Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    02. Lipanj 2015. 11:51

Doris mislim da ti je to normalno, pogotovo ako su stale.. 
    Mislim da su curke i dosta prije 35.tjedna znale osjećati kontrakcije 

Doris7
    02. Lipanj 2015. 11:56

Ma znam da i ja sam osjecala ali ovaj put je bilo bas nekako drugacije, kao da ce svaki cas izaci van 

gagulina
    02. Lipanj 2015. 12:12

Ja se jutros probudila puna energije i odmah se uhvatila posla da rijesim zaostatke i evo me na kaucu pomaknut se nemogu a stan izgleda gore nego jutros.hocu ja pocimat sto poslova u isto vrijeme i ne doruckovat 

iva.lu
    02. Lipanj 2015. 13:25

Jao a ja taman mislila sad godisnji i lijepo bum si sve pocela pospremat...tocnije generalku po stanu...i onda se moj dragi uhvati renovacije balkona i pločica...mislim znam da moramo ali nist mi se ne isplati dirat jer prasina dode taj cas i sve ko da i nisam nist radila...grrrrr

...molim Te za malo sreće....

Baby1
    02. Lipanj 2015. 13:25

A ja opet gledam i gledam u nered i ne da mi se pomaknut, radije sam na Klokanici  A imam još i za peglat, to mi je najgore 

Bebily
    02. Lipanj 2015. 13:39

ja sam se čak jutros i natjerala malo pospremit i počistiti 

• crtica
    02. Lipanj 2015. 13:51

Beba probaj sa sprejom od propolisa za grlo. On meni zna pomoć dosta i prirodan je.. ima raznih pa pitaj tetu u ljekarni kojeg ti preporuča, ima ih i sa kaduljom i sa alkoholom i bez alkohola i bla bla, probaj nać nekog koji ti odgovara. Ja od kada sam ga otkrila grlo samo sa tim lječim ;) 
    Doris evo i ja sam u 35 tjednu isto jučer i danas neki čudan pritisak.. al se eto moje djete nije još okrenulo.. :( moram priznat da sam sad već pomalo i zabrinuta :(

bobica9
    02. Lipanj 2015. 13:55

I ja krenula peglati. Ispeglala haljinu koja mi treba za danas i ugasila peglu. I bacila se na trešnje. Jer sam jagode pojela.

• crtica
    02. Lipanj 2015. 14:07

blago vama, ja još radim :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.