Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    17. Lipanj 2015. 12:48

Miki svakako bi ti bilo lakše da dobiš svoje trudove...probaj šetati, možda uspije. Meni je isto beba nisko i sve me boli, al to je valjda tak pred kraj. Držim ti fige da što prije krene!

CUUuu
    18. Lipanj 2015. 08:57

Joj Miki i Mary vi ste u niskom startu...

Bublica123
    18. Lipanj 2015. 09:21

Mary nam he jucer oko 15h puko vodenjak...cekamo prve informacije

Lollypop
    18. Lipanj 2015. 09:32

Uh uh ovo je napeto  go mary, go mary!  Bebonjaaaaa 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    18. Lipanj 2015. 09:40

Juhu! Krenulo. .. drži se Mary

Meni je jutros bio pregled i otvorila sam se za prst pa me stavio na mirovanje... tako da sam i ja od sutra na porodiljnom. Samo ću poć do posla sredit papire...

Bublica123
    18. Lipanj 2015. 09:56

Moj pisonja definitivno odlucio biti ljetna beba...neka ga samo u pupici...nece mama pravit dramu...mozda bacit samo koji đir po stepenicama ilinapasti tatu

Gricko3
    18. Lipanj 2015. 10:37

Ja jucer bila na pregledu, kaze gin. "dobro stane 1 prst", al da mi je beba malo mrsava 2950g da bi bilo dobro da ostane do termina da dode bar do 3200g.

Jedva cekan da se rodi vise, a sad u drugu ruku molim Boga da ostane jos malo i da se udeblja :/

Pocele su ljetne bbebicee

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bublica123
    18. Lipanj 2015. 10:46

Kad se sjetim kad smo se pocele dopisivati na Ljetnim bebama imala sam filing da bikad nece proci vrijeme a vidi sad ovo...vec baby1 rodila, vjerojatno i mary... eto uskoro i nas sa smotuljkom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.