Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    03. Srpanj 2015. 16:01

Miki sutra sam od 8h u rađaoni pa se vidimo...ma krenut ce ovaj vikend...saljemo poz.vibre...al ako i ne krene barem je radosevicka u pon.i mislim da nece biti strasno

mare27
    03. Srpanj 2015. 17:20

evo cure da se i ja javim,u 34 tt sam i danas bila na uzv djetešce je na zadak još uvjek kako je bio i u 29 tt kad sam imala uzv i doktor je rekao da postoji veelika vjerojatnost da se više neče okretat jer je sad 2400g i da ću vjerojatno na carski :((((

vama curke koje samo što ne rodite veeeliko SRETNO i da što prije vidite svoje male ljubavi!!!

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 19:10

Nista ne brini mare27...ako i ostane tako bolje da bude carski nego da se patis sa prirodnim na zadak...nije to kraj svijeta...znas i sama da puuuno mama rađana carski i brzo se oporave...samo se nemoj bojati...sve se biti super

Ivaaaa
    03. Srpanj 2015. 20:07

Prijateljica mi je imala inducirani prije 6 tjedana (drip)...kaze da bi mogla sve opet...tako da ne mora to bit tako lose, vjerojatno probaju lakse metode tipa drip a ne bas odma pucanje vodenjaka...?

Ps jel ima ikoga iz Vinogradske ...svi spominjete Petrovu, Hermana....ima li itko iskustava sa Vinogradskom, dobrim, humanim dr. od tamo? Neka prezimena, pa da se nastimamo za pregled u smjeni 

Lollypop
    03. Srpanj 2015. 22:31

Mene uzasno trbuh boli, i beba se rita kao da ce mi razderat stjenke trbuha...mislim da su mi trudovi..ali nema iscjetka ni niceg pa pretpostavljam da su lazni. I ne bole me iz leda nego bas stjenke trbuha, trbuh

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    03. Srpanj 2015. 23:08

ivaaaa ja sam ti u Vinogradskoj  doduše svaki puta drugi doktor na kontroli jer sam trudnoću vodila kod svog ginića..ali ovi s kojima sam se susrela do sada su divni, nemam primjedbe osim na gospođu na šalteru dolje..ona je obično loše volje i neljubazna 

CUUuu
    04. Srpanj 2015. 04:44

Insomnia 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.