Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasmina6
    05. Srpanj 2015. 21:44

Tako i ja! Još mi je nestvarno da je još 3 tj.do termina. Jel znate od kad ujutro radi TA u Petrovoj? Idem u petak prvi put i rekli su da se ne moram naručiti!

bobica9
    05. Srpanj 2015. 21:46

I meni je pojačan iscjedak, ali mi se ne čini da je plodna voda. Nekad je tako vodenasto, ponekad malo bijelkasto. Ništa dr nije komentirao. Bolje nazovi pa pitaj, za svaki slučaj. Iako ako je to samo par kapi, mislim da nemaš razloga za brigu i da je plodna voda, ona se stalno obnavlja.

CUUuu
    05. Srpanj 2015. 22:23

Ja kupila danas torbu i sve potrepštine. Sutra pakiram. Malo sam se preforsirala danas pa me sad sve boli i baš me uhvatila neka panika. Sutra ležim cili dan...

Bublica123
    05. Srpanj 2015. 22:50

Drage mame...stigao je nas Pavel...3880g 53 cm...u 18h i 8min
    Namucila sam se posteno al se isplatilo
    Tipkam kad dodjem k sebi
    Sretno iducim mamicama

Ivaaaa
    05. Srpanj 2015. 23:06

Bravo Pikica, čestitke!!! 

kachi
    06. Srpanj 2015. 00:27

Mislim da je fora da se nakašlješ pa onda ako ima vode to je plodna voda. Meni isto nekad proleti kroz glavu da možda nije plodna voda, ali mislim da bi se to ipak skužilo. 

Čestitke Pikici koja je dočekala svog dječaka!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.