Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    04. Srpanj 2015. 09:10

Filotea čestitke!!! 
    Grliti se, mazite, uživajte. .. drago mi je da je sve dobro prošlo i da si zadovoljna. ..

Bebily
    04. Srpanj 2015. 09:11

Čestitke Filotea  i ja ću u Vinogradsku pa me vesele dobre vijesti 

• Beba16
    04. Srpanj 2015. 09:12

Ja stvarno ko padobranac - uletim kad imam vremena.
    U mene je sve ok, nadam se i kod vas.

Lollypop štoje s tobom  žalila si se na bolove.

Svim ostalim mamicama čestitke od srca.

Lollypop
    04. Srpanj 2015. 11:14

Beba

Ja stvarno ko padobranac - uletim kad imam vremena.
    U mene je sve ok, nadam se i kod vas.

Lollypop štoje s tobom  žalila si se na bolove.
    Svim ostalim mamicama čestitke od srca.

Filotea cestitke!! :*

Dobila sam antibiotik. Ispalo je da imam streptokok u urinu, tako da necu ni vadit bris nego cu dobit onu inekciju prije poroda sto se daje da bakterija ne prede na bebu. Bolilo me kad bi hodala, osjecala sam pritisak, ali nisam znala je li od bebe ili urinoinfekta. Izgleda da je od oboje..nikad prije nisam imala tu bakteriju. Sad pijem taj antibiotik cisto da me mjehur ne boli, 10 dana, bas mi je zao trovat bebu u ovom stadiju  cijelu trudnocu sam popila mozda 1 lupocet i sad ove konjske..

Htjela bih napomenut da sam urinokuLturu radila na svoju ruku, bez preporuke gibekologice! Ona mi je rekla da to sto me boli da je to od sirenja zdjelice, od pritiska bebe...zajebite to sve, ako imate kakvu sumnju, lijepo kod dokse opce prakse i trazit uputnicu! Malo se popiskit, ali zlata vridi! I zbog eserihije i svega. Bolje znati i biti na miru nego ne znati, a one da se mnoze..

Sinoc mislim da sam imala jake pripremne trudove, sve me bolilo...trbuh cijeli, beba zivahna, mozda ima i veze sa dobrom vecerom  bas me na mahove bolilo...danas sam ok, valjda kako sam se odmorila...jer sam citala da pravi trudovi idu iz leda, a mene su bas stjenke bolile i ispod pupka kao menstrualni bolovi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mamatobe
    04. Srpanj 2015. 09:55

Čestitke, Filotea!  i na planiram u Vinogradski pa se veselim svim pozitivnim iskustvima!

Mamatobe
    04. Srpanj 2015. 09:57

Mob mi sam piše riječi pa vidim da mi je malo smrdao rečenicu. ;) i ja planiram u Vinogradsku. :)

mare27
    04. Srpanj 2015. 10:21

čestitke filotea,uživajte sa svojom srećicom

dea32
    04. Srpanj 2015. 11:02

Filotea, čestitam!!  Brz oporavak..
    Nadam se da ću i ja uskoro držat svoju bumbaricu! 

Bublica123
    04. Srpanj 2015. 11:13

Odcepilo seeeee na ljetnim bebolinama...jupiiiii...cestitamoo od srca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI