Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    15. Lipanj 2015. 23:46

Ej Miki i ja imam skoro termin, 25.6. i sutra sam isto na kontroli u Petrovoj...a nadam se da mi ne budu inducirali porod, to je ipak puno bolnije nego da čekaš prave trudove...Ja osim ak nisam stvarno otvorena poprilično ću reći da ne bi na indukciju ak nije još krenulo samo, valjda se to može. Ma sve mi se čini da kod njih to ovisi o raspoloženju i doktoru, nekog pošalju doma, a tebi već o indukciji pričaju.

mare27
    16. Lipanj 2015. 09:21

naša draga baby1 je roooodilaaa !!!!!!!!!! Veeeelike čestitke joj šaljem!!!!

bobica9
    16. Lipanj 2015. 09:44

baby1, čestitam!!!
    Ostalim curama koje su blizu termina želim brze i lagane porode! I ja sam već nestrpljiva i jedva čekam mališu!

Jučer su mi stopala tako natekla da sam jedva hodala...a još me čeka skoro 2 mjeseca...

Filotea
    16. Lipanj 2015. 10:03

Baby1 čestitaam javi nam se kad budes mogla sa izvjestajem kako je proslo 

renata6
    16. Lipanj 2015. 10:04

baby1 čestitam od srca još jednom, brz oporavak tebi i puno pusica dečkiću!

gagulina
    16. Lipanj 2015. 10:12

Baby1 cestitam,bas ti zavidim 
    Sretno ostalim curama.
    Ja sam jucer saznala za ducan crvenog kriza,cure moje kupila sam pola velike vrecice robe sveukupno oko 14kom robice za bebu sve novo i markirano a platila 5eura .

• Beba16
    16. Lipanj 2015. 10:15

Baby1 čestitam i želim puno zdravlja, sreće i ljubavi. :-)

Nemam me dva dana i žene se već počela porađati... heheh :-) neka, neka, samo dok je sve dobro.

Evo mi nikako da završimo sa radovima.... još maksimalno 10 dana i valjda će to biti to.

Doris7
    16. Lipanj 2015. 11:03

Pridruzujem se cestitkama stizemo i mi za 3 tjedna

Miki35
    16. Lipanj 2015. 11:17

Baby1  ooooo cestitamo!!!!!!

Bebach22
    16. Lipanj 2015. 11:43

Baby1 cestitammmmmm!!!stvarno si se požurila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.