Ja neman pojma kakvo je stanje u Splitu sa tin planon poroda bas cu pita danas u klubu trudnica sta oni znaju! Jbt jos mi samo fali pored svega jos pazit sta dr med i babice rade i dali rade svoj posa! Uzas to me najvise tare!
Mene vrucine ubivaju koma pocela pali klimu cak san citala i clanke o bebama i klimi kako je oni izdrza ovo lito!
Blazena zima i sunce i bura! Srica da je jucer i danas sneveralo pa mos laganije disat!
Sta se tice vukljanja pazin al ono ne toliko zalomi se a spizu znan nakiti 5kg a sta cu skupi se voca povrca a svaki dan po malo za tak dana hahahaah i tako svaki dan ispocetka!
Pomalo skupljan sve sta mi triba iduci tjedan pociman prat sve! odlucila san se za ariel oni tekuci za tamnu i bilu robu!
Ps kakvi ste vi toplomjer kupili?

I ja sam prala sve u Arielu tekućem i dva puta ispirala. Joj, sad si me sjetila za toplomjer...moram uzeti još to, mislila sam digitalni onako onaj obični... Iako imam i živin, to je više kao naš, a za bebu sam eto mislila digi.
I ja sam prala sve u Arielu tekućem i dva puta ispirala. Joj, sad si me sjetila za toplomjer…moram uzeti još to, mislila sam digitalni onako onaj obični… Iako imam i živin, to je više kao naš, a za bebu sam eto mislila digi.
Ima od omrona, navodno su jako dobri. Ja sam ga uzela jer ih u nasoj bolnici koriste. Imaju gumeni dio tako da bebi guzu ne ogrebu
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ja imam onaj digitalni sto se mjeri na celu ili u uhu i zakon za sek izmjeri temp nrms placa vriske ni nesnadju se

Mi smo danas bili na pregledu, 36tt a gin rekao da i ako slucajno iduci tjedan dobijem trudove da nece bit nikakvih problema jer je frajer vec na 3600g haha..cinilo mi se puno ali znam da mogu fulati s tim mjerama tako da se ne zamaram, bitno da je sve u redu
Mi smo jucer kupili krevetic i madrac i ove vece stavke su zavrsene. Juhuhuuuu robice imamo od moje dvije sestre koje imaju bebe od 9mj i 6mj
Tako da do daljnjeg ne moramo nista kupovati
Mene nocas zgaravica. Nadam se da je to dobar znal i da se beba malo podize, jer je dosad nisam imala dok nisam mirovala. Mozda prije mjesec dana par dana, ali onda je beba pobjegla dolje pa vise nisam.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji