Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    04. Srpanj 2015. 11:02

Filotea, čestitam!!  Brz oporavak..
    Nadam se da ću i ja uskoro držat svoju bumbaricu! 

Bublica123
    04. Srpanj 2015. 11:13

Odcepilo seeeee na ljetnim bebolinama...jupiiiii...cestitamoo od srca

Tinčica3
    04. Srpanj 2015. 11:20

Filotea cestitam od srca! Ljubi bebicu! ❤️
    Lollypop, ja sam urinokulturu radila sad prije 3 tjedna, znaci 31. tt. Jel' bi trebala ponovo prije poroda ili je ovo dovoljno?
    Nalazi su svi ok i nemam nikakvih tegoba. Ali sad kad citam tvoju situaciju, malo me prpa uhvati. Tko zna sta se moze razmnoziti u 2 mjeseca..

Ivaaaa
    04. Srpanj 2015. 12:41

Pikica, a kako sam na Jarunu, stalno gravitiramo Vinogradskoj, oduvijek za sve...pa mi je Petrova daleko nekako i nepoznata. I cula sam o Vinogradskoj sve ok pa eto, nadam se da bude i meni. Cestitke Filotea sto je sve super proslo, bravo!! Bebily, ja sam isto 35 tt i Vinogradska, mozda se sretnemo .

Ivaaaa
    04. Srpanj 2015. 18:16

Cure, jesam ja ista propustila od klubova i popusta : dm sam dobila vrecicu-: dvd, knjizicu s popustima, Bio baza losion (ne znam jel još ista), vidim sad sta trebam opet (?) ili kako, da dobijem besplatne pelene od 2-5 kg. Mozda rodit Muller sam se uclanila i dobila knjizicu s popustima...jel jos sta dobijemo? Konzum, Kozmo?, Bipo…to nisam jos al i tu se nesto dobije jel da...

Gricko3
    04. Srpanj 2015. 18:34

da u konzuma. Uclanis se u djeciji klub preko multiplus card i dobijes kupone i kupon za besplatne pelene

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    04. Srpanj 2015. 21:11

Zabloka mi ostatak komentara...nema volje pisat ponovo, idem jest prezivcana sam.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.