Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    08. Lipanj 2015. 11:19

Jutro cure
    Kako je kod mene prekrasan dan ugodnih 19 stupnjeva 
    Ja sam torbe dobila uz kolica jednu vecu jednu manju tako da sam sa tim mirna
    Mi jucer bili u zoo koji je u sklopu botanickog vrta prekrasno nam je bilo samo sam hodala pet sati pa me pohvatali bolovi da sam mislila da cu rodit al smirili su se.samo jucer nisam spremala stan i kao da je tornado prosao,ova moja ko mini tornado...danas sve ispocetka...i mi u cet imamo kontrolu i bas me zanima kolika je jer po zadnjim mjerama je bila jako velika nadam se da je dok se zeznio u mjerenju...cure ja stvarno imam strah od poroda,zadnji puta sam deset dana hodala sa trudovima puko mi vodenjak 12h na dripu i nakon svega ja i dalje zacementirana i na hitan carski.i sad dok hoce da pokusamo prvo prirodno ako neide onda na cr.zato ja sad sve cinim da se otvorim al jos apsalutno nikakvog pomaka.

Tinčica3
    08. Lipanj 2015. 13:26

Mi dosli sa ultrazvuka. Zadnjeg (od 3) koje Pulska bolnica daje. Mali je zdrav i sve je ok, sto je jedino bitno.

Ali..

to je sve sto znam. Niti mi je rekao koliko je tezak, niti to igdje pise, niti mi je pokazao sina, niti mi je jednu jeb.. slicicu dao.
    Nisam ga ni vidjela, jer nije htio ni usrani ekran okrenuti.

Ma odvratni su. Bas sam tuzna i ljuta.

Prvo dijete nam je to. Veselimo se tom ultrazvuku ko mala djeca i onda kao da me netko strefi sakom u glavu. 

Da ne pricam da je ovdje 100 stupnjeva i da sam zivcana ko pas.

,

gagulina
    08. Lipanj 2015. 13:48

To je bas ruzno od njih 
    Ja sam ovdje platila 40eura i imam ultrazvuk svaki put s tim da od 29tj idem svaki drugi tj i imam ctg ultrazvuk pregled konzultacije i vaginalni ultrazvuk cerviksa,a da nisam platila imala bih to sve samo bez obicnog ultrazvuka jer ovdje osiguranje priznaje samo tri.nisam ni razmisljala kad me je pitao dali zelim jer ovako znam svaki put da je sve ok.zato ponavljam stvarno bezobrazno od njih.

bobica9
    08. Lipanj 2015. 13:56

Užas. Pa bar da okrene ekran kad već imaš samo ta tri uzv.
    Mi sličice imamo samo ove sa 4d, moj dr nema papira za printanje... Ali sam ga jednom tražila pa mi je ostavio sliku na monitoru i poslikala sam sa mobitelom. Baš me zanima kakav će mi biti uzv u Petrovoj...

gagulina
    08. Lipanj 2015. 14:07

Da u njemackoj je.ovdje jedino sto je isto mozda cak i gore je cekanje i nije bitno dali si trudnica ulazi se po redoslijedu dolaska .a stvarno imaju vise mogucnosti recimo npr ja imam dogovor sa dok kad udjem u 37tj pocet ce mi raditi akupunkturu za lakse otvaranje zbog moje amneze,a o rodilistu da nepricam.kad sam se isla prijavit i u obilazak imala sam osjecaj da sam u hotelu a ne rodilistu i sve je onako ugodno a ne ko kod nas sterilno i hladno.i da jos nesto ovdje su totalno protiv lezanja za vrijeme trudova jer to odmaze porodu a ne pomaze i mozes birati apsolutno sve dali ces nesto protiv bolova ako da sta,di ces rodit kako ces rodit dali ces klistir i dep znaci apsolutno sve ti biras i ni u jednom trenu nesmatraju te bahatom i razmazenom.ali mene je svejedno strah 

Mary36
    08. Lipanj 2015. 14:13

Blago tebi gagulina, nemoj nama to ni pričati da se ne udeprimiramo. Mi možemo samo odugovlačiti s odlaskom u rađaonu ak ne želimo ležati...a što ćeš...mene je strah i s planom poroda ići da im se ne zamjerim, a stvarno sam napisala neke osnove, ništa prezahtjevno (tipa da želim donjeti svoju britvicu za brijanje i sl. jer briju s istim britvama...)

mare27
    08. Lipanj 2015. 14:20

gagulina zavidim ti ,a tebe tinčica u potpunosti razumijem,hr je koma ja trebam rodit u bjelovarskom rodilišta sigurno ste čule za njega al jbg kak da si pomognem

gagulina
    08. Lipanj 2015. 14:21

Ja sam svoju prvu curu radjala u vinogradskoj i imala sam popravak frizure i sestra je predamnom otvorila novu jednokratnu britvicu istina onu najjeftiniju ali bar nova.osim dvanaestsatnog dripa gdje su mi se ozbiljno zamjerili i ostavili mi psihicke traume iskreno bila sam jako zadovoljna i sa dok i ostalom osoblju.trudnocu mi je vodio dok birkic i isto sam prezadovoljna bila s njim ponavljam jedino sto mi se zamjerilo 12h na lijevom boku pristekana na drip umirala od bolova.

Mary36
    08. Lipanj 2015. 14:24

Da, drip je koma...a ne znam, negdje sam pročitala da nisu uvijek nove britve pa nosim za svaki slučaj da ne bi bilo da me s tim briju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.