Ja imam osjecaj da sam trudna god dana.. Ne mogu vise, iscrpljena sam, jedva hodam..
A nesto mi govori da necu rodit do kraja tj osim ak me ne posalju na inducirani..
Ja imam osjecaj da sam trudna god dana.. Ne mogu vise, iscrpljena sam, jedva hodam..![]()
A nesto mi govori da necu rodit do kraja tj osim ak me ne posalju na inducirani..
Ni ja nemogu vise, skroz te razumin.
Ma necu ni ja rodit jos, al eto nadam se nekim novostima sutra. 3 tjedna sam otvorena samo 1 prst :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ajmo curke! Penjanje na minimalno sesti kat i nakon toga seks! S njim je pocelo pa neka s njim i zavrsi
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja samo želim da ostanem u komadu do iza vikenda onda neka ide kako ide...
Ja samo želim da ostanem u komadu do iza vikenda onda neka ide kako ide…
Kako si? Nadam se da te ne muče i dalje bolovi. To još nije puno za izdržati, uspjet ćete.
Jutro, mamice, mene je ova vrućina jučer, noćas, jutros potpuno slomila...premorena sam i dok ležim.

Evo ja iden na hitnu jer cu se raspast od bolova! :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko, nadam se da je to to i da tvoja bobica stiže...
Kachi, ja sam o.k. nakon one noći nemam više ni bolova ni panike tako da se uistinu nadam izdržati ovih nekoliko dana...
Gricko, nadam se da je to to i da tvoja bobica stiže…
Kachi, ja sam o.k. nakon one noći nemam više ni bolova ni panike tako da se uistinu nadam izdržati ovih nekoliko dana…
To su valjda te neke noci...imala sam ih i ja, sve bi me bolilo, ukocenost, nesanica, imala bi osjecaj da cu rodit sutradan...a onda sutradan sva ok i spavam posli normalno.
Ja sam se nekako naucila/pomirila s cinjenicom, da vise nema spavanja u komadu. Znojim se, vrtim, dizem na wc...kvalitetu sna mjerim ovisno o tome da li me sve boli dok se vrtim ili ne. Ako boli onda me to razbudi pa sam bezvezna, a ako se samo vrtim onda mi je to ok, polusan ali ipak nekakav san :D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji