Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    06. Lipanj 2015. 17:55

A i to što kažeš!!

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 18:11

Cure,hoće koja koristit chiccove uloške poslije poroda?ja sam sad spremala kofer i neznam kolko bi si tih ulozaka ponjela sa sobom čini mi se puno cijeli paket,a opet me i strah da mi ih nepofali Kaj vi mislite?

Rina5
    06. Lipanj 2015. 18:26

Ja san ih isto pripremila al necu nosi sve pa samo oni mi zauzmu cilu borsu haahahah ponesen nekoliko pa mi lako nadopuni muz nema se smisla trpat!

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 18:55

Ja ko luđak vec sat vremena stavljam cjeli paket pa onda ostavim samo 5kom. pa si onda razmišljam da će mi to bit premalo pa vratim cijeli paket i onda opet izvadim i tak u krug. Hahaha,bas sam frikusa

Lollypop
    06. Lipanj 2015. 19:26

Bebach22

Ja ko luđak vec sat vremena stavljam cjeli paket pa onda ostavim samo 5kom. pa si onda razmišljam da će mi to bit premalo pa vratim cijeli paket i onda opet izvadim i tak u krug. Hahaha,bas sam frikusa

Ja sam uzela vir80. Na uputama sa tecaja mi pise 2 paketa za radaonu + jos za rodiliste.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

iva.lu
    06. Lipanj 2015. 19:48

Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet...treba sve prikupit...di ste spavačice kupovale...ja ih mrrrrrzim doslovno...a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama...mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje...nisam sigurna...doma ih sigurno ne bum nosila

Lollypop
    06. Lipanj 2015. 19:53

Mrvica

Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet…treba sve prikupit…di ste spavačice kupovale…ja ih mrrrrrzim doslovno…a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama…mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje…nisam sigurna…doma ih sigurno ne bum nosila

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 20:00

Mrvica

Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet…treba sve prikupit…di ste spavačice kupovale…ja ih mrrrrrzim doslovno…a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama…mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje…nisam sigurna…doma ih sigurno ne bum nosila

Ja sam sebi posudila dvije spavaćice jer ih nikad nebom vise nosila ,trebaju mi samo sad za u bolnicu.
    Cura od koje sam ih posudila ih je kupila na Borongaju na tržnici ak se nevaram,i platila je 50kn kom sto stvarno nije puno,a bas su slatke.

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI