Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    03. Srpanj 2015. 10:58

Bebily ove nase ljetne bebice su prave ljenguze...ni makac nijedna....ovo je vise ludooooo...mi sad svaki dan na pregled

On mali i ne zna da smo mu sve pripremili i da ce mu biti ljepse s mamom i tatm nego u pupici

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 11:00

Nama u nedelju 05.07. prva godisnjica braka...mozda ceka da mami i tati bude naaaaajljepsi poklon

Tinčica3
    03. Srpanj 2015. 11:55

pikica

Nama u nedelju 05.07. prva godisnjica braka…mozda ceka da mami i tati bude naaaaajljepsi poklon

Kak bi to bilo lijepo! Isplati se i strpiti do nedjelje kad bi se tako potrefilo.

Nama je termin 10.08., a 04.08. puz muz i ja slavimo 5 god veze, pa ja nekako prizeljkujem taj datum :)

• sladja28
    03. Srpanj 2015. 12:12

Svi imamo neke zelje :-)  nama sutra termin a u nedjelju nam krsna kuma ima rodkas pa bi bilo  lijepo da priceka :-)  iako kako me boli cijelu noc i dan sve si mislim da odemo do bolnice vidjeti sta se dogada...

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 13:40

sladja28

Svi imamo neke zelje :-)  nama sutra termin a u nedjelju nam krsna kuma ima rodkas pa bi bilo  lijepo da priceka :-)  iako kako me boli cijelu noc i dan sve si mislim da odemo do bolnice vidjeti sta se dogada…

Moja najbolje prijateljica imala termin 01.01... 06.01. u 4h ujutro joj pukao vodenjak i radjala sirota 24h i na kraju rodila 07.01. na moj rođendan i maloj sam kuma i obozava me

Lollypop
    03. Srpanj 2015. 12:36

Ja zaradila streptokok  tek cu u ponediljak moci kod doktorice, sad da se nalijevam  vodom  nadam se da nije opasno, sve me strah...svega...beba skace fala bogu, barem me to ne brine.

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 13:36

Lollypop

Ja zaradila streptokok  tek cu u ponediljak moci kod doktorice, sad da se nalijevam  vodom  nadam se da nije opasno, sve me strah…svega…beba skace fala bogu, barem me to ne brine.

Puuuuno caja koji smijemo u trudnoci jer on cisti bolje od vode jer je sluzav...bit ce sve ok, ne brini

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

dea32
    03. Srpanj 2015. 12:49

Bebily, samo vi uzivajte. I ja bi, al mm zazire od sexa otkad je vidio kako se mala rita.. 

Gagulina, mene je uhvatilo u ponedjeljak, cijeli dan sam provela na wc-u i ponadam se kako je to 'ciscenje' i da ce skoro nesto krenut, kad ono sipak. Evo me sad u petrovoj, cekam pregled, bez bolova i ikakvih promjena. Tako da.. Ne znam koliko ima istine u tome.. 

Bebily
    03. Srpanj 2015. 14:09

valjda će se bar nekome potrefiti na željeni datum  ja nemam nikakvu želju samo da bude prije nego kasnije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI