Jutro!
Beba, a da probaš malo grgljati kadulju (ne smiješ ju piti) ili našpricati grlo s onim propolisom za djecu? Možeš čak i samo sa slanom vodom grgljati. Ma možda ti je samo od klime, brzo će proći!
Meni danas počinje trudnički tečaj!

jutro
mi smo jučer bili na uzv..sve je ok, veliki smo 1640gr okrenuti glavicom prema dolje...
Beba probaj sa nekim čajem ili juhicom vrućom..nadam se da će brzo proći

Mene su izgleda jucer neke kontrakcije uhvatile ( bar mislim da jesu), neki jaki pritisak i onda se smiri i eto danas sve u redu.. Da li je imala koja takav slucaj? u 35.tjednu smo
Doris mislim da ti je to normalno, pogotovo ako su stale..
Mislim da su curke i dosta prije 35.tjedna znale osjećati kontrakcije

Ma znam da i ja sam osjecala ali ovaj put je bilo bas nekako drugacije, kao da ce svaki cas izaci van
Ja se jutros probudila puna energije i odmah se uhvatila posla da rijesim zaostatke i evo me na kaucu pomaknut se nemogu a stan izgleda gore nego jutros.hocu ja pocimat sto poslova u isto vrijeme i ne doruckovat

Jao a ja taman mislila sad godisnji i lijepo bum si sve pocela pospremat...tocnije generalku po stanu...i onda se moj dragi uhvati renovacije balkona i pločica...mislim znam da moramo ali nist mi se ne isplati dirat jer prasina dode taj cas i sve ko da i nisam nist radila...grrrrr
...molim Te za malo sreće....
A ja opet gledam i gledam u nered i ne da mi se pomaknut, radije sam na Klokanici A imam još i za peglat, to mi je najgore

Beba probaj sa sprejom od propolisa za grlo. On meni zna pomoć dosta i prirodan je.. ima raznih pa pitaj tetu u ljekarni kojeg ti preporuča, ima ih i sa kaduljom i sa alkoholom i bez alkohola i bla bla, probaj nać nekog koji ti odgovara. Ja od kada sam ga otkrila grlo samo sa tim lječim ;)
Doris evo i ja sam u 35 tjednu isto jučer i danas neki čudan pritisak.. al se eto moje djete nije još okrenulo.. :( moram priznat da sam sad već pomalo i zabrinuta :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji