Filotea, čestitam!! Brz oporavak..
Nadam se da ću i ja uskoro držat svoju bumbaricu!
Odcepilo seeeee na ljetnim bebolinama...jupiiiii...cestitamoo od srca
Filotea cestitam od srca! Ljubi bebicu! ❤️
Lollypop, ja sam urinokulturu radila sad prije 3 tjedna, znaci 31. tt. Jel' bi trebala ponovo prije poroda ili je ovo dovoljno?
Nalazi su svi ok i nemam nikakvih tegoba. Ali sad kad citam tvoju situaciju, malo me prpa uhvati. Tko zna sta se moze razmnoziti u 2 mjeseca..
Pikica, a kako sam na Jarunu, stalno gravitiramo Vinogradskoj, oduvijek za sve...pa mi je Petrova daleko nekako i nepoznata. I cula sam o Vinogradskoj sve ok pa eto, nadam se da bude i meni. Cestitke Filotea sto je sve super proslo, bravo!! Bebily, ja sam isto 35 tt i Vinogradska, mozda se sretnemo .
Cure, jesam ja ista propustila od klubova i popusta : dm sam dobila vrecicu-: dvd, knjizicu s popustima, Bio baza losion (ne znam jel još ista), vidim sad sta trebam opet (?) ili kako, da dobijem besplatne pelene od 2-5 kg. Mozda rodit
. Muller sam se uclanila i dobila knjizicu s popustima...jel jos sta dobijemo? Konzum, Kozmo?, Bipo…to nisam jos al i tu se nesto dobije jel da...
da u konzuma. Uclanis se u djeciji klub preko multiplus card i dobijes kupone i kupon za besplatne pelene
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Zabloka mi ostatak komentara...nema volje pisat ponovo, idem jest prezivcana sam.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji