Miki sretno i da bebuska ipak odluci sama izaci.
Ajmo cure sada kolektivno ovaj vikend roditi
Bas imamo neke zafrkane bebe,rakovi su to
Mene ubija vrucina,evo 8h je a vec je 25,a danas javljaju 37 i jos u potkrovlju bez klime.rekla sam ako nista od muke cu roditi.sretno cure
Lollypo pmoja nece to kod mene samo tako...i ja sam se prekrizila u trudnicama jos 29og a eto me...hahahaha...ma ludilo zivo...miki i ja imamo prave tvrdoglavce i nema se sta dodat
ajmeee pikice..vidim da si pisala pa sam mislila da su iskustva s poroda a ono i dalje samo iz ambulante al nadam se da ćeš do ponedjeljka držat svog smotuljka
Miki sretno.. držim fige da ne induciraju a ostale, neka koju i iznenadi malo prije 40tj
ne trebamo baš sve dočekati termin..ajmooooo bebice vannnnnn
Bebily ove nase ljetne bebice su prave ljenguze...ni makac nijedna....ovo je vise ludooooo...mi sad svaki dan na pregled
On mali i ne zna da smo mu sve pripremili i da ce mu biti ljepse s mamom i tatm nego u pupici
Nama u nedelju 05.07. prva godisnjica braka...mozda ceka da mami i tati bude naaaaajljepsi poklon
Svi imamo neke zelje :-) nama sutra termin a u nedjelju nam krsna kuma ima rodkas pa bi bilo lijepo da priceka :-) iako kako me boli cijelu noc i dan sve si mislim da odemo do bolnice vidjeti sta se dogada...
Ja zaradila streptokok tek cu u ponediljak moci kod doktorice, sad da se nalijevam vodom
nadam se da nije opasno, sve me strah...svega...beba skace fala bogu, barem me to ne brine.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bebily, samo vi uzivajte. I ja bi, al mm zazire od sexa otkad je vidio kako se mala rita..
Gagulina, mene je uhvatilo u ponedjeljak, cijeli dan sam provela na wc-u i ponadam se kako je to 'ciscenje' i da ce skoro nesto krenut, kad ono sipak. Evo me sad u petrovoj, cekam pregled, bez bolova i ikakvih promjena. Tako da.. Ne znam koliko ima istine u tome..
Sortiraj odgovore
Najstariji