Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    09. Lipanj 2015. 18:22

Ja neman pojma kakvo je stanje u Splitu sa tin planon poroda bas cu pita danas u klubu trudnica sta oni znaju! Jbt jos mi samo fali pored svega jos pazit sta dr med i babice rade i dali rade svoj posa! Uzas to me najvise tare!  

Mene vrucine ubivaju koma pocela pali klimu cak san citala i clanke o bebama i klimi kako je oni izdrza ovo lito! 
    Blazena zima i sunce i bura! Srica da je jucer i danas sneveralo pa mos laganije disat! 

Sta se tice vukljanja pazin al ono ne toliko zalomi se a spizu znan nakiti 5kg a sta cu skupi se voca povrca a svaki dan po malo za tak dana hahahaah i tako svaki dan ispocetka! 

Pomalo skupljan sve sta mi triba iduci tjedan pociman prat sve! odlucila san se za ariel oni tekuci za tamnu i bilu robu! 

Ps kakvi ste vi toplomjer kupili?

Baby1
    09. Lipanj 2015. 18:36

I ja sam prala sve u Arielu tekućem i dva puta ispirala. Joj, sad si me sjetila za toplomjer...moram uzeti još to, mislila sam digitalni onako onaj obični... Iako imam i živin, to je više kao naš, a za bebu sam eto mislila digi.

Lollypop
    09. Lipanj 2015. 22:41

Baby1

I ja sam prala sve u Arielu tekućem i dva puta ispirala. Joj, sad si me sjetila za toplomjer…moram uzeti još to, mislila sam digitalni onako onaj obični… Iako imam i živin, to je više kao naš, a za bebu sam eto mislila digi.

Ima od omrona, navodno su jako dobri. Ja sam ga uzela jer ih u nasoj bolnici koriste. Imaju gumeni dio  tako da bebi guzu ne ogrebu 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

gagulina
    09. Lipanj 2015. 20:02

Ja imam onaj digitalni sto se mjeri na celu ili u uhu i zakon za sek izmjeri temp nrms placa vriske ni nesnadju se 

Doris7
    09. Lipanj 2015. 20:29

Mi smo danas bili na pregledu, 36tt a gin rekao da i ako slucajno iduci tjedan dobijem trudove da nece bit nikakvih problema jer je frajer vec na 3600g haha..cinilo mi se puno ali znam da mogu fulati s tim mjerama tako da se ne zamaram, bitno da je sve u redu 

bob2
    10. Lipanj 2015. 09:03

stižemo 5.7. <3

Tinčica3
    10. Lipanj 2015. 09:24

bob

stižemo 5.7. &lt;3

Dobrodosla Bob! Brzo ce beba :) jel' znas spol?

Bublica123
    10. Lipanj 2015. 11:38

bob

stižemo 5.7. &lt;3

Na nasu godisnjicu braka  sretnoooo i dobrodosla

Tinčica3
    10. Lipanj 2015. 09:27

Mi smo jucer kupili krevetic i madrac i ove vece stavke su zavrsene. Juhuhuuuu robice imamo od moje dvije sestre koje imaju bebe od 9mj i 6mj
    Tako da do daljnjeg ne moramo nista kupovati 

Lollypop
    10. Lipanj 2015. 10:22

Mene nocas zgaravica. Nadam se da je to dobar znal i da se beba malo podize, jer je dosad nisam imala dok nisam mirovala. Mozda prije mjesec dana par dana, ali onda je beba pobjegla dolje pa vise nisam.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI