Ni ja nemam ni torbu za sebe, ni pelene, ni kremice za bebu. Nista. Uzasna sam, a nikako da se pokrenem, nekako mi se ne da to sve proucavati. Joj. Ajde bar je odjeca za malog spremna (to mi je mama spremila hihi)
Meni je toliko vruce da cu krepat, izadjem na terasu na 2 min i potpuno sam mokra. Klima ne smije biti ukljucena kad dode beba, jel?
Kako cemo mi prezivjeti ovo ljeto???
Čestitke svim novim mamicama! Tko je sljedeći? :) Kako podnosite vrućine? Meni je danas prijepodne bilo baš koma. Sve mi je smetalo i jedva sam se opustila i malo umirila, kasnije mi je bilo ok.
Ma ja ne vidim zašto klimica ne bi smjela kad stigne bebica jer i u bolnici imaju klime i one rade i tamo gdje ima rooming in. Vjerovatno je bitno da nije prehladan zrak i da ne puše direkt u dijete.
Smije li se u predrađaoni imati npr. mp3 plejer i sluške na ušima? Danas sam malo razmišljala o porodu i zaključila da bi mi to dobro došlo da se isključim od svega i skoncentriram na sebe i disanje, ali ne mogu si uopće zamisliti tu predrađaonu i taj period. Zna li tko?
Mamatobe, mozda se onda budemo podupirale i uzivo a ne samo on-line !
Kada ti i Bebily krecete na preglede u Vinogradsku? Meno je rekao dr.da ovaj tjedan (36 tt) jos dodajem k njemu i od tjedna iza javiti se u bolnicu!
I meni se bebac jako slabo javlja! I njega je osamutila vrucina, vidim i vecini....meni klima radi na 25-26 ℃, preosjetljiva sam za sebe vise od tog a opet ovo mi radi konstantno pa mi je ok recimo...
Ja imam jos sve tetrice ispeglati, oprati ogradicu, grudnjake za dojenje i spremiti torbu...
Super mi je ideja za mp3, ne znam zasto ne....trebala bih si i ja skinuti pjesme koje dobro djeluju na mene, neke party za pocetak dok sam hrabra i euforicna a onda "ypu raise me up" i sl da mi daju snage haha
Ps. mobitel mi sam ubaci neke rijeci lol...zanemarite cudne dodatke recenicama
a u predradaoni, ako je to ono dok ste na ctg-u..tu bi mogle mislim. Osim ako ne treba babice slusat i tamo nesto.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Filotea, čestitam! Odmarajte i mazite se!
Ni ja nisam još spremila torbu. Gledala sam popis šta mi sve treba i pola toga još nemam. Rekla mi je frendica da uzmem dosta keksi i sokova, da je nju to spasilo koliko je bila gladna poslije poroda.
U petak sam bila na pregledu kod svog dr. Radio mi je bris na streptokok. Nije mi radio uzv jer sam bila prije tjedan dana u Petrovoj...tako da slijedeći put kad vidim mališu će biti uživo! Dobila sam uputnicu za TA, i kaže on meni - vidimo se 6 tj poslije poroda. A meni prošlo kroz glavu - omg, pa ja trebam roditi!!! Ne znam kako vama, ali meni je još sve nestvarno, valjda dok ne primim malog miša u ruke, neću ni biti svjesna...
Cure, meni je 35+5 tt i u zadnjih par dana osjećam lagano curkanje prozirne tekučine bez mirisa. Ja sam si umislila da je plodna voda, ali zapravo nisam sigurna dali je mokraća, iscjedak il stvarno plodna voda. To bude par puta na dan po nekoliko kapi. Tolko da smoći gačice. Brinem... ne znam dal je to normalno il ne. Dali se isto i vama dešava?
Sutra ujutro zovem doktora, al svejedno me zanima kako je kod vas...
Ivaaaa ja sam bila prošli tjedan (36tj) na prvoj kontroli u Vinogradskoj i idem opet za tjedan kada ću biti 38tj..
Sortiraj odgovore
Najstariji