Ja držim otvoren prozor i ventilator. Dišem na škrge. Ali za razliku od preksinoć kad sam mislila da neću dočekati jutro u komadu, sinoć mi je bilo o.k.

Mi smo prije dvije noci spavali s klimom i probudili se skoro bolesni, sinusi nas malo uhvatili, pa smo sinoc otvorili prozor...bilo je sparno dosta al klima nam ne pase dok spavamo. Preko dana stalno gori...24-25-26℃ , ne nize...
Ja sam nekim čudom sinoć ok spavala iako je bilo stvarno vruće, ali mislim da ćemo večeras morati ventilator ubaciti u spavaću.
U toku dana mi je ok jer u dnevnoj imamo klimu, ali ne volim je imati uključenu jer mi je neprirodan taj zrak.
Ja klimu držim na 26-27, da djeluje što prirodnije.

Hvala, dea! Mislim da je Herman utorkom ujutro, a poslije 12 je Starcevic. U pon ne bum sigurno isla, a petak mi je malo daleko. Vjerojatno cu utorak ili srijedu. Pa koga ulovim! A i krecu godisnji, tko zna kako ce tko raditi...

Meni doksa rekla da bi mogla bilo kad, otvorila se jos malo (kaze komodni prst, da bi mogla i 2 cak ugurat ali da nece forsat, iako su joj tanji prsti), krenulo je pomalo, beba dolje..
Kontrola slijedeci tjedan, ako ga docekam
Meni doksa rekla da bi mogla bilo kad, otvorila se jos malo (kaze komodni prst, da bi mogla i 2 cak ugurat ali da nece forsat, iako su joj tanji prsti), krenulo je pomalo, beba dolje..
Kontrola slijedeci tjedan, ako ga docekam
Blago tebi..
Meni termin u cet, za 2 dana, a za sad otvorena tek za prst, mala se ni nije dovoljno spustila u zdjelicu.. Dali su mi do znanja da se necu porodit do petka i rekli da dodem na kontrolu tad..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Neznam, tek sam 37 tjedan, meni je to jos malo...beba ima 3kg, ja bi da se jos deblja.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni je termin sutra po ultrazvuku i sutra imam pregled al znan da necu jos rodit. Osjecam se ka da sam trudna 30 tjedana...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji