Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    03. Srpanj 2015. 08:07

Miki sretno i da bebuska ipak odluci sama izaci.
    Ajmo cure sada kolektivno ovaj vikend roditi 
    Bas imamo neke zafrkane bebe,rakovi su to 
    Mene ubija vrucina,evo 8h je a vec je 25,a danas javljaju 37 i jos u potkrovlju bez klime.rekla sam ako nista od muke cu roditi.sretno cure

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 08:40

Lollypo pmoja  nece to kod mene samo tako...i ja sam se prekrizila u trudnicama jos 29og a eto me...hahahaha...ma ludilo zivo...miki i ja imamo prave tvrdoglavce i nema se sta dodat

Bebily
    03. Srpanj 2015. 09:34

ajmeee pikice..vidim da si pisala pa sam mislila da su iskustva s poroda a ono i dalje samo iz ambulante  al nadam se da ćeš do ponedjeljka držat svog smotuljka 
    Miki sretno.. držim fige da ne induciraju  a ostale, neka koju i iznenadi malo prije 40tj  ne trebamo baš sve dočekati termin..ajmooooo bebice vannnnnn 

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 10:58

Bebily ove nase ljetne bebice su prave ljenguze...ni makac nijedna....ovo je vise ludooooo...mi sad svaki dan na pregled

On mali i ne zna da smo mu sve pripremili i da ce mu biti ljepse s mamom i tatm nego u pupici

Bublica123
    03. Srpanj 2015. 11:00

Nama u nedelju 05.07. prva godisnjica braka...mozda ceka da mami i tati bude naaaaajljepsi poklon

• sladja28
    03. Srpanj 2015. 12:12

Svi imamo neke zelje :-)  nama sutra termin a u nedjelju nam krsna kuma ima rodkas pa bi bilo  lijepo da priceka :-)  iako kako me boli cijelu noc i dan sve si mislim da odemo do bolnice vidjeti sta se dogada...

Lollypop
    03. Srpanj 2015. 12:36

Ja zaradila streptokok  tek cu u ponediljak moci kod doktorice, sad da se nalijevam  vodom  nadam se da nije opasno, sve me strah...svega...beba skace fala bogu, barem me to ne brine.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

dea32
    03. Srpanj 2015. 12:49

Bebily, samo vi uzivajte. I ja bi, al mm zazire od sexa otkad je vidio kako se mala rita.. 

Gagulina, mene je uhvatilo u ponedjeljak, cijeli dan sam provela na wc-u i ponadam se kako je to 'ciscenje' i da ce skoro nesto krenut, kad ono sipak. Evo me sad u petrovoj, cekam pregled, bez bolova i ikakvih promjena. Tako da.. Ne znam koliko ima istine u tome.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.