Filotea cestitam od srca! Ljubi bebicu! ❤️
Lollypop, ja sam urinokulturu radila sad prije 3 tjedna, znaci 31. tt. Jel' bi trebala ponovo prije poroda ili je ovo dovoljno?
Nalazi su svi ok i nemam nikakvih tegoba. Ali sad kad citam tvoju situaciju, malo me prpa uhvati. Tko zna sta se moze razmnoziti u 2 mjeseca..
Filotea cestitam od srca! Ljubi bebicu! ❤️
Lollypop, ja sam urinokulturu radila sad prije 3 tjedna, znaci 31. tt. Jel' bi trebala ponovo prije poroda ili je ovo dovoljno?
Nalazi su svi ok i nemam nikakvih tegoba. Ali sad kad citam tvoju situaciju, malo me prpa uhvati. Tko zna sta se moze razmnoziti u 2 mjeseca..
ako te ne boli nema straha, ali obavezno zahtijevaj bris na streptokok kad za njega dode vrijeme! Obicno je oko 37 tj.
a kako beba raste, tako je manje mjesta pa je pritisak na mjehur veci. ako ti je blize, Nista te ne kosta napravit urinokulturu, ako ti je daleko i tlaka onda se nemoj mucit.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pikica, a kako sam na Jarunu, stalno gravitiramo Vinogradskoj, oduvijek za sve...pa mi je Petrova daleko nekako i nepoznata. I cula sam o Vinogradskoj sve ok pa eto, nadam se da bude i meni. Cestitke Filotea sto je sve super proslo, bravo!! Bebily, ja sam isto 35 tt i Vinogradska, mozda se sretnemo .
Cure, jesam ja ista propustila od klubova i popusta : dm sam dobila vrecicu-: dvd, knjizicu s popustima, Bio baza losion (ne znam jel još ista), vidim sad sta trebam opet (?) ili kako, da dobijem besplatne pelene od 2-5 kg. Mozda rodit
. Muller sam se uclanila i dobila knjizicu s popustima...jel jos sta dobijemo? Konzum, Kozmo?, Bipo…to nisam jos al i tu se nesto dobije jel da...
Cure, jesam ja ista propustila od klubova i popusta: dm sam dobila vrecicu-: dvd, knjizicu s popustima, Bio baza losion (ne znam jel još ista), vidim sad sta trebam opet (?) ili kako, da dobijem besplatne pelene od 2-5 kg. Mozda rodit
. Muller sam se uclanila i dobila knjizicu s popustima…jel jos sta dobijemo? Konzum, Kozmo?, Bipo…to nisam jos al i tu se nesto dobije jel da…
Bipo ima 10% popusta na djecje stvari, s tim da svaki mj imate veci popust na odredene proizvode..

da u konzuma. Uclanis se u djeciji klub preko multiplus card i dobijes kupone i kupon za besplatne pelene
da u konzuma. Uclanis se u djeciji klub preko multiplus card i dobijes kupone i kupon za besplatne pelene

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Zabloka mi ostatak komentara...nema volje pisat ponovo, idem jest prezivcana sam.
Ivaaaa i Bebily, ja sam u 34. tjednu, isto Vinogradska, pa ću vas svakako pratiti. :)) Ivaaaa, u bipo klubu ne dobiješ ništa, ali dobiješ stalne popuste.
znači nisam sama u Vinogradskoj super..možda se i sretnemo u rodilištu
u DM-u pelene možeš dobiti tek kada rodiš i prijaviš bebu na tom njihovom terminalu..
Ja sam jučer kupila zadnje sitnice potrebne meni za rodilište i sad mi je krajnje vrijeme da spakiram torbu da nebi bilo nismo znali..jučer me cijelo popodne pomalo stiskalo u trbuhu ali su vjerovatno lažni trudovi jer su stali..
Jel ima koja u rađaoni??? Bebice ajmooooo van....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji