Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    07. Srpanj 2015. 13:12

Ja držim otvoren prozor i ventilator. Dišem na škrge. Ali za razliku od preksinoć kad sam mislila da neću dočekati jutro u komadu, sinoć mi je bilo o.k.

Ivaaaa
    07. Srpanj 2015. 14:43

Mi smo prije dvije noci spavali s klimom i probudili se skoro bolesni, sinusi nas malo uhvatili, pa smo sinoc otvorili prozor...bilo je sparno dosta al klima nam ne pase dok spavamo. Preko dana stalno gori...24-25-26℃ , ne nize...

kachi
    07. Srpanj 2015. 15:53

Ja sam nekim čudom sinoć ok spavala iako je bilo stvarno vruće, ali mislim da ćemo večeras morati ventilator ubaciti u spavaću. 
    U toku dana mi je ok jer u dnevnoj imamo klimu, ali ne volim je imati uključenu jer mi je neprirodan taj zrak.
    Ja klimu držim na 26-27, da djeluje što prirodnije.

bobica9
    07. Srpanj 2015. 19:20

Hvala, dea! Mislim da je Herman utorkom ujutro, a poslije 12 je Starcevic. U pon ne bum sigurno isla, a petak mi je malo daleko. Vjerojatno cu utorak ili srijedu. Pa koga ulovim! A i krecu godisnji, tko zna kako ce tko raditi...

Lollypop
    07. Srpanj 2015. 20:58

Meni doksa rekla da bi mogla bilo kad, otvorila se jos malo (kaze komodni prst, da bi mogla i 2 cak ugurat ali da nece forsat, iako su joj tanji prsti), krenulo je pomalo, beba dolje..
    Kontrola slijedeci tjedan, ako ga docekam 

dea32
    07. Srpanj 2015. 21:05

Lollypop

Meni doksa rekla da bi mogla bilo kad, otvorila se jos malo (kaze komodni prst, da bi mogla i 2 cak ugurat ali da nece forsat, iako su joj tanji prsti), krenulo je pomalo, beba dolje..
    Kontrola slijedeci tjedan, ako ga docekam 

Blago tebi.. 
    Meni termin u cet, za 2 dana, a za sad otvorena tek za prst, mala se ni nije dovoljno spustila u zdjelicu.. Dali su mi do znanja da se necu porodit do petka i rekli da dodem na kontrolu tad..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    07. Srpanj 2015. 21:09

Neznam, tek sam 37 tjedan, meni je to jos malo...beba ima 3kg, ja bi da se jos deblja.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    07. Srpanj 2015. 21:52

Meni je termin sutra po ultrazvuku i sutra imam pregled al znan da necu jos rodit. Osjecam se ka da sam trudna 30 tjedana...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI