.
    Ja evo sa pregleda, u cet termin, otvorena za prst. U petak imam kontrolu ak me ne uhvate trudovi prije.. Premda imam osjecaj da cu docekat tatin rodendan, 12.7. 

Pikica, cestitam na deckicu! 

bobica9
    05. Srpanj 2015. 21:46

I meni je pojačan iscjedak, ali mi se ne čini da je plodna voda. Nekad je tako vodenasto, ponekad malo bijelkasto. Ništa dr nije komentirao. Bolje nazovi pa pitaj, za svaki slučaj. Iako ako je to samo par kapi, mislim da nemaš razloga za brigu i da je plodna voda, ona se stalno obnavlja.

ivaaana
    05. Srpanj 2015. 21:50

bobica

I meni je pojačan iscjedak, ali mi se ne čini da je plodna voda. Nekad je tako vodenasto, ponekad malo bijelkasto. Ništa dr nije komentirao. Bolje nazovi pa pitaj, za svaki slučaj. Iako ako je to samo par kapi, mislim da nemaš razloga za brigu i da je plodna voda, ona se stalno obnavlja.

Ma ne znam više ni sama. Počela sam paničariti. U prvoj trudnoći mi je puknul vodenjak i baš je bilo puno tekućine. Znam da se obnavlja, al svejedno se pitam kolko je previše.
    Valjda mi i vručina udarila u glavu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI