Gagulina, ja sam isto na wc-u unazad 2 dana nekoliko puta s tim da sam prije isla svaka 2-3 dana, a o pisanju da ne pricam, sto puta idem..i poceli su bolovi, nocas smo se spremali u bolnicu jer me bolilo cesto i dosta jako, pa sam odustala i odlucila ujutro otici na ctg, a bila sam narucena za sutra. I ne vide se jos trudovi, otvorena prst, cerviks kao nestao sto god to znacilo i sve je to dolje vec omeksalo i spremno....u sub na termin opet doci na ctg jer kao za vikend bi mogla roditi. A mene danas pocelo boliti jos jace, pogotovo donji dio leda, uh, kad me primi nikud ne mogu :-) pa se pitam sta ce biti kad dodu pravi trudovi.....
Ej drage moje…nista jos od mog pisulinca…odustao…29.06.otvorena 4 cm, dan prije ispao sluzni cep, ctg pokazao trud i onda sve stalo…ni t od trudova…nakon dva dana opet bila na pregledu i sve isto…znaci on se ne da i ne da…sutra imam opet pregled…jucer i prekjucer opet sluzni cep…i znam da je jer nije iscjedak nego bas smrklji sa zilicom, dvije…eto aj vi sad recite…cekamo 40 stupnjeva pa da riknem…za poludit….prvi termin 16.06.drugi 27.06.i mi sve preskocili
Sutra javim ima li kakvog pomaka
Ajme pikica, decko je bas tvrdoglav :-) ocito mu je jako lijepo u busi pa ne zeli van na ovee vrucine :-) drzim fige da se predomisli :-)
O boze pikica, ja te vec odavno prekrizila medu trudnicama! Gledam jesi na dojenju, oces doci na price s poroda i slicno, tebe nigdje...mislila sam da se odmaras a ono sipak! Jos ce druge neke (nadam se ne ja) prije tebe!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ajme pikice tvrdoglavac mali baš kao i moj.:..... ja sam danas tocno 41 tt , evo upravo se pakiram put petrove danas ce mi gledati pl vodu ako je ok pustit ce me do poned, rekla mi je doktorica da je krajnje vrijeme da rodim i ako nista se ne pocme događati u poned ce mi inducirati porod!!! brrrrrrr strah me toga induciranja iako sam to vec jednom prošla , prvi put nisam znala šta me ceka sad kad znam umirem od straha i nervoze!!! Buduce mamice koje brojite još sitno sretno, i nadam se da se uskoro vidimo na temi BEBA!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji