Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    08. Lipanj 2015. 17:20

Tincice a da se napravis malo blesava i odes na hitnu i kazes da imas neke cudne menstrualne bolove da ti pogledaju bebu samo da znas da je sve ok?ja sam u svakoj trudnoci bila po jednom na hitnoj doduse iz drugih razloga al svaki put su me slali na ultrazvuk na detaljan pregled pa tako mozes saznati one osnovne stvari.samo nemoj ici odmah danas da nebi naletila na istog idiota.

Lollypop
    08. Lipanj 2015. 17:31

Ja svoju privatnicu svaki put pitam za tezinu bebe. Uvik imam osjecaj da bi zaboravila. I duljinu bebe.. Da ti nije mjere te samo upisao u knjizicu bez da ti je ista rekao?
    Ja bi mu bome rekla da mi malo pokaze di je sto, izvukla bi iz njega. Prasci su ti doktori ponekad, a ljudi ih se boje.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    08. Lipanj 2015. 19:39

A težinu ti izračuna prema tim mjerama koje je napisao...tak da si možeš otprilike odrediti po tome da li je to uobičajena težina za te tjedne...ne znaju oni koliko ti je beba zapravo buca nego koliko je velika pa po tome procjeni uzv sam.

Mary36
    08. Lipanj 2015. 19:40

Ja sam si jedno vrijeme pisala sve što ću pitati doktoricu jer bi sve zaboravila čim sam vidla bebu. Ak se ne pripremim isto izađem nezadovoljna!

Tinčica3
    08. Lipanj 2015. 19:46

Pametno Mary, trebala sam i ja. Al eto. Idem u sri na svoju redovnu kontrolu, pa cu je izbombardirati popisom pitanja. :)
    Ode sad guglati koliko bi mali mogao biti tezak. Mozda nadjem kod nekog slicne mjere :)

Tinčica3
    08. Lipanj 2015. 19:54

Haaaa! Nasla sam neku talijansku stranicu koja izracunava duzinu i tezinu bebe prema mjerama od doktora!

Znaci ponosno objavljujem da moj sin ima 1805g i 41.58 cm

Hehehehe ovo mi je uljepsalo dan :D

Mary36
    08. Lipanj 2015. 19:56

Super da si našla, da ima na netu sveg i svačeg za izračunati! Ajde baš mi je drago!

Tinčica3
    08. Lipanj 2015. 19:58

www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline.html#lung

Evo mame ako nekome zatreba, a mozete i usporediti je li vam isto na nalazu. Pa mi javiti hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.