Baby1 čestitaam javi nam se kad budes mogla sa izvjestajem kako je proslo

baby1 čestitam od srca još jednom, brz oporavak tebi i puno pusica dečkiću!
Baby1 cestitam,bas ti zavidim
Sretno ostalim curama.
Ja sam jucer saznala za ducan crvenog kriza,cure moje kupila sam pola velike vrecice robe sveukupno oko 14kom robice za bebu sve novo i markirano a platila 5eura .

Baby1 čestitam i želim puno zdravlja, sreće i ljubavi. :-)
Nemam me dva dana i žene se već počela porađati... heheh :-) neka, neka, samo dok je sve dobro.
Evo mi nikako da završimo sa radovima.... još maksimalno 10 dana i valjda će to biti to.
Baby1 čestitam!!! Mislim da smo mi imale termin na isti datum a ti se evo požurila, super blago tebi! Ja evo još jedva čekam
. Javi nam se čim budeš našla vremena sa vijestima kako ste!

Miki bila sam danas na kontroli, u nalaz mi je Herman napisao doslovno 'Još uvijek samo uloživa'!!! Kao skratio se cerviks al nisam otvorena uopče...iako me sad nakon pregleda toliko probada da se sigurno nešto događa dolje! Ja sam kod dr Radošević bila u sredini trudnoće kad sam imala problema s miomom i ona mi je bila jako simpatična i činila se ok. Inače je sve ok, beba ima 3300 grama i tak...čekamo!
Miki bila sam danas na kontroli, u nalaz mi je Herman napisao doslovno 'Još uvijek samo uloživa'!!! Kao skratio se cerviks al nisam otvorena uopče…iako me sad nakon pregleda toliko probada da se sigurno nešto događa dolje! Ja sam kod dr Radošević bila u sredini trudnoće kad sam imala problema s miomom i ona mi je bila jako simpatična i činila se ok. Inače je sve ok, beba ima 3300 grama i tak…čekamo!
oooo pa super 3300 beba je spremna :) a da od tih njihovi pregleda zna cesto boliti , a i svako njihovo "čačakanje" potice porod , kad si opet naručena?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji