Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    16. Lipanj 2015. 16:51

U Petrovoj se može i telefonski naručiti.

Rina5
    16. Lipanj 2015. 17:10

Baby1 cestitamo!!!!! 

Evo i mi se pomalo pripremamo zadnje stvarcice kupujemo.... Kad prode ovo navodno nevrime koje zovu bacamo se na pranje i peglanje robice toliko toga smo dobile od ostalih mama da ne znan di mi je glava.... 
    Ada ne prican da nas zdjelica krece lagano bolit....

iva.lu
    16. Lipanj 2015. 17:25

Baby 1 čestitam ti...puno sreće tebi i tvojoj bebici!!

...molim Te za malo sreće....

dea32
    16. Lipanj 2015. 17:52

Baby1, cestitam, zelim da se što prije uskladite ti i beba.. 

Frendica je u bolnici isto ceka trudove, termin joj je 21.6. i jedva cekam kad ce javit da je bebica ugledala svijet.. Mi cemo cekat jos koja 2 i pol tj..

Mary36
    16. Lipanj 2015. 18:27

Miki baš je čudno da ti već želi inducirati porod, jel ti rekla zašto? Koliko ti je beba velika? Meni Herman ništa takvog još nije spominjao, a termin mi je dan prije tebe...možda zato kaj svi misle drugi tjedan na produženi godišnji pa nas se žele porješavat

CUUuu
    16. Lipanj 2015. 19:06

Baby čestitam. .. želim ti da se ti i beba što prije uskladite i uhvatite ritam i što brži oporavak i što bezbolniji i lakši start s dojenjem... 💞

Ivaaaa
    16. Lipanj 2015. 20:21

Baby1, cestitke od !!!! Ti si prva, pocasna mamica! Puno srece i zdravlja!  

Tinčica3
    16. Lipanj 2015. 22:45

Baby1 čestitam od srca! Nek' je živ i zdrav! Što laksu i brzu prilagodbu vam zelim! 

Jaaaao krenule su bebice! Place mi se 

jasmina6
    17. Lipanj 2015. 10:28

Baby1 čestitam!!!! Volite se i puno puno mazite ti i bebica! 

Bebily
    17. Lipanj 2015. 10:40

Čestitke baby1, sve najbolje vam želim...
    krenule su bebice jeeeee..tko li je sljedeći???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.