Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    18. Lipanj 2015. 11:01

Čitam i plačem, hormoni me pucaju na najjače... Jučer sam se i na tečaju skoro rasplakala jer sam skužila da kak nam sestra pokazuje na lutki, da ću tako uskoro i ja svog mališu...

Bebily
    18. Lipanj 2015. 11:15

Sretno Mary  neka sve prođe kako treba...

Miki35
    18. Lipanj 2015. 11:42

Ajme Mary sretno i cekamo da nam se javite vas dvoje! 

Buco tvoj
    18. Lipanj 2015. 15:48

1. Skoro se rodimo u 27 tjednu,sprijecimo princezu da ide van.
    2. U 33 dr nam govori da nema sanse da izguramo do 35 tjedna.
    3. U 35 tjednu se posvadamo s dr jer tvrdi da 37 nebumo vidjeli jel smo se poceli otarati
    4. U 37 dogovaramo skidanje serklaza u 38+4
    5. U 38+4 otvoreni smo 3 prsta.
    6. Sad smo punih 39 i jos ne zeli van jer se zainatila,niste me pustili kad sam htjela e sad se meni neda. 
    I tako mi jos cekamo.... 

Lollypop
    18. Lipanj 2015. 16:03

Omililo joj se :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    18. Lipanj 2015. 16:07

Buco tvoj, koliko sam iščitala iskustava i nije rijetko da baš u tim slučajevima panike da će se bebe roditi ranije žene na kraju rode čak i nakon termina.  Znam da nije lako, ali drži se i iskoristi to vrijeme za neku šetnjicu i nešto što nisi mogla obaviti dok si bila na mirovanju. 
    Ja još nisam u sigurnim tjednima, ali se i nadam da će mi dati barem još sedam dana da malo dođem k sebi od tolikog mirovanja... i da stignem otići na frizuru. 

Čestitke Baby1! A nadam se da je i Mary do sada rodila i da je sve dobro.

Miki35
    18. Lipanj 2015. 16:30

Buco tvoj, drzim fige sa sto prije krene !!

Buco tvoj
    18. Lipanj 2015. 22:45

Samo se nadam da me sutra sa pregleda nece poslati na inducirani ako sam previse otvorena. Neg da ce cekati da dode termin. 

Lollypop
    19. Lipanj 2015. 12:03

Kakvo je ovo zatisje, pocele se pradati i odma pustos na forumu :)

Ja bila jucer na pregledu, prohodna za prst do unutarnjeg usca. Kaze doksa da je to ok, mirovati vise ne moram ali ne ni bas sad trcat. Setnjice su ok. Kaze vrijeme je da se pomalo pocnemo otvarati. Slijedeca kontrola za 2 tjedna, a bebonja ima cca 2350gr. To je ok.

Kaze sestra da se smijem kupati...mene nekako strah..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    19. Lipanj 2015. 13:46

Super Lollypop  laganini ideš prema kraju..
    Još nema vijesti od Mary, valjda je do sada rodila i nadam se da je sve ok i da se mazi sa svojom bebicom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.