Baby1, cestitam, zelim da se što prije uskladite ti i beba..
Frendica je u bolnici isto ceka trudove, termin joj je 21.6. i jedva cekam kad ce javit da je bebica ugledala svijet.. Mi cemo cekat jos koja 2 i pol tj..

Miki baš je čudno da ti već želi inducirati porod, jel ti rekla zašto? Koliko ti je beba velika? Meni Herman ništa takvog još nije spominjao, a termin mi je dan prije tebe...možda zato kaj svi misle drugi tjedan na produženi godišnji pa nas se žele porješavat
Miki baš je čudno da ti već želi inducirati porod, jel ti rekla zašto? Koliko ti je beba velika? Meni Herman ništa takvog još nije spominjao, a termin mi je dan prije tebe…možda zato kaj svi misle drugi tjedan na produženi godišnji pa nas se žele porješavat
pa kao otvorena sam 2 prsta i na pregledu je rekla da dođe do glavice, pa u ned ultrazvuk i ako se valjda još otvorim porodila bi me, a ja se sve mislim nebi li krenulo samo ,joj drip mi je koma!!! a i beba mi je od pocetka trudnoce dosta nisko, pa sad me boli svaki pokret!! ja sam te lude srece da idem roditi kad su praznici , sina rodila 01.01 , 2013 znas kako su bili raspoloženi heehh

Baby čestitam. .. želim ti da se ti i beba što prije uskladite i uhvatite ritam i što brži oporavak i što bezbolniji i lakši start s dojenjem... 💞

Baby1, cestitke od !!!! Ti si prva, pocasna mamica! Puno srece i zdravlja!
Baby1 čestitam od srca! Nek' je živ i zdrav! Što laksu i brzu prilagodbu vam zelim!
Jaaaao krenule su bebice! Place mi se
Čestitke baby1, sve najbolje vam želim...
krenule su bebice jeeeee..tko li je sljedeći???

Miki svakako bi ti bilo lakše da dobiš svoje trudove...probaj šetati, možda uspije. Meni je isto beba nisko i sve me boli, al to je valjda tak pred kraj. Držim ti fige da što prije krene!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji