Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    06. Srpanj 2015. 10:48

Bebily, jesi se morala naručiti u Vinogradsku na pregled il si samo došla? Ja znam di je ginekologija- hitna, al ne znam gdje trebam ići sada? Thx 

bobica9
    06. Srpanj 2015. 11:55

Čestitam, pikica!

Bebily
    06. Srpanj 2015. 12:10

Ivaaaa ja sam se naručila mailom. Poslala sam skeniranu D1 uputnicu i dobila termin za nekih tjedan dana. Javiš se tamo na šalter na hitnoj ginekologiji kod one neljubazne gospođe  ili odmah sjedneš ispred trudničkih kabina..mislim da su 3 i 4...

Tinčica3
    07. Srpanj 2015. 00:18

Danas mi je uzasan dan, sva sam zivcana i lose raspolozena i odvratno mi je vruce i saznam ful ruznu vijest i placem cijelu vecer i tak, bezveze. 
    Nadam se da tako ocajno raspolozenje ne utjece na mog sineka? Ne bi da i on bude takav kad se rodi samo zato jer mu je mama nekad bila neuroticna i uzasna.

Bebily
    07. Srpanj 2015. 08:45

Kakva noć  fuj je ova vrućina  
    jeste vi preživjele??

dea32
    07. Srpanj 2015. 09:06

Tincica, bez brige, svi smo imali takve periode.. Nase bebice znaju da i mi trebamo neki ispusni ventil. Bit ce on dobro. 

Bebily
    07. Srpanj 2015. 09:12

nadam se da neće biti ovako paklene noći kad stigne naša curka..neznam ko će više plakat od nas dvije haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.