Hej cure. Ja dosla doma s pregleda. Od trudova ni t, otvorena i dalje 3 prsta. Doktorica mi je stavila prste u maternicu i kao razdvajala nekaj da potakne trudove ( to je kao najblazi oblik indukcije da krenu moji trudovi). Bolilo je uzasno. Sad sam doma i cekam da nekaj krene, imam malo krvi ali to je valjda od toga. Kontrola u srijedu ako ne rodim do tada,a nadam se da budem. Samo NESMIJE biti ponedjeljak,ne svida mi se datum . Ima koja mama mozda da su joj to na pregledu radili da mi kaze jel bilo krvi?
Ak mislis zasto je dr radila to neznam,pitala me kad mislim roditi ja sam rekla da bi voljela iduci tjedan i ona je rekla pa ok to je kao termin. Ja cu vam rasiriti to da potaknemo vase triudove jer je to pre mirno sve. I zo je napravila i to sad boli. Leda me ubijaju,ali bol je konstantna. Nema prekoda. Sad cemo visdjet jel bu kaj od tog ilo ne.
Nadam se da je Mary dobro i da uživa s bebicom , a svim mamicama koje uskoro kreću, želim svu sreću!
Hej curke da podjelim nesto sa vama sto je meni babica savjetovala.kupite se caj od lista maline ide jedna cajna zlica na jednu salicu prelije se vrucom vodom i 5min stoji.pocinje se piti od 36tj za brzi i laksi porod.caj djeluje na cerviks omeksava ga i skracuje te se lakse otvarate i ucvrscuje maternicu pa krace trudovi traju a poslije poroda se brze oporavljate.ja sam ga danas pocela piti i uopce nije los i to bez secera.eto sretno cure i da se ni jedna ne napatimo
Lollypop ovdje cak i preporucuju kupanje ako mislimo na ono u kadi jedino pazit da voda nebude toplija od 38stupnjeva jer ti se misici i tijelo opustaju smanjuju se kontrakcije i tako.ja se cijelu trudnocu kupam u kadi jer pod tusem nemam zraka i hocu se srusit.
Sortiraj odgovore
Najstariji