Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    06. Lipanj 2015. 21:06

Ja sam vecinu kupila i oprala al nisam ispeglala ni spakirala,fale mi sitnice.nisam kupila japanke za tus i jednokratne gace.a ja sam nasla spavacice ovdje u trgovini kao lidl po 5eura i uspjela sam nac samo 3.iz iskustva sa starijom znam da ce mi trebat vise em prodje na ulozak a mlijeko kad nadodje tri puta sam dnevno se presvlacila.za malecku moram kupit jos 10-ak bodica kratki rukav da imamo za po doma,a sto se tice oblacenja meni su sa starijom rekli mama kako je vama tako je i bebi.tako da se ja vodim po tome.nikakvo utopljavanje ni nista.

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 21:44

Ni ja nisam pametna sta se tiče oblacenja novorođenčadi jer svako drugačije kaže.nama su na tečaju rekli da prvih tjedan dana oblacimo bebu u dugi rukav ali tanko,tak da sam ja mislila za izlazak iz rodilišta joj obuc body bez rukava i kombinezon dugih rukava koji ima na sebi i one carapiice za stopala..valjda joj nebude vruće ili hladno

iva.lu
    07. Lipanj 2015. 07:31

Ja sam kupila 6-7kom dugih i isto toliko kratkih vel.56...a 62 budem kupila bar desetak kratkih i nesto dugih jer mislim da ce mu ovi brzo bit tijesni...a na kratki rukav lako kupit neku trenirkicu pa obuc ako zahladi...

...molim Te za malo sreće....

gagulina
    07. Lipanj 2015. 10:32

Hm nazalost ni ja nezz odg na to pitanje.ja se vodim po svojoj  starijoj prva dva tj svaki dan sam prala masinu njene robice jer je uzasno puno bljucala.nemora znacit da ce i ova ali cu se svejedno prioremit da nebih poslije dva puta dnevno prala peglala itd.zato si u glavi imam 10kom znaci nek uspije ih 5izbljucat imam drugih pet za sutra nije panika 

iva.lu
    07. Lipanj 2015. 10:53

Ma ja imam susilicu i perilicu pa me to ne brine...poslije samo predem peglom...ne bude ni zguzvano kad se izvadi iz susilice...njihovu robicu ne treba na visokoj temperaturi prati pa je to za par sati vec gotovo...

kachi
    07. Lipanj 2015. 10:57

Hvala, objema! Vjerovatno ću onda kupiti još koji. Imam samo dva duga rukava - to najbolje pokazuje koliko mi je teško zamisliti je u dugom rukaviću. Isto kao i ti Mrvice mislim ako baš bude trebalo oblačiti gore neku vesticu ili gornji dio trenerkice.
    Ja uopće nisam kupila te sljedeće veličine, mislim to kupiti kad rodim i vidim što će mi trebati i biti najbolje baš za nju. Blizu su mi dućani pa ću lako dokupiti.

Mamatobe
    07. Lipanj 2015. 12:01

Moja šogorica je rodila prije 5 dana. Nisam još išla vidjeti dijete, ali po slikicama vidim da mala mišica po ovim vrućinama nosi duge rukave i u krevetiću je pokrivena laganom dekicom... Baš ću je pitati kad je vidim jer nisam pametna, ne znam čega više nabaviti, a njoj je to već treće dijete pa je iskusnija. Ne bih htjela previše zabundati dijete, a opet, ni previše ogoliti... A i moj termin je već pri kraju najžešćeg ljeta...

iva.lu
    07. Lipanj 2015. 12:20

Curke jeste vi nasle pedijatra ili ga vec imate...naime ja nemam pojma kako to ide ovdje u zgu...nisam inace iz zagreba...jest da zivim tu vec dugo ali dr opce prakse mi je u gradu od kud dolazim...i nisam ju mijenjala kao ni ginekologa...mi imamo jednog pedijatra i to je to...dodes upises i sve ok...ali citam sad i ima takvih dr po zagrebu da ne bi htjela dijete vodit nekome tko ce ga sopat antibioticima...zivim kod kenedijevog...pa ako neka od vas zna nekog dobrog pedijatra u krugu maksimir pescenica borongaj i kvartovi blizu bila bi zahvalna...mislim realno da necu imat vremena propitivat kad rodim jer beba vec s mjesec dana treba ic na pregled pa bi se htjela raspitat o slobodnim mjestima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.