Nista ne brini mare27...ako i ostane tako bolje da bude carski nego da se patis sa prirodnim na zadak...nije to kraj svijeta...znas i sama da puuuno mama rađana carski i brzo se oporave...samo se nemoj bojati...sve se biti super
Nista ne brini mare27…ako i ostane tako bolje da bude carski nego da se patis sa prirodnim na zadak…nije to kraj svijeta…znas i sama da puuuno mama rađana carski i brzo se oporave…samo se nemoj bojati…sve se biti super
ma znam da,al ipak ko što se kaže " prirodno je prirodno!" al eto kako nam Bog da tako će biti,pusa svima

Prijateljica mi je imala inducirani prije 6 tjedana (drip)...kaze da bi mogla sve opet...tako da ne mora to bit tako lose, vjerojatno probaju lakse metode tipa drip a ne bas odma pucanje vodenjaka...?
Ps jel ima ikoga iz Vinogradske ...svi spominjete Petrovu, Hermana....ima li itko iskustava sa Vinogradskom, dobrim, humanim dr. od tamo? Neka prezimena, pa da se nastimamo za pregled u smjeni
Prijateljica mi je imala inducirani prije 6 tjedana (drip)…kaze da bi mogla sve opet…tako da ne mora to bit tako lose, vjerojatno probaju lakse metode tipa drip a ne bas odma pucanje vodenjaka…?
Ps jel ima ikoga iz Vinogradske …svi spominjete Petrovu, Hermana….ima li itko iskustava sa Vinogradskom, dobrim, humanim dr. od tamo? Neka prezimena, pa da se nastimamo za pregled u smjeni
Ivana najbolje da se i ti presaltas na petrovu...sve friske informacije stizu iz petrove

Mene uzasno trbuh boli, i beba se rita kao da ce mi razderat stjenke trbuha...mislim da su mi trudovi..ali nema iscjetka ni niceg pa pretpostavljam da su lazni. I ne bole me iz leda nego bas stjenke trbuha, trbuh
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ivaaaa ja sam ti u Vinogradskoj doduše svaki puta drugi doktor na kontroli jer sam trudnoću vodila kod svog ginića..ali ovi s kojima sam se susrela do sada su divni, nemam primjedbe osim na gospođu na šalteru dolje..ona je obično loše volje i neljubazna

Jutroo cure! Evo javljam vam se iz Vinogradske. Jucer u 16 55 sam rodila svoju djevojcicu tesku 3450g i dugacku 50 cm. Sve je proslo uredu i sama se sebi divim kako sam uspjela to. U pola 12 me uveli u radaonu i u 16 55 rodila. Doktori su mi se divili jer sam prvorotka i sto sam brzo to odradila. Od nedjelje sam bila u bolnici i jucer me na inducirani poslali. Vise detalja vam javim kad malo dodem sebi jer mi je dosta slabo. Sve pohvale za doktore i sestre,tj cijelo osoblje u Vinogradskoj. Ja prezadoboljna
Jutroo cure! Evo javljam vam se iz Vinogradske. Jucer u 16 55 sam rodila svoju djevojcicu tesku 3450g i dugacku 50 cm. Sve je proslo uredu i sama se sebi divim kako sam uspjela to. U pola 12 me uveli u radaonu i u 16 55 rodila. Doktori su mi se divili jer sam prvorotka i sto sam brzo to odradila. Od nedjelje sam bila u bolnici i jucer me na inducirani poslali. Vise detalja vam javim kad malo dodem sebi jer mi je dosta slabo. Sve pohvale za doktore i sestre,tj cijelo osoblje u Vinogradskoj. Ja prezadoboljna
Cestitan na malenoj princezi!! Cekala san da se javis, znala san da si isla rodit
Kad budes mogla sve nam ispricaj. Izljubi malenu 😘

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji