Jooooj super cure...sve ste blize porodu...drago mi je zbog vas...i ja bi da krene 10ak dana ranije...taki da drzim fige da bude kak zelite...i naravno javljajte se 😉
...molim Te za malo sreće....
Zenice koje ste blizu termina...jesu vam natekle ruke i noge? Meni samo noge iznad stopala i prsti i dlanovi i prsti na rukama...ali brine me to sto mi vecinu dana samo desna ruka i noga nateknu i strasno mi trnu sake...danas bila kod gin i kao to normalno...i citam da je, ali ipak da cujem vasa iskustva..
Ja sam sva naotekla,o nogama da ne pricam... Meni je desna noga naotecenija nego lijeva... Muz mi ih malo izmasira i tu vodu malo gore izgura i bude mrvicu bolje. Ali opet nakon nekog vremena buknu.... Ja planiram u Vinogradskoj rodit. Isto smo bas svi uzbudeni i jedva cekamoo nasu princezu
I ja sam cila natecene i nistaa ne pomaze. Ko god mi pogleda noge kaze "jadna ti s tim nogama" haha prsti na rukama nateceni. Tako da ipak mislim da je to sve normalno
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Jooooj cure, nema me dva tri dana a vidim vec je pocela euforija oko prvih bebaca, divno hvala sto dijelite sa nama te trenutke pa cemo biti upucenije a i bas je uzbudljivo. Jedva cekam prva javljanja iz bolnice! Sretno svima, da vam to bude lakse i ljepse iskustvo nego sto uopce mislite da je moguce!
Hvala svima na savjetima oko putovanja, stigli smo na jug, vozili od 7-16h ali stajanja su puuuno pomogla, a i ona fridge torba puna svjeze osjedjenih sokova i vocnih salata...bas sam se pripremila i bilo mi je je skroz ok. Na moru pusika, nije vruce ko u stanu u ZG, makar i klimu palim, nekako je ipak ugodnije...
Meni se svekrva cudila kako mi ne natice nista i uspjela je nacoprati, ali srecom krenulo tek iza 36. tj :-) pa nece dugo trajati. Ali bas mi cudno vidjeti kako su mi ruke vece :-) tj.samo dlanovi i prsti :-)
Ajme Ivaaaa, zavidim ti :-) i ja bi na more :-)
Ja sam sa prvom bila kao da su me pcele izgrizle a sad hvala bogu nisam.cure zavidim vam koje cete se uskoro rijesit ja imam jos nosat a hormoni mi divljaju strasno.vise si izgledam ko zlocesta vjestica a ne buduca mama a najgore je sto se nemogu kontrolirati
Curke koje ste blizu, držim vam fige da sve dobro prođe i da se brzo mazite sa svojim smotuljcima! Ivaaaa, i ja bih na more .... I bila sam planirala ići prošli tjedan i baš sam se veselila, ali prije cca 2 tjedna imala sam blago krvarenje kojem nije utvrđen uzrok pa mi je preporučeno da ne putujem... Ništa, izdržat ću ovo ljeto ... Meni se nekad čini da imam još puuuunoooo, a nekad da neću ništa stići .... Samo da bude sve u redu! Ja još ne natičem, valjda je rano, osim što mi nekad nateknu stopala, ali to mi se i inače zna događati po vrućini ....
Sortiraj odgovore
Najstariji