U petak samo ctg, a pregled za tjedan dana opet...ma nadam se da ga ne budem dočekala. Evo sad me sve probada jako, mantram si kak se otvaram Kad si ti?
ja sam super , uhvatilo me ludilo čišćena stana, spremanje robe i sebe uređujem hehehh , a nista me ne boli . može biti da se otvaraš , ako možeš probaj šetati što više , to navodno potice otvaranje, kupaj se uživaj i čekaj.... ja sam torbu za rodilište već 5 puta spremala, uvijek mi nešto fali... jesi spremila sve , znaš šta ti sve treba?

Baby cestitam!!! Pocele su padati ljetne bebe, sad jedna za drugom hahaha
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Znali koja od vas jel se treba za prvi pregled u bolnici narucit? Danas sam dobila uputnicu za bolnicu ali ginekolog mi nije nista rekao da li trebam ili samo dodem u TA? A nisam ga se u tom trenu uopce sjetila pitati. Planiram rodit u Vinogradskoj....
Znali koja od vas jel se treba za prvi pregled u bolnici narucit? Danas sam dobila uputnicu za bolnicu ali ginekolog mi nije nista rekao da li trebam ili samo dodem u TA? A nisam ga se u tom trenu uopce sjetila pitati. Planiram rodit u Vinogradskoj….
Da,trebaš se naručiti.mozes osobno otići ili mailom.

Baby1 cestitamo!!!!!
Evo i mi se pomalo pripremamo zadnje stvarcice kupujemo.... Kad prode ovo navodno nevrime koje zovu bacamo se na pranje i peglanje robice toliko toga smo dobile od ostalih mama da ne znan di mi je glava....
Ada ne prican da nas zdjelica krece lagano bolit....

Baby 1 čestitam ti...puno sreće tebi i tvojoj bebici!!
...molim Te za malo sreće....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji