Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    19. Lipanj 2015. 14:20

Hej cure. Ja dosla doma s pregleda. Od trudova ni t, otvorena i dalje 3 prsta. Doktorica mi je stavila prste u maternicu i kao razdvajala nekaj da potakne trudove ( to je kao najblazi oblik indukcije da krenu moji trudovi). Bolilo je uzasno. Sad sam doma i cekam da nekaj krene, imam malo krvi ali to je valjda od toga. Kontrola u srijedu ako ne rodim do tada,a nadam se da budem. Samo NESMIJE biti ponedjeljak,ne svida mi se datum .  Ima koja mama mozda da su joj to na pregledu radili da mi kaze jel bilo krvi?

Buco tvoj
    19. Lipanj 2015. 14:27

Ak mislis zasto je dr radila to neznam,pitala me kad mislim roditi ja sam rekla da bi voljela iduci tjedan i ona je rekla pa ok to je kao termin. Ja cu vam rasiriti to da potaknemo vase triudove jer je to pre mirno sve. I zo je napravila i to sad boli. Leda me ubijaju,ali bol je konstantna. Nema prekoda. Sad cemo visdjet jel bu kaj od tog ilo ne.

Mamatobe
    19. Lipanj 2015. 14:37

Nadam se da je Mary dobro i da uživa s bebicom , a svim mamicama koje uskoro kreću, želim svu sreću!

Mamatobe
    19. Lipanj 2015. 14:42

Buco tvoj, drži se još malo! 

gagulina
    19. Lipanj 2015. 16:14

Hej curke da podjelim nesto sa vama sto je meni babica savjetovala.kupite se caj od lista maline ide jedna cajna zlica na jednu salicu prelije se vrucom vodom i 5min stoji.pocinje se piti od 36tj za brzi i laksi porod.caj djeluje na cerviks omeksava ga i skracuje te se lakse otvarate i ucvrscuje maternicu pa krace trudovi traju a poslije poroda se brze oporavljate.ja sam ga danas pocela piti i uopce nije los i to bez secera.eto sretno cure i da se ni jedna ne napatimo 

gagulina
    19. Lipanj 2015. 16:19

Lollypop ovdje cak i preporucuju kupanje ako mislimo na ono u kadi jedino pazit da voda nebude toplija od 38stupnjeva jer ti se misici i tijelo opustaju smanjuju se kontrakcije i tako.ja se cijelu trudnocu kupam u kadi jer pod tusem nemam zraka i hocu se srusit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.