Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    30. Svibanj 2015. 14:10

Hahahaha...bas ste me nasmijale! Mene bas boli briga, skroz mi je ravno sto svi misle, cak i nasi prijatelji jer ocekujes da se generacije bolje kuze, al ne . Ime se mora svidjeti tati i meni, i da imamo dijete vec, pitalo bi ga se. To je to. Jako sam stiktna oko tih stvari i odluka. Super da nam nitko iz obitelji i nije ni pokušao nista sugerirati!!
    Jeste vi razmisljale o nekim rekvizitima, kupile ili biste da vam netko kupi- baby gym, viper tj onu lezaljku, maramu/ nosiljku...za hranilicu je jos rano da ikome kazem jel da...ugl.ljudi pitaju a ja ne znam sta bi rekla! sve sto bas moramo imat je vec kupljeno...

Bublica123
    30. Svibanj 2015. 14:15

Mi imamo zuju...ono sta vibrira i iznad su igracke i od kume cemo dobiti elasticnu maramu...za sad je to to

Mary36
    30. Svibanj 2015. 15:30

Ja sam isto dobila neku igračkicu koja svira i vibrira i pongae nosiljku. Pa mislim da je bolje reću ljudima ako nešto želiš jer uglavnom poklanjaju robicu i posteljinu, a ja toga imam toliko da više ne znam što bi s time. Tak da ću ja napomenuti bar to što mi više ne treba da bez veze ne kupuju jer nije baš ni jeftino. Draže mi je onda da joj kupe neku igračku ili taj baby gym.

Lollypop
    30. Svibanj 2015. 15:57

Baby gym, nosiljka, onda ono di lezi beba pa je trese dok gleda tv, pa ono sto se vrti iznad krevetica (to ima isto od 15 kn u ikei do onih po 500kn), pa bejbifon...ima toga!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    30. Svibanj 2015. 19:00

Mi smo dobili baby gym i mobil onaj iznad krevetića, i to je za sad to... Ništa drugo nećemo kupovati za sad, ako netko pita smislit ćemo nešto.   A kod nas je običaj kupovati robicu i posteljinu uglavnom, već vidim da ćemo toga imati hrpuuu...

kachi
    30. Svibanj 2015. 19:48

Hej, tko zna nešto više reći o patronažnima? 
    Njima se javimo kad dođemo iz bolnice i onda one dolaze svaki dan ili svaki drugi, treći? Koliko dugo one obilaze mame? 
    Ne znam ništa o tome i nekako mi se sad čini bezveze da mi dolazi neka nepoznata žena doma, a isto tako mi je glupo da je ne zovnem. 

Gricko3
    30. Svibanj 2015. 20:39

Ja zelim baby gym al mene niko ne pita sta bi da nam kupi :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ivaaaa
    30. Svibanj 2015. 20:46

Nama su na tecaju rekli da odemo u najblizi Dom zdravlja i da se mozemo vec upoznati sa patronaznom, ne znam jel se onda kod nje zapises il zasto su nam to uopce rekli ako mozda nece biti ona...Njih obavijesti i bolnica da si doma pa se nekima odma jave i same...A dolaze...valjda po potrebi, ne znam bas da su limitirane koliko puta smiju...npr ja em nista ne znam, em mi nece moci mama doci tada u srcu sezone...:/ nadam se da bude draga zena i bude na usluzi...vise od dva tri puta...nekako mislim da nije isto jel zene imaju dobru pomoc doma ili nemaju nikakvu ako muz mora raditi...a mora, jel...

Mary36
    30. Svibanj 2015. 20:48

Ma to ti je najbolje poslije poroda kad vas svi krenu posjećivati. Ne bi ni mene nitko pitao da se nisam udavala prije dva mjeseca pa mi je kuma baš nešto htjela pokloniti na što sam ja rekla da bi mi bilo najdraže da mi pokloni nešto za bebu. Tako da smo se dogovorile za pongae nosiljku jer sam si ja to jako željela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.