Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    18. Lipanj 2015. 09:21

Mary nam he jucer oko 15h puko vodenjak...cekamo prve informacije

Lollypop
    18. Lipanj 2015. 09:32

Uh uh ovo je napeto  go mary, go mary!  Bebonjaaaaa 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    18. Lipanj 2015. 09:40

Juhu! Krenulo. .. drži se Mary

Meni je jutros bio pregled i otvorila sam se za prst pa me stavio na mirovanje... tako da sam i ja od sutra na porodiljnom. Samo ću poć do posla sredit papire...

Bublica123
    18. Lipanj 2015. 09:56

Moj pisonja definitivno odlucio biti ljetna beba...neka ga samo u pupici...nece mama pravit dramu...mozda bacit samo koji đir po stepenicama ilinapasti tatu

Lollypop
    18. Lipanj 2015. 10:26

pikica

Moj pisonja definitivno odlucio biti ljetna beba…neka ga samo u pupici…nece mama pravit dramu…mozda bacit samo koji đir po stepenicama ilinapasti tatu

Uhhh ja se cijela raznjezim kad vidim bebice posvuda...ukrala bi ih...ali kad pomislim da ce moja bubica napustiti svoju finu mekanu udobnu dlobu i postat "svacija" onda me malo i rastuzi :/ malo sam i sebicna, svida mi se kako me svi maze i paze ali samo ja imam tu srecu osjetit bebonju  i muz ponekad ali to nije to 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    18. Lipanj 2015. 10:37

Ja jucer bila na pregledu, kaze gin. "dobro stane 1 prst", al da mi je beba malo mrsava 2950g da bi bilo dobro da ostane do termina da dode bar do 3200g.

Jedva cekan da se rodi vise, a sad u drugu ruku molim Boga da ostane jos malo i da se udeblja :/

Pocele su ljetne bbebicee

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bublica123
    18. Lipanj 2015. 10:46

Kad se sjetim kad smo se pocele dopisivati na Ljetnim bebama imala sam filing da bikad nece proci vrijeme a vidi sad ovo...vec baby1 rodila, vjerojatno i mary... eto uskoro i nas sa smotuljkom

bobica9
    18. Lipanj 2015. 11:01

Čitam i plačem, hormoni me pucaju na najjače... Jučer sam se i na tečaju skoro rasplakala jer sam skužila da kak nam sestra pokazuje na lutki, da ću tako uskoro i ja svog mališu...

Bebily
    18. Lipanj 2015. 11:15

Sretno Mary  neka sve prođe kako treba...

Miki35
    18. Lipanj 2015. 11:42

Ajme Mary sretno i cekamo da nam se javite vas dvoje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI