Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    06. Lipanj 2015. 19:48

Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet...treba sve prikupit...di ste spavačice kupovale...ja ih mrrrrrzim doslovno...a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama...mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje...nisam sigurna...doma ih sigurno ne bum nosila

...molim Te za malo sreće....

Baby1
    06. Lipanj 2015. 19:48

A kod mene kako je krenulo s tim frizerajima još bi se zbilja mogla i porodit tamo!! Ja spakirala 3 paketa VIR80 za bolnicu...

Rina5
    06. Lipanj 2015. 20:03

Lollypop hahaaah ma meni samo bojanje i feniranje traje uru i 15 haahahhha vec san najavila friziju da bi moga doc me isfenira u bolnicu ohaahaagag pa se davija! 

Spavacicu ja uzela jednu da iman ako zatruba u intimisi outletu 60kn cila na botune ni losa! Mada za St rodiliste ne triba nista skoro osin higijenskih potrepstina...

Sanja09
    06. Lipanj 2015. 20:10

Hvala 😘 pa da izvinete na izrazu samo su me odjebali, kao da to nije nista strasno, zauzet ginekolog, prepuno i preko reda prima samo trudnoce, trebala sam reci da mi je test pozitivan, mozda bi me onda primili. To je tvoj lekar i ne mozes kod drugog, samo privatno i to kad ti ko zna kada zakazu, a moracu jedino tako, ne smem vise samo cekati da mi dodje menstruacija

kachi
    06. Lipanj 2015. 20:28

Joj i meni je koma sa tim spavaćicama. Ne nosim ih baš, a osobito su mi gadne sve te sa dugmićima, dakle kupila bi ih isključivo za bolnicu i zato mi je glupo skupo ih platiti...danas mi ih je muž tražio u Deviću (tamo su 45kn spavaćice k.rukava na kopčanje), ali nema broja onih kratkog rukava sa kopčanjem. 
    Što se farbanja tiče, ja sam se sama ofarbala nedavno jer zbog mirovanja ne mogu do frizerke, ali jedva čekam da se ošišam...i planiram kad dobijem dozvolu za kretanje prvi dan odmah na šišanje, a drugi dan farbanje...e, a u autu nosimo torbu za bolnicu ako zatreba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.