Nećemo vas zaboravit, naravno da čemo se javiti. Samo što će nam bebe možda ipak biti kasno proljetne ak ne doguramo skroz do termina!
Pa kontrakcije ako nisu bolne osjetiš kao zatezanje i kad dotakneš trbuh cijeli se stvrdne kao kamen i nekako se ukocka. Osjećaš težinu dok je tako stvrdnut. Ma ja sam se već tako navikla da ih već jedva kužim.
Uffff moje su bolne.zamisli menstrualni grc koji krece dole od kicme pa kroz kukove u trbuh i onda ti se trbuh stisne...jedina razlika meni od pravih sto nisu toliko bolni i sto nisu redoviti,tj nemaju ritma...jedina pozitiva od kad ih imam nema vise zatvora i po tri puta dnevno sam na wcu
A mislim da znam. Samo mene ne boli bas tako jako, boli, ali ne iz ledja nego bas negdje, nemam pojma, kod jajnika? Nisko dole. Drugi put sam to danas osjetila. Bolilo je kao menga, trajalo je 10ak sekundi i popustilo i evo sad kao da nista nije bilo.. Ma ja vise ne znam sta je sta. Ja sam mislila da sam nesto pojela pa da me grcevi hvataju hahha
Valjda je to onda to. :)
Ja te kontrakcije osjetim već dugo, sigurno od 27, 28tt. Kao što Mary kaže, već sam navikla. U početku mi se znao stvrdnut i zatezat me donji dio trbuha, a valjda kad se beba okrenula (tako sam si ja to obasnila) sad me gornji dio zateže. Ja nisam uopće otvorena, bar nisam bila prošli tjedan, zapravo i imam osjećaj da sam nekako zacementirana dolje
Joj cure, danas sam se tako nažderala pizze i evo cijelu večer dišem na škrge koliko mi je teško Znam da nisam trebala, ali nisam mogla odolit...
Ja isto ne kuzim jesam li dosad imala te kontrakcije...vjerojatno i jesam ali me nisu boljele...morat cu bas obratit malo pozornost na "simptome" sad kad sam doma
...molim Te za malo sreće....
Uff kad smo kod hrane...kod mene u djiru jr voce i to lubenice jagode tresnje i sljive i hb od toga nemam zgaravicu.danas sam kuhala cufte i mogla sam samo gledat u njih dovoljno sto sam jednom probala gorila sam
Aha, znaci to su kontrakcije! Osjetila sam u donjem dijelu kraljeznice uzasnu bol na par sekundi, dvaput, i sjetila se kako me boli menga uzasnoooo svaki mjesec! :/
Ps javio mi brat da je na mondo.hr popust 10% na Diners za Peg Perego, pa smo ih napokon uplatili i ustedili 580 kn! Platili ih 5.200,00. Eto ako nekome treba, i mi smo evo u zadnji tren. Valjda traje do ponoci.
Meni muz jutros prvi put u zivotu rekao da sam hrkala!! Hahahah pocelo je! Hahaha mene kicma jos uvijek boli, ali prezivimo nekako. Kontrakcije...imam i nemam. Nekad me zna zabolit oko pupka i po trbuhu, neugodan osjecaj, ali prode. Imam za koji dan preglwd pa cu provjerit otvorenost, imam osjecaj da sam otvorena, tj da mi se sigurno pojacala ulozivost. Brzo se umaram, tesko se krecem i ostajem brzo bez zraka, kad nosim makar torbu odma me zateze trbuh..bice ovo veselo ljeto.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji