Cure,hoće koja koristit chiccove uloške poslije poroda?ja sam sad spremala kofer i neznam kolko bi si tih ulozaka ponjela sa sobom čini mi se puno cijeli paket,a opet me i strah da mi ih nepofali
Kaj vi mislite?
Ja san ih isto pripremila al necu nosi sve pa samo oni mi zauzmu cilu borsu haahahah ponesen nekoliko pa mi lako nadopuni muz nema se smisla trpat!

Ja ko luđak vec sat vremena stavljam cjeli paket pa onda ostavim samo 5kom. pa si onda razmišljam da će mi to bit premalo pa vratim cijeli paket i onda opet izvadim i tak u krug. Hahaha,bas sam frikusa
Ja ko luđak vec sat vremena stavljam cjeli paket pa onda ostavim samo 5kom. pa si onda razmišljam da će mi to bit premalo pa vratim cijeli paket i onda opet izvadim i tak u krug.Hahaha,bas sam frikusa
Ja sam uzela vir80. Na uputama sa tecaja mi pise 2 paketa za radaonu + jos za rodiliste.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet...treba sve prikupit...di ste spavačice kupovale...ja ih mrrrrrzim doslovno...a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama...mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje...nisam sigurna...doma ih sigurno ne bum nosila
Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet…treba sve prikupit…di ste spavačice kupovale…ja ih mrrrrrzim doslovno…a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama…mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje…nisam sigurna…doma ih sigurno ne bum nosila
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Jao ja jos ni ne razmisljam o torbi majko mila di mi je pamet…treba sve prikupit…di ste spavačice kupovale…ja ih mrrrrrzim doslovno…a najradje bi pidzamu kratku ali ne znam zbog vizite jel moramo bas bit u spavacicama…mislim da sam cak cula da u merkuru imaju svoje…nisam sigurna…doma ih sigurno ne bum nosila
Ja sam sebi posudila dvije spavaćice jer ih nikad nebom vise nosila ,trebaju mi samo sad za u bolnicu.
Cura od koje sam ih posudila ih je kupila na Borongaju na tržnici ak se nevaram,i platila je 50kn kom sto stvarno nije puno,a bas su slatke.
...molim Te za malo sreće....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji