Ivaaaa ja sam se naručila mailom. Poslala sam skeniranu D1 uputnicu i dobila termin za nekih tjedan dana. Javiš se tamo na šalter na hitnoj ginekologiji kod one neljubazne gospođe ili odmah sjedneš ispred trudničkih kabina..mislim da su 3 i 4...

Danas mi je uzasan dan, sva sam zivcana i lose raspolozena i odvratno mi je vruce i saznam ful ruznu vijest i placem cijelu vecer i tak, bezveze.
Nadam se da tako ocajno raspolozenje ne utjece na mog sineka? Ne bi da i on bude takav kad se rodi samo zato jer mu je mama nekad bila neuroticna i uzasna.
Kakva noć fuj je ova vrućina
jeste vi preživjele??
Kakva noćfuj je ova vrućina
![]()
jeste vi preživjele??
Uzas.. 2 puta sam mijenjala jastucnicu, kao da me netko posteno zalio vodom. A mm kaze, pa sta ce ti klima za par dana u god, za sutra su najavili kisu..
Kak je tek bebicama?

Tincica, bez brige, svi smo imali takve periode.. Nase bebice znaju da i mi trebamo neki ispusni ventil. Bit ce on dobro.

nadam se da neće biti ovako paklene noći kad stigne naša curka..neznam ko će više plakat od nas dvije haha

Mi smo sinoc s klimom spavali da nismo mislim da bi ispalila na zivce...i jutros ju malo ugasim pootvarala prozore...zaspala i mokra ko cep...evo klima opet radi jer jednostavno nema sanse bez nje funkcionirat
...molim Te za malo sreće....
Pikica cestitke!
A ne znan sta da van recen sve se opiren toj klimi al ne mos izdrzat dan bez nje a bome ni noc sve mi se cini da cu je nocas upalit! Bas sam malo citala o klimi i novorodence hm ni sama nisan pametna sta vi mislite?
Pomalo me pocima vata panikica od neznananja sta me ceka al samo pomalo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji