Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    16. Lipanj 2015. 12:39

Baby1 čestitam!!! Mislim da smo mi imale termin na isti datum a ti se evo požurila, super blago tebi! Ja evo još jedva čekam. Javi nam se čim budeš našla vremena sa vijestima kako ste!

Mary36
    16. Lipanj 2015. 13:02

Miki bila sam danas na kontroli,  u nalaz mi je Herman napisao doslovno 'Još uvijek samo uloživa'!!! Kao skratio se cerviks al nisam otvorena uopče...iako me sad nakon pregleda toliko probada da se sigurno nešto događa dolje! Ja sam kod dr Radošević bila u sredini trudnoće kad sam imala problema  s miomom i ona mi je bila jako simpatična i činila se ok. Inače je sve ok, beba ima 3300 grama i tak...čekamo!

Mary36
    16. Lipanj 2015. 13:20

U petak samo ctg, a pregled za tjedan dana opet...ma nadam se da ga ne budem dočekala. Evo sad me sve probada jako, mantram si kak se otvaram Kad si ti?

Lollypop
    16. Lipanj 2015. 13:43

Baby cestitam!!! Pocele su padati ljetne bebe, sad jedna za drugom hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Filotea
    16. Lipanj 2015. 15:04

Znali koja od vas jel se treba za prvi pregled u bolnici narucit? Danas sam dobila uputnicu za bolnicu ali ginekolog mi nije nista rekao da li  trebam ili samo dodem u TA? A nisam ga se u tom trenu uopce sjetila pitati. Planiram rodit u Vinogradskoj....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.