Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    08. Srpanj 2015. 07:55

jutro,ni ja se noćas uopće nisam naspavala,koma baš sam slomljena

CUUuu
    08. Srpanj 2015. 08:00

Gricko,  nadam se da je to to i da tvoja bobica stiže...

Kachi, ja sam o.k. nakon one noći nemam više ni bolova ni panike tako da se uistinu nadam izdržati ovih nekoliko dana...

gagulina
    08. Srpanj 2015. 09:25

Jutro cure
    Kod nas ugodnih 19 stupnjeva konacno.
    Ja hb u ovoj trudnoci nemam problema sa spavanjem,spavam ko top.
    Gricko nadam se da se mazis sa svojim bebolinom i da je sve ok proslo.

iva.lu
    08. Srpanj 2015. 09:44

Ja već više od pola trudnoće ne spavam cijelu noć...već sam zaboravila kako je to odspavati u komadu 6-7 sati...a čini mi se da ni ne bum još dugo...noć smo preživjeli...trenutno ugodnih 26 u stanu bez klime...jučer sam se naradila ko blesava...čistila stan prala prozore...da me mama vidljela mislim da bi se križala i pitala koji mi je vrag...a što ću glupo mi nekog molit...sad sam zadovoljna jer sam to napokon obavila

...molim Te za malo sreće....

Gricko3
    08. Srpanj 2015. 09:47

Ipak su to bili trudovi. Odma su se pojavili na svakih 5 minuti, malo sam patila doma, dosla u rodiliste u 4i15 8 prstiju otvorena , probusili vodenjak,a u 5:40 rodila princezu 3360g i 50 cm. Rekli su porod za pozelit...Rizali su me to me bolilo vise od poroda a tek sivanje! uf al sve se zaboravi. 

Ko je sljedeci? ☺

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    08. Srpanj 2015. 09:50

Cestitam Gricko 😊😊😊 skoro pa na sam termin, dobro tempirana bebica 😀😀

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mare27
    08. Srpanj 2015. 11:14

bravo,čestitam Gricko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.