Mi smo jucer kupili krevetic i madrac i ove vece stavke su zavrsene. Juhuhuuuu robice imamo od moje dvije sestre koje imaju bebe od 9mj i 6mj
Tako da do daljnjeg ne moramo nista kupovati
Mene nocas zgaravica. Nadam se da je to dobar znal i da se beba malo podize, jer je dosad nisam imala dok nisam mirovala. Mozda prije mjesec dana par dana, ali onda je beba pobjegla dolje pa vise nisam.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Dobrodošla, bob!
Kod mene ništa od žgaravice, baš mi je nisko trbuh.
Jučer sam našla u dm-u mrežicu protiv komaraca za kolica, 30kn, ako nekome možda treba.
I mi smo se mucili sa zgaravicom...najcesce navecer kad bi legli u krevet...al kako se priblizavamo terminu jako je rijetka...sta se komaraca tice ove su godine extra agresivni i definitivno bi trebalo kupiti te mrezice jer kad pocne prava sezona tesko je naletit jer se rasprodaju...mi planiramo stavit mrezice na prozore jer nam smo sinoc usisali 20 komada...pojeli nas zive
pozdrav svima!
ja ko padobranac, iz teme na temu, pa me nema po par tjedana...
ne stignem ni tipkat od ovih dvoje svojih...
sto mi se vise blizi termin, sve me vise strah
veliku vecinu stvari sam pripremila i spremila.
jos si moram do kraja za torbu kupiti sta mi treba, za bebaca oprat neke sitnice i to je to.
proletila mi ova trudnoca. srecom pa nemam nekih tegoba, osim sto sam imala do 4.mj mucnine.
i toga sta me gin vodi pod dijabetes, a na taste mi bude 5.2. i to samo kad idem u dom zdravlja vadit krv. doma na aparaticu mi nikad nije bio veci od 5.0
sljedeca kontrola mi je na sv duhu 24.6. jel koja ide tamo rodit?
Mi sinoc isli po kolica...napokon...odlicna su...jako zadovoljni...cure gdje ste kupovale kozmetiku sto vam treba za torbu i bebu...ljekarna ili dm i muller...
mi zgaravicu nemamo...a trbuh mi visoko...nemrem pojest bas ouno odjednom pa mozda ju zato i nemam
...molim Te za malo sreće....
pikica, mi smo prošle godine stavili mrežice na prozore i spasili se! Mene baš vole komarci, a jako reagiram na ubod, kao da me pčela upikla. A kad me pčela upikne, ništa, niti se ne zacrveni...
Kozmetiku smo kupili u dm-u i muelleru. Još mi fale toplomjer i termometar. I vjerojatno ću se još nečega sjetiti...
Uspjela sam se naručiti u Petrovoj za uzv kod Hermana!
Sortiraj odgovore
Najstariji