Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    15. Lipanj 2015. 17:15

Baš se veselim prvim ljetnim bebicama. Cure sretno brze i lagane porode vam želim 😙

Baby1
    15. Lipanj 2015. 17:17

To se valjda od ove vrućine i sparine i bebe pokrenule 

Baby1
    15. Lipanj 2015. 17:20

Hvala CUUuu

Bebach22
    15. Lipanj 2015. 17:21

Nemogu docekati termin i da izljubim nasu malu malu curku,a s druge strane me hvata panika da neću prepoznati trudove i strah od poroda

mare27
    15. Lipanj 2015. 17:21

wauuu Baby1 pa ti nam krečeš po svoje medeno,weeeeeeeeeee VELIKO SRETNO i da što prije imaš svojeg štrumfa u naručju

Miki35
    15. Lipanj 2015. 17:46

pozz mame danas na kontroli 38+3 otvorena 2 prsta, doktorica mi kaže da dođedo glavice i da u ned dođem na kontrolu pa ako joj bude povoljno  da bi me porodila znaci 21-6 ternin 26.6 ..... sad me vec frka da ce mi inducirati porod , mislim da je  malo rano u ned, trudnoca uredna samo malo niže nosim  !! 

Bebach22
    15. Lipanj 2015. 18:23

Jooooj,užas. Nadam se da ćeš ovaj put bolje proći i imati ljepše sjećanje na ovaj porod
    U Vinogradskoj,a ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.