Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    05. Srpanj 2015. 09:22

Kako su vam bebe? Je li ih smiruje vrucina ili?
    Meni prekjucer mali ninja razderao drob, a jucer se javio nekih slabih jadnih par puta..ooo muke po javljanju!!

mare27
    05. Srpanj 2015. 11:01

Lollypop

Kako su vam bebe? Je li ih smiruje vrucina ili?
    Meni prekjucer mali ninja razderao drob, a jucer se javio nekih slabih jadnih par puta..ooo muke po javljanju!!

znaći nije moj sin jedini koji je izludio svoju mamu ja već mislila ić na hitnu cijeli dan se javio svega par puta i to ko mali miš,sam malo protitro i gotovo,neznam što sve nisam radila da ga potaknem ali ništa,al zato je nabacio jednu turu ujutro i sad se opet javlja po malo!!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    05. Srpanj 2015. 10:02

možda je i moja curka malo mirnija preko dana, ali onda navečer opet tarapana 

Lollypop
    05. Srpanj 2015. 11:42

Mare tako i meni :) nocas nisam spavala od muke/vrucine/polozaja/itd i onda sam guglala i onda sam se nacitala svega i zaspala jedva..od jutros se sramezljivo javlja ali javlja se! Njemu klima unutra a ja na parama radim i odrzavam sistem, moga bi mi se bar javljat cesce :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    05. Srpanj 2015. 11:46

Mislim da je to sve normalno, malo zbog vrućine a malo zbog stadija trudnoće..pred kraj se primire  imaju sve manje mjesta a i valjda osjećaju da će se nešto dogoditi 

dea32
    05. Srpanj 2015. 12:17

Moja mala je prava glumica.. 
    U petak smo bile na pregledu i ctg-u, prije ctg-a me tako izudarala, a kad je trebala bit aktivna na snimanju onda je zaspala od umora valjda, tako da sam navečer morala ić u rađaonu na ponovni ctg.. A doma me udara po cijeli dan da imam osjećaj da će kroz pupak izaći.. 

Bebily
    05. Srpanj 2015. 12:25

ma sve su bebice takve..točno znaju kad se trebaju odnosno ne trebaju smiriti..lopuže male 

CUUuu
    05. Srpanj 2015. 13:10

Ja isto skroz zaboravila na torbu. I ja ću je danas spakirati. ..

Tinčica3
    05. Srpanj 2015. 17:37

Ni ja nemam ni torbu za sebe, ni pelene, ni kremice za bebu. Nista. Uzasna sam, a nikako da se pokrenem, nekako mi se ne da to sve proucavati. Joj. Ajde bar je odjeca za malog spremna (to mi je mama spremila hihi)

Meni je toliko vruce da cu krepat, izadjem na terasu na 2 min i potpuno sam mokra. Klima ne smije biti ukljucena kad dode beba, jel?
    Kako cemo mi prezivjeti ovo ljeto???

kachi
    05. Srpanj 2015. 18:03

Čestitke svim novim mamicama! Tko je sljedeći? :) Kako podnosite vrućine? Meni je danas prijepodne bilo baš koma. Sve mi je smetalo i jedva sam se opustila i malo umirila, kasnije mi je bilo ok.

Ma ja ne vidim zašto klimica ne bi smjela kad stigne bebica jer i u bolnici imaju klime i one rade i tamo gdje ima rooming in. Vjerovatno je bitno da nije prehladan zrak i da ne puše direkt u dijete.

Smije li se u predrađaoni imati npr. mp3 plejer i sluške na ušima? Danas sam malo razmišljala o porodu i zaključila da bi mi to dobro došlo da se isključim od svega i skoncentriram na sebe i disanje, ali ne mogu si uopće zamisliti tu predrađaonu i taj period. Zna li tko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI