Ovako, ja pokusavam paziti sa tezinom, zna mi se zalomiti da iz ducana donesem 5 kg...Al vidim da mi je to previse, skuzim i sama nekako pa se mrzim nakon toga, inace kad god je muz tu, upregnem njega. Cak mi izvadi sudje iz donje stalaze perilice i stavi u najdonje ladice- manji mi pritisak dolje nakon sto je to poceo raditi ....inace sam se saginjala milijon puta dnevno...pa bi morala leci. Ugl.frend mi je rodjen u 6.mjesecu trudnoce, kaze navodno zbog toga sto mu mama nije mogla sacekati pomoc i isla pomaknuti ormar ...uhvatili ju trudovi i rodila tako rano.. Bogu hvala, sve je s njim ok.. (ps nekako mi opet normalno, kad imas jos djece, da ih moras nositi i da su tezi od 5 kg! Al meni je prvo pa pokusavam paziti. Uostalom, kad nosis dijete, cini mi se da se rasporedi ta tezina,onako te obuhvati rukama, pa da je to lakse nego ne znam, neki predmet micati od isto toliko kg...mozda se varam :D
Ovako, ja pokusavam paziti sa tezinom, zna mi se zalomiti da iz ducana donesem 5 kg...Al vidim da mi je to previse, skuzim i sama nekako pa se mrzim nakon toga, inace kad god je muz tu, upregnem njega. Cak mi izvadi sudje iz donje stalaze perilice i stavi u najdonje ladice- manji mi pritisak dolje nakon sto je to poceo raditi ....inace sam se saginjala milijon puta dnevno...pa bi morala leci. Ugl.frend mi je rodjen u 6.mjesecu trudnoce, kaze navodno zbog toga sto mu mama nije mogla sacekati pomoc i isla pomaknuti ormar ...uhvatili ju trudovi i rodila tako rano.. Bogu hvala, sve je s njim ok.. (ps nekako mi opet normalno, kad imas jos djece, da ih moras nositi i da su tezi od 5 kg! Al meni je prvo pa pokusavam paziti. Uostalom, kad nosis dijete, cini mi se da se rasporedi ta tezina,onako te obuhvati rukama, pa da je to lakse nego ne znam, neki predmet micati od isto toliko kg...mozda se varam :D
Meni najteže što sada nosim je škaf s vešom iz perilice, a i to mi muž ponese ako je doma. Pazim dosta sada, a iskreno i sve mi je teže. Dok sam kroz raniju trudnoću dosta se i saginjala i čučala i nosila... Termin mi je za 18 dana
pa se ni ne saginjem toliko i uglavnom mirujem jer mi noge natiču. Dignem ih na visoko, pijem dosta vode, ali ni to mi baš ne pomaže. Kako se vi borite protiv tog naticanja (ako imate problema s tim)?
Danas sam bila u trudničkoj ambulanti prvi put na pregledu. Bilo je ok, CTG i sve u redu, za pola prsta otvorena, ali beba je još visoko, tako je rekla dr. Jedino mi nije napravila UZV jer "sad nema vremena" Rekla mi je da dođem za tjedan dana pa ćemo onda sve opet i UZV. Sviđa mi se bolnica gdje ću roditi (Našice), sve je lijepo, novo, uredno i čisto
A i dr. je bila ljubazna, i sestre...
Ja neman pojma kakvo je stanje u Splitu sa tin planon poroda bas cu pita danas u klubu trudnica sta oni znaju! Jbt jos mi samo fali pored svega jos pazit sta dr med i babice rade i dali rade svoj posa! Uzas to me najvise tare!
Mene vrucine ubivaju koma pocela pali klimu cak san citala i clanke o bebama i klimi kako je oni izdrza ovo lito!
Blazena zima i sunce i bura! Srica da je jucer i danas sneveralo pa mos laganije disat!
Sta se tice vukljanja pazin al ono ne toliko zalomi se a spizu znan nakiti 5kg a sta cu skupi se voca povrca a svaki dan po malo za tak dana hahahaah i tako svaki dan ispocetka!
Pomalo skupljan sve sta mi triba iduci tjedan pociman prat sve! odlucila san se za ariel oni tekuci za tamnu i bilu robu!
Ps kakvi ste vi toplomjer kupili?
I ja sam prala sve u Arielu tekućem i dva puta ispirala. Joj, sad si me sjetila za toplomjer...moram uzeti još to, mislila sam digitalni onako onaj obični... Iako imam i živin, to je više kao naš, a za bebu sam eto mislila digi.
Ja imam onaj digitalni sto se mjeri na celu ili u uhu i zakon za sek izmjeri temp nrms placa vriske ni nesnadju se
Mi smo danas bili na pregledu, 36tt a gin rekao da i ako slucajno iduci tjedan dobijem trudove da nece bit nikakvih problema jer je frajer vec na 3600g haha..cinilo mi se puno ali znam da mogu fulati s tim mjerama tako da se ne zamaram, bitno da je sve u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji