Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    07. Srpanj 2015. 22:04

Ja imam osjecaj da sam trudna god dana.. Ne mogu vise, iscrpljena sam, jedva hodam..  
    A nesto mi govori da necu rodit do kraja tj osim ak me ne posalju na inducirani..

Gricko3
    08. Srpanj 2015. 00:01

dea

Ja imam osjecaj da sam trudna god dana.. Ne mogu vise, iscrpljena sam, jedva hodam..  
    A nesto mi govori da necu rodit do kraja tj osim ak me ne posalju na inducirani..

Ni ja nemogu vise, skroz te razumin. 
    Ma necu ni ja rodit jos, al eto nadam se nekim novostima sutra. 3 tjedna sam otvorena samo 1 prst :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

kachi
    08. Srpanj 2015. 00:10

Cure, nadam se da ćete najkasnije roditi baš na termin. 

Lollypop
    08. Srpanj 2015. 00:40

Ajmo curke! Penjanje na minimalno sesti kat i nakon toga seks! S njim je pocelo pa neka s njim i zavrsi 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    08. Srpanj 2015. 00:53

Ja samo želim da ostanem u komadu do iza vikenda onda neka ide kako ide...

kachi
    08. Srpanj 2015. 07:31

CUUuu

Ja samo želim da ostanem u komadu do iza vikenda onda neka ide kako ide…

Kako si? Nadam se da te ne muče i dalje bolovi. To još nije puno za izdržati, uspjet ćete.

Jutro, mamice, mene je ova vrućina jučer, noćas, jutros potpuno slomila...premorena sam i dok ležim. 

Gricko3
    08. Srpanj 2015. 03:12

Evo ja iden na hitnu jer cu se raspast od bolova! :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mare27
    08. Srpanj 2015. 07:55

jutro,ni ja se noćas uopće nisam naspavala,koma baš sam slomljena

CUUuu
    08. Srpanj 2015. 08:00

Gricko,  nadam se da je to to i da tvoja bobica stiže...

Kachi, ja sam o.k. nakon one noći nemam više ni bolova ni panike tako da se uistinu nadam izdržati ovih nekoliko dana...

Lollypop
    08. Srpanj 2015. 08:19

CUUuu

Gricko,  nadam se da je to to i da tvoja bobica stiže…

Kachi, ja sam o.k. nakon one noći nemam više ni bolova ni panike tako da se uistinu nadam izdržati ovih nekoliko dana…

To su valjda te neke noci...imala sam ih i ja, sve bi me bolilo, ukocenost, nesanica, imala bi osjecaj da cu rodit sutradan...a onda sutradan sva ok i spavam posli normalno.

Ja sam se nekako naucila/pomirila s cinjenicom, da vise nema spavanja u komadu. Znojim se, vrtim, dizem na wc...kvalitetu sna mjerim ovisno o tome da li me sve boli dok se vrtim ili ne. Ako boli onda me to razbudi pa sam bezvezna, a ako se samo vrtim onda mi je to ok, polusan ali ipak nekakav san :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI