Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    15. Lipanj 2015. 20:19

Jooooj super cure...sve ste blize porodu...drago mi je zbog vas...i ja bi da krene 10ak dana ranije...taki da drzim fige da bude kak zelite...i naravno javljajte se 😉

...molim Te za malo sreće....

• sladja28
    15. Lipanj 2015. 20:21

Zenice koje ste blizu termina...jesu vam natekle ruke i noge? Meni samo noge iznad stopala i prsti i dlanovi i prsti na rukama...ali brine me to sto mi vecinu dana samo desna ruka i noga nateknu i strasno mi trnu sake...danas bila kod gin i kao to normalno...i citam da je, ali ipak da cujem vasa iskustva..

Filotea
    15. Lipanj 2015. 20:27

Ja sam sva naotekla,o nogama da ne pricam... Meni je desna noga naotecenija nego lijeva... Muz mi ih malo izmasira i tu vodu malo gore izgura i bude mrvicu bolje. Ali opet nakon nekog vremena buknu.... Ja planiram u Vinogradskoj rodit. Isto smo bas svi uzbudeni i jedva cekamoo nasu princezu 

Gricko3
    15. Lipanj 2015. 20:48

I ja sam cila natecene i nistaa ne pomaze. Ko god mi pogleda noge kaze "jadna ti s tim nogama" haha prsti na rukama nateceni. Tako da ipak mislim da je to sve normalno

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ivaaaa
    15. Lipanj 2015. 20:55

Jooooj cure, nema me dva tri dana a vidim vec je pocela euforija oko prvih bebaca, divno  hvala sto dijelite sa nama te trenutke pa cemo biti upucenije a i bas je uzbudljivo. Jedva cekam prva javljanja iz bolnice! Sretno svima, da vam to bude lakse i ljepse iskustvo nego sto uopce mislite da je moguce!
    Hvala svima na savjetima oko putovanja, stigli smo na jug, vozili od 7-16h ali stajanja su puuuno pomogla, a i ona fridge torba puna svjeze osjedjenih sokova i vocnih salata...bas sam se pripremila i bilo mi je je skroz ok. Na moru pusika, nije vruce ko u stanu u ZG, makar i klimu palim, nekako je ipak ugodnije...

• sladja28
    15. Lipanj 2015. 21:41

Meni se svekrva cudila kako mi ne natice nista i uspjela je nacoprati, ali srecom krenulo tek iza 36. tj :-)  pa nece dugo trajati. Ali bas mi cudno vidjeti kako su mi ruke vece :-)  tj.samo dlanovi i prsti :-)  
    Ajme Ivaaaa, zavidim ti :-)  i ja bi na more :-)

gagulina
    15. Lipanj 2015. 22:00

Ja sam sa prvom bila kao da su me pcele izgrizle a sad hvala bogu nisam.cure zavidim vam koje cete se uskoro rijesit ja imam jos nosat a hormoni mi divljaju strasno.vise si izgledam ko zlocesta vjestica a ne buduca mama a najgore je sto se nemogu kontrolirati 

Mamatobe
    15. Lipanj 2015. 22:48

Curke koje ste blizu, držim vam fige da sve dobro prođe i da se brzo mazite sa svojim smotuljcima!  Ivaaaa, i ja bih na more .... I bila sam planirala ići prošli tjedan i baš sam se veselila, ali prije cca 2 tjedna imala sam blago krvarenje kojem nije utvrđen uzrok pa mi je preporučeno da ne putujem... Ništa, izdržat ću ovo ljeto ... Meni se nekad čini da imam još puuuunoooo, a nekad da neću ništa stići .... Samo da bude sve u redu! Ja još ne natičem, valjda je rano, osim što mi nekad nateknu stopala, ali to mi se i inače zna događati po vrućini ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.