Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    19. Lipanj 2015. 20:45

Buco, možda i krene ovih dana! Samo ti mantraj da se nešto pokrene!

Cure koje ste blizu termina, jeste masirale međicu? Razmišljam si jel ima smisla...

Buco tvoj
    19. Lipanj 2015. 21:10

Bobica kolko puta su me rastegli na pregledima,serklazi,skidanju serklaza,pa sirenju danas toga moram mi medica biti ko zvakaca guma . 

bobica9
    19. Lipanj 2015. 21:20

Hahahahahaha, bar neka korist od tih rastezanja na pregledima!

Bebily
    19. Lipanj 2015. 22:08

ja mislim da neću masirati pa kako bude..nekako nisam taj tip 
    ja sam danas krenula sa pranjem robice i završnim pripremama  na koliko ste prale dječju robicu? jeste koristile omekšivač?

kachi
    19. Lipanj 2015. 23:20

Ja sam prala  na 40 i 60, bez omekšivača i sa dodatnim ispiranjem. Prašak neki Persil sensitive (ne da mi se ići gledati) mužu su rekli da je taj za bebe.

Nemam pojma hoću li međicu masirati, ne bih se usudila prije vađenja serklaža, a ako počnem u 38.t.ne znam koliko je to kasno.

Lollypop
    20. Lipanj 2015. 00:00

Ja je necu masirati, neda mi se, a i otvorena sam..nemam volje ponajvise, a onda me malo i strah ista dirat.

Ja prala na 40 sa onim tekucim deterdentom za bebe, aloe vera sa zabom nacrtanom na vrecici. Bez omeksivaca.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.