Filotea čestitke!!!
Grliti se, mazite, uživajte. .. drago mi je da je sve dobro prošlo i da si zadovoljna. ..

Ja stvarno ko padobranac - uletim kad imam vremena.
U mene je sve ok, nadam se i kod vas.
Lollypop štoje s tobom žalila si se na bolove.
Svim ostalim mamicama čestitke od srca.
Ja stvarno ko padobranac - uletim kad imam vremena.
U mene je sve ok, nadam se i kod vas.
Lollypop štoje s tobom žalila si se na bolove.
Svim ostalim mamicama čestitke od srca.
Filotea cestitke!! :*
Dobila sam antibiotik. Ispalo je da imam streptokok u urinu, tako da necu ni vadit bris nego cu dobit onu inekciju prije poroda sto se daje da bakterija ne prede na bebu. Bolilo me kad bi hodala, osjecala sam pritisak, ali nisam znala je li od bebe ili urinoinfekta. Izgleda da je od oboje..nikad prije nisam imala tu bakteriju. Sad pijem taj antibiotik cisto da me mjehur ne boli, 10 dana, bas mi je zao trovat bebu u ovom stadiju cijelu trudnocu sam popila mozda 1 lupocet i sad ove konjske..
Htjela bih napomenut da sam urinokuLturu radila na svoju ruku, bez preporuke gibekologice! Ona mi je rekla da to sto me boli da je to od sirenja zdjelice, od pritiska bebe...zajebite to sve, ako imate kakvu sumnju, lijepo kod dokse opce prakse i trazit uputnicu! Malo se popiskit, ali zlata vridi! I zbog eserihije i svega. Bolje znati i biti na miru nego ne znati, a one da se mnoze..
Sinoc mislim da sam imala jake pripremne trudove, sve me bolilo...trbuh cijeli, beba zivahna, mozda ima i veze sa dobrom vecerom bas me na mahove bolilo...danas sam ok, valjda kako sam se odmorila...jer sam citala da pravi trudovi idu iz leda, a mene su bas stjenke bolile i ispod pupka kao menstrualni bolovi.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Čestitke, Filotea! i na planiram u Vinogradski pa se veselim svim pozitivnim iskustvima!
Mob mi sam piše riječi pa vidim da mi je malo smrdao rečenicu. ;) i ja planiram u Vinogradsku. :)
Filotea, čestitam!! Brz oporavak..
Nadam se da ću i ja uskoro držat svoju bumbaricu!

Odcepilo seeeee na ljetnim bebolinama...jupiiiii...cestitamoo od srca

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji