Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    01. Lipanj 2015. 16:41

Crtice moja je bebica sad već stvarno velika i mogu skužiti otprilike gdje su rukice, a gdje nogice kad ih gurne prema van. Dok je bila nogama prema dolje šutirala mi je mjehur i to je bilo stvarno bolno. Sad osjetim kad gura glavom prema dolje. Meni je Mg puno pomogao jer imam dosta jake kontrakcije već od 28 tjedna i tako sam ih smirivala kad bi me uhvatile. Imaš sad za kupiti i direkt u prahu, šumeće, obične tablete... Ja sam pila šumeće od 375 mg. I da, dobar je i za žgaravicu

bobica9
    01. Lipanj 2015. 18:19

Ja pijem Mg direkt od 300 mg, i sad sam počela piti i šumeći kalcij. A pijem i Elevit svaki drugi dan. Mislim da mi je kalcij rekao dr da pijem jer imam neki osip/alergiju već mjesec dana.

Tinčica3
    01. Lipanj 2015. 18:39

Meni je danas bio zadnji radni dan. Lalalalalaaaalalala
    Sva djeca su mi uspjesno zavrsila razred. Dokumentaciju sam rijesila. Sunce prži ko ludo. Dolaze mi seka, njezin muz i njihov osmomjesecni sin. Kupanje, suncanje, lagana klopica. Zivot je lijeeeeeep!

CUUuu
    01. Lipanj 2015. 20:39

Tinčice gdje radiš? Ja radim u osnovnoj i imamo nastavu do 16.6., nakon toga 3 tjedna administracije pa onda kolektivni s tim što se meni početak kolektivnog godišnjeg poklapa s početkom porodiljnog. ..

• Beba16
    02. Lipanj 2015. 10:42

Jutro ženice.
    Moram se potužiti da me opet grlo boli ima nekoliko dana i ne znam šta da radim/pijem/koristim da mi to prođe. Nakon što su mi dijagnosticirali upalu pluća u 2 mjesecu ove trudnoće, strah me je da se opet nešto dogodi! Imate li savjete????

bobica9
    02. Lipanj 2015. 10:48

Jutro!
    Beba, a da probaš malo grgljati kadulju (ne smiješ ju piti) ili našpricati grlo s onim propolisom za djecu? Možeš čak i samo sa slanom vodom grgljati. Ma možda ti je samo od klime, brzo će proći!
    Meni danas počinje trudnički tečaj!

Bebily
    02. Lipanj 2015. 11:39

jutro 
    mi smo jučer bili na uzv..sve je ok, veliki smo 1640gr  okrenuti glavicom prema dolje...
    Beba probaj sa nekim čajem ili juhicom vrućom..nadam se da će brzo proći 

Doris7
    02. Lipanj 2015. 11:47

Mene su izgleda jucer neke kontrakcije uhvatile ( bar mislim da jesu), neki jaki pritisak i onda se smiri i eto danas sve u redu.. Da li je imala koja takav slucaj? u 35.tjednu smo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.