Mi smo sinoc s klimom spavali da nismo mislim da bi ispalila na zivce...i jutros ju malo ugasim pootvarala prozore...zaspala i mokra ko cep...evo klima opet radi jer jednostavno nema sanse bez nje funkcionirat
...molim Te za malo sreće....
Pikica cestitke!
A ne znan sta da van recen sve se opiren toj klimi al ne mos izdrzat dan bez nje a bome ni noc sve mi se cini da cu je nocas upalit! Bas sam malo citala o klimi i novorodence hm ni sama nisan pametna sta vi mislite?
Pomalo me pocima vata panikica od neznananja sta me ceka al samo pomalo
Ja držim otvoren prozor i ventilator. Dišem na škrge. Ali za razliku od preksinoć kad sam mislila da neću dočekati jutro u komadu, sinoć mi je bilo o.k.
Mi smo prije dvije noci spavali s klimom i probudili se skoro bolesni, sinusi nas malo uhvatili, pa smo sinoc otvorili prozor...bilo je sparno dosta al klima nam ne pase dok spavamo. Preko dana stalno gori...24-25-26℃ , ne nize...
Ja sam nekim čudom sinoć ok spavala iako je bilo stvarno vruće, ali mislim da ćemo večeras morati ventilator ubaciti u spavaću.
U toku dana mi je ok jer u dnevnoj imamo klimu, ali ne volim je imati uključenu jer mi je neprirodan taj zrak.
Ja klimu držim na 26-27, da djeluje što prirodnije.
Hvala, dea! Mislim da je Herman utorkom ujutro, a poslije 12 je Starcevic. U pon ne bum sigurno isla, a petak mi je malo daleko. Vjerojatno cu utorak ili srijedu. Pa koga ulovim! A i krecu godisnji, tko zna kako ce tko raditi...
Meni doksa rekla da bi mogla bilo kad, otvorila se jos malo (kaze komodni prst, da bi mogla i 2 cak ugurat ali da nece forsat, iako su joj tanji prsti), krenulo je pomalo, beba dolje..
Kontrola slijedeci tjedan, ako ga docekam
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji