A kod mene kako je krenulo s tim frizerajima još bi se zbilja mogla i porodit tamo!! Ja spakirala 3 paketa VIR80 za bolnicu...

Lollypop hahaaah ma meni samo bojanje i feniranje traje uru i 15 haahahhha vec san najavila friziju da bi moga doc me isfenira u bolnicu ohaahaagag pa se davija!
Spavacicu ja uzela jednu da iman ako zatruba u intimisi outletu 60kn cila na botune ni losa! Mada za St rodiliste ne triba nista skoro osin higijenskih potrepstina...

Hvala 😘 pa da izvinete na izrazu samo su me odjebali, kao da to nije nista strasno, zauzet ginekolog, prepuno i preko reda prima samo trudnoce, trebala sam reci da mi je test pozitivan, mozda bi me onda primili. To je tvoj lekar i ne mozes kod drugog, samo privatno i to kad ti ko zna kada zakazu, a moracu jedino tako, ne smem vise samo cekati da mi dodje menstruacija
Joj i meni je koma sa tim spavaćicama. Ne nosim ih baš, a osobito su mi gadne sve te sa dugmićima, dakle kupila bi ih isključivo za bolnicu i zato mi je glupo skupo ih platiti...danas mi ih je muž tražio u Deviću (tamo su 45kn spavaćice k.rukava na kopčanje), ali nema broja onih kratkog rukava sa kopčanjem.
Što se farbanja tiče, ja sam se sama ofarbala nedavno jer zbog mirovanja ne mogu do frizerke, ali jedva čekam da se ošišam...i planiram kad dobijem dozvolu za kretanje prvi dan odmah na šišanje, a drugi dan farbanje...e, a u autu nosimo torbu za bolnicu ako zatreba.
Joj i meni je koma sa tim spavaćicama.Ne nosim ih baš, a osobito su mi gadne sve te sa dugmićima, dakle kupila bi ih isključivo za bolnicu i zato mi je glupo skupo ih platiti…danas mi ih je muž tražio u Deviću (tamo su 45kn spavaćice k.rukava na kopčanje), ali nema broja onih kratkog rukava sa kopčanjem.
Što se farbanja tiče, ja sam se sama ofarbala nedavno jer zbog mirovanja ne mogu do frizerke, ali jedva čekam da se ošišam…i planiram kad dobijem dozvolu za kretanje prvi dan odmah na šišanje, a drugi dan farbanje…e, a u autu nosimo torbu za bolnicu ako zatreba.
Vec nosis torbu za bolnicu 32 tjedan???? Pa ja san totalno laganini hahaahahah nis jos ni spremni ni spremljeni ni oprano! Hahaahahah

Ja sam vecinu kupila i oprala al nisam ispeglala ni spakirala,fale mi sitnice.nisam kupila japanke za tus i jednokratne gace.a ja sam nasla spavacice ovdje u trgovini kao lidl po 5eura i uspjela sam nac samo 3.iz iskustva sa starijom znam da ce mi trebat vise em prodje na ulozak a mlijeko kad nadodje tri puta sam dnevno se presvlacila.za malecku moram kupit jos 10-ak bodica kratki rukav da imamo za po doma,a sto se tice oblacenja meni su sa starijom rekli mama kako je vama tako je i bebi.tako da se ja vodim po tome.nikakvo utopljavanje ni nista.

Ni ja nisam pametna sta se tiče oblacenja novorođenčadi jer svako drugačije kaže.nama su na tečaju rekli da prvih tjedan dana oblacimo bebu u dugi rukav ali tanko,tak da sam ja mislila za izlazak iz rodilišta joj obuc body bez rukava i kombinezon dugih rukava koji ima na sebi i one carapiice za stopala..valjda joj nebude vruće ili hladno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji