Doris mislim da ti je to normalno, pogotovo ako su stale..
Mislim da su curke i dosta prije 35.tjedna znale osjećati kontrakcije
Ma znam da i ja sam osjecala ali ovaj put je bilo bas nekako drugacije, kao da ce svaki cas izaci van
Ja se jutros probudila puna energije i odmah se uhvatila posla da rijesim zaostatke i evo me na kaucu pomaknut se nemogu a stan izgleda gore nego jutros.hocu ja pocimat sto poslova u isto vrijeme i ne doruckovat
Jao a ja taman mislila sad godisnji i lijepo bum si sve pocela pospremat...tocnije generalku po stanu...i onda se moj dragi uhvati renovacije balkona i pločica...mislim znam da moramo ali nist mi se ne isplati dirat jer prasina dode taj cas i sve ko da i nisam nist radila...grrrrr
...molim Te za malo sreće....
A ja opet gledam i gledam u nered i ne da mi se pomaknut, radije sam na Klokanici A imam još i za peglat, to mi je najgore
Beba probaj sa sprejom od propolisa za grlo. On meni zna pomoć dosta i prirodan je.. ima raznih pa pitaj tetu u ljekarni kojeg ti preporuča, ima ih i sa kaduljom i sa alkoholom i bez alkohola i bla bla, probaj nać nekog koji ti odgovara. Ja od kada sam ga otkrila grlo samo sa tim lječim ;)
Doris evo i ja sam u 35 tjednu isto jučer i danas neki čudan pritisak.. al se eto moje djete nije još okrenulo.. :( moram priznat da sam sad već pomalo i zabrinuta :(
I ja krenula peglati. Ispeglala haljinu koja mi treba za danas i ugasila peglu. I bacila se na trešnje. Jer sam jagode pojela.
Sortiraj odgovore
Najstariji