Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    31. Svibanj 2015. 15:05

@Bobica nisi nenormalna.  Ni ja ne volim da mi se itko miješa. Ako ne podnosiš uplitanje onda moraš sve sama. Meni tako više odgovara i mirnija sam. Pomoć trazim samo kad je baš neophodno.

@Tita - nikad nisam čula za to podizanje, guranje prema gore. Što se tiče bolova meni su oni pregledi u predrađaoni kad gleda koliko si otvorena bili skoro pa bolnji od poroda. Ja sam isto mislila kako ću rodit kad jedva ovo izdržavam, ali na porodu te puca euforija, adrenalin i stvarno proleti... p.s. ja sam isto 30tt. I rodit ću u Splitu, možda se i sretnemo.

gagulina
    31. Svibanj 2015. 17:11

Hej cure jel imate vi ove kontrakcije?iskreno mene ubise,kao lagani trudici i to vec 3tj a nocu me znaju posteno zasarafit.tek sam u 34tt pa izludit ce me do kraja.

Mary36
    31. Svibanj 2015. 17:27

Ja ti imam kontrakcije već od 28 tjedna. Pomažem si sa šumećim magnezijem 375 mg...Tek od 36 tjedna sam uloživa za prst, ali bome sam se natakala tim magnezijem zadnjih mjeseci. Kad me jako znalo uhvatiti popila bi i dvije tablete. Isto znaju biti tako jake da se probudim po noći i mislim da rađam.

gagulina
    31. Svibanj 2015. 17:48

Ma kod mene magnezij nula bodova a sto se tice otvaranja toga se ne bojim jer sam potpuno zatvorena a sa starijom sam zavrsila na cr zbog neotvaranja.jedino pomaze kada al trenutno a onda nakon sat dva su jod jaci za poludit.drugi puta sam trudna ali kao da sam prvi nista isto nije.

Mary36
    31. Svibanj 2015. 17:55

Ma daj, tako puno? Meni je rekla dr da do 36 tjedna mogu sigurno. Nemam pojma.

Mary36
    31. Svibanj 2015. 19:05

Možda je to nešto jače. Ja ovaj mg pijem i inače jer mi se mišići često znaju pokočiti ak ne pijem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.