Ekipa imate li kakvu preporuku za torbu za kolica a da nije ore skupa? Crna ili bež iman maclaren Techno xlr
Mrvice, ja ti isto ne znam za pedijatra i nemam nikoga da pitam. Ja sam vidjela koje pedijatrice rade u DZ koji mi je najbliži pa sam njih guglala i odlučila ići kod one koja ima najbolje kritike (da su argumenti meni ok).
Što se torbe tiče, mi ćemo kupovati kolica pa je dobiti uz njih, ali da nije takav slučaj mislim da bih nosila u ruksaku jer mi je to najpraktičnije.
Moj savjet za torbu za kolica je torba iz dm-a.kosta ja mislim oko 200kn..sto je i sasvim ok cijena s obzirom kao se krecu cijene torbi..ja sam iskoristila kupon za 25%popusta na jedan proizvod i uhvatila vikend kad je u dm-u bio popust na sve 15%..pa me torba izasla oko 100kn...boje su neutralne smedja,crna,bez,siva i super je ja prezadovoljna
Jesa li ja jedina koja još ništa robice nema? Imam krevet od starije, kolica, sutra mi dolazi auto sjedalica ali ni jednog jedinog komadića ribice nemam…
Čekam da prestanem radit pa ću onda polako u nabavku. Prvo u prijateljice koja mi je obećala dat od svog sina pa onda ostatak h&m i c&a…
Mrvice, da, to je nezgodno. Ja sam za jednu doktoricu našla baš sve o.k. komentare, ali ne na najdoktoru pa ću krenuti kod nje, a ako ne bude valjalo mijenjati ćemo. Ovo za bolnicu ne znam, uopće mi je naše zdravstvo velika enigma.
CUUUuu, možda ti bude lakše kad ti kažem da ja imam tako neki minimum robice, ali nemam ništa drugo. Teta mi je obećala hrpu toga, ali ne znam kada će to stvarno i proslijediti, a čekam i dozvolu da se mogu kretati da dokupim sama neke stvari.
Imala sam fazu kad me je to živciralo jer sam mislila još u svibnju sve pripremiti kako bih stigla i macu adaptirati na novo okruženje, pa sam bila i očajna da mi se može desiti da ranije rodim i da mi dijete nema ni krevetić (hormonska drama), ali sad sam prilično cool i računam da ćemo ipak sve pripremiti dok ona stigne.
Kako mi je brzo prosao prosli tjedan. Raspisale ste se, sad moram sve pohvatati. Mi smo uzivali ko nikad. Bio nam je moj divni necak od 9mj u gostima i jako nam je bilo lijepo. Prava priprema za ono sto nas ceka :)
Bili smo i u onom novom aquaparku u Porecu. Svi su se kupali, ja sam mocila noge hhhh tuga.
A danas idemo vidjeti naseg malog princa na uzv, napokon, nismo ga vidjeli od 24. tjedna.
Mi isto ovaj tjedan na kontroli u cetvrtak ko zna mozda nan i potvrdi sta smo! Hahaah
Torba- tako san i ja nesto mislila iskomb ne daju mi se pusti novci za to!
Pedijatar ja mislila da se to po prebivalistu il boravistu odreduje ??ahahah
Robica-mi imamo nesto dobili cekamo jos jednu turu pa da mozemo sve zajedno oprat! Lagano se navikavan za pranje bez omeksivaca jos jedino moran kupi dasku za pegla pih ko je do sad pegla ista ahahahahaah sitnice!
Uf, jeste se raspisale... Proletila mi ova 4 dana, bili i na svadbi u subotu. Propuhala me klima tamo i sad me malo zezaju sinusi i grlo me pecka.
U srijedu su mi noge taaakooo natekle da sam jedva hodala. A bili smo samo na tečaju popodne.
E, da odmah prokomentiram tečaj u Petrovoj - za preporučiti! Do sada smo imali 4 predavanja i baš je bilo zanimljivo. Vodili su nas i u rađaonu, pokazali box, šta se gdje događa. U srijedu nam je Blajić predavao i to je bilo prekomično, pričao je o porodu. Dosta toga mi je poznato, ali je dobro to sve čuti od dr koji bi ti mogao biti na porodu. Najvažnije od svega - upozorio nas je da ne dolazimo u bolnicu dok na trudovi nisu na 10 min, osim ako nam pukne vodenjak ili počnemo krvariti. Objasnili su nam epiduralnu, ostala sredstva protiv bolova, kada, kako i zašto može ili ne može nešto. Moram priznati da me iznenadilo koliko su i budući tate bili zainteresirani i postavljali pitanja. Mm je oduševljen!
O pedijatru sam se malo raspitivala, susjeda mi je rekla di ona ide i da je zadovoljna pa ću se i ja tamo prijaviti.
S robicom slabo stojim, ovaj tjedan trebam nešto dobiti pa ću još kupiti kaj mi se čini da još treba. Nekako mi se čini da će se ljeto "ispucati u 6. i 7.mj. i dok ja rodim više neće biti tako vruće...
Sortiraj odgovore
Najstariji