Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    08. Lipanj 2015. 14:36

Nama su na tečaju u Petrovoj rekli da se slobodno doma obrijemo, dapače, da uposlimo muževe oko toga.

Mary36
    08. Lipanj 2015. 14:45

A ja bi mogla muža uposliti ali sama nema šanse ha, ha...ne vidim više niš osim trbuha

kachi
    08. Lipanj 2015. 14:58

Ja se planiram doma obrijati, a tamo neka samo izvrše kontrolu.   

A to sa uzv je baš bahato. Ništa ih ne bi koštalo da su ti Tinčice barem samo okrenuli ekran da vidiš bebicu i da su ti rekli tu procjenu težine bebe. Vjerujem da im to i najstariji uzv izbaci.

Ivaaaa
    08. Lipanj 2015. 16:11

Tincice, i meni je zao to cuti, toliko se veselis....a njih bas briga 

Mary, mozes nam reci o tom planu poroda....sto si sastavila, nije to lose imat pogotovo ako cu tamo bit neuracunjljiva. Znam samo da ne zelim staziste, zao mi je al mi se to cini previse za prvi put. Epiduralna- hm, ako se ne otvaras, sve ide sporo i umaraju te ti mali trudovi vec a jos nije ni pocelo i trebat ce ti snage, tada sam cula da je pametno uzet epiduralnu...da nema stete za bebu a i opcenito mala vjerojatnost za neki problem, samo trebaš stati mirno kad pikaju. Druga opojna sredstva valjda su ok, al znaju malo zamantati bebicu, ali ih nekako neitraliziraju kasnije iz bebine krva, kao valjda nesto daju...

Mary36
    08. Lipanj 2015. 16:23

Ja sam napisala jako jednostavno kao nekoliko točaka koje su mi važne, a to je za tu britvicu, ne studente oko mene, da želim da muž bude sa mnom, da se ukoliko je moguće izbjegne epiziotomija i da želim da kada se dijete rodi ne presjecaju odmah pupčanu vrpnu nego je puste da otpulsira. To je uglavnom to, prvo sam mislila svašta napisati u vezi dripa, prokidanja vodenjaka i slično ali sam na kraju ipak samo odlučila napisati nekoliko točaka koje su mi najvažnije a ovo ipak prepustiti situaciji jer ne znam kako će se stvari odvijati. Samo ga još trebam isprintati i onda čemo se ispod potpisati muž i ja.Imaš na stranicama rode jako detaljano razrađen plan poroda i od tamo sam uglavnom vadila rečenice jer su lijepo sročene, samo što taj njihov ima neke 4 strane ispisane! I na kraju sam napisala da želim da se ukoliko je sve u redu mene i muža informira o intervencijama i da smo svjesni da se stvari mogu zakomplicirati da onda prepuštamo odluke doktorima.

Tinčica3
    08. Lipanj 2015. 16:29

Boze ja sa svojom glavom kao da zivim u paralelnom svemiru. Pa sta je moguce da se u 21. st moraju takve stvari pisati i napominjati?

Mislim, da se razumijemo i ja cu ga napisati za svaki slusaj!

Ali prestrasno mi je da ista od toga mora napominjati. Pa nemoj rezati pobogu ako nije potrebno, pusti pupcanu vrpcu da odpulsira, i ptice na grani znaju kolika je dobrobit po dijete... Da ne pisem sve... Tuzno je da sve moramo nacrtati, potpisati, prijetiti da bi imale normalan porod koji bi nam ostao u lijepom sjecanju.

Mary36
    08. Lipanj 2015. 16:31

Mislim da moraš pisati...u Petrovoj režu uglavnom prvorotke, a mislim i da pupčanu skoro uvijek odmah režu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.