Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    [OBRISANO] 08. Lipanj 2015. 13:01

Rina5
    06. Lipanj 2015. 16:21

Sanja kako mislis zauzet ako je hitno mora da te primi a ako je na go mora ima zamjenu! U svakon slucaju otidi privatno!!

Sta se tice bojanja kose mene je moj oboja u 5 misecu i sad odugovlacin do 9 pa cu onda haahahah! A slusaj pigment svakome drugacije vata a pogotovo u trudnoci moze jace moze nikako al svakako ako ti to na sebe preuzimas sta nju briga kako ce ispast!

Baby1
    06. Lipanj 2015. 16:22

jbt to je onda samo ova tako oprezna 

Rina5
    06. Lipanj 2015. 16:22

Ps nadan se da nije objavilo pet puta poruku ka sta meni pokazuje wtf!!!

Lollypop
    06. Lipanj 2015. 16:23

Rina covjece, skuzili smo, nema potrebe za 6x istim postom :) salim se, dogada se :)

Rina5
    06. Lipanj 2015. 16:25

Lollypop

Rina covjece, skuzili smo, nema potrebe za 6x istim postom :) salim se, dogada se :)

Šicnija i mob od vrucine ka i ja tj mi 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    06. Lipanj 2015. 16:42

Meni se uopce neda tusirat u ovakvim uvjetima, samo mi je tlaka skidat se i oblacit. Tusiram se ujutro i navecer oko 6-7, nema mi smisla tokom dana jer sam za 5 min opet usmrdena i ljepljiva. 

Ovaj moj prdonja je cijeli na desnoj strani trbuha, tako da mi ful pase spavat na toj strani jer me ne priteze. A glava mu je skroz u zdjelici, kako to izgleda unutra? U mom mozgu se sav iskrivio misko 

Rina5
    06. Lipanj 2015. 17:03

Lollypop

Meni se uopce neda tusirat u ovakvim uvjetima, samo mi je tlaka skidat se i oblacit. Tusiram se ujutro i navecer oko 6-7, nema mi smisla tokom dana jer sam za 5 min opet usmrdena i ljepljiva. 

Ovaj moj prdonja je cijeli na desnoj strani trbuha, tako da mi ful pase spavat na toj strani jer me ne priteze. A glava mu je skroz u zdjelici, kako to izgleda unutra? U mom mozgu se sav iskrivio misko 

Hahahah sta bi bilo da ti se da tusirat  evo ja sve rastvorila i napravil promaju! A moj bebac/ica je svuda al svakako na kojoj je strani na tu ne moren lezat odma se gura ahahahahahah

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI