Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    06. Lipanj 2015. 16:42

Meni se uopce neda tusirat u ovakvim uvjetima, samo mi je tlaka skidat se i oblacit. Tusiram se ujutro i navecer oko 6-7, nema mi smisla tokom dana jer sam za 5 min opet usmrdena i ljepljiva. 

Ovaj moj prdonja je cijeli na desnoj strani trbuha, tako da mi ful pase spavat na toj strani jer me ne priteze. A glava mu je skroz u zdjelici, kako to izgleda unutra? U mom mozgu se sav iskrivio misko 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    06. Lipanj 2015. 17:55

A i to što kažeš!!

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 18:11

Cure,hoće koja koristit chiccove uloške poslije poroda?ja sam sad spremala kofer i neznam kolko bi si tih ulozaka ponjela sa sobom čini mi se puno cijeli paket,a opet me i strah da mi ih nepofali Kaj vi mislite?

Bebach22
    06. Lipanj 2015. 18:55

Ja ko luđak vec sat vremena stavljam cjeli paket pa onda ostavim samo 5kom. pa si onda razmišljam da će mi to bit premalo pa vratim cijeli paket i onda opet izvadim i tak u krug. Hahaha,bas sam frikusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.