Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    30. Svibanj 2015. 21:33

Meni je prijateljica rekla posuditi onu ležaljku za bebe, ostalo nemam još ništa. Ako netko baš pita reći ću da nam uzmu babygym, mobil ili babyphone, ostalo ne znam šta bi. Iako bi i ja maramu, a ne znam baš jel budem ju kupovala. Pretpostavljam da ćemo nešto i robice dobiti jer ja nisam baš toga nakupovala. Kum je pitao jel može on nešto pa smo se dogovorili i on i cura su nam uzeli kindać i madrac.
    Patronažnoj ću se javiti nekad u 6.mj., ipak mi je termin usred ljeta, pa da vidim jel bude uopće ona tu ili ima neka zamjena.

gagulina
    30. Svibanj 2015. 23:10

Bok cure evo mene nove ovdje.termin mi je 18.07. I rodit cu ovdje u njemackoj.iskreno sam sretna sto sam naisla na ovu temu jer vec ludim sama sa sobom a nemam ovdje nikoga sa kim bih mogla pricati o mukama po trudnoci.nadam se da me primate 

Mary36
    30. Svibanj 2015. 23:16

Naravno da te primamo, dobro došla gagulina!

kachi
    30. Svibanj 2015. 23:26

gagulina, dobrodošla! 

Tinčica3
    31. Svibanj 2015. 10:37

Dobrodosla Gagulina :) 
    Ja ne znam sta da radim..
    Bila sam 100% sigurna da bi rodila u Osijeku, sad se opet premisljam.
    Kad beba i mamika najranije mogu na 600km put? 

Prednosti Osijeka su mi sto su mi svi tamo, mama koja mi je od 0-24 na raspolaganju i koja radi u bolnici, ipak je lakse kad ti je netko tvoj u blizini i kad otprilike znas ekipu koja ce te poroditi.  
    Al s druge strane kad cu onda kuci kod u Pulu? Muz ne moze non stop biti sa mnom u Osijeku, mora i raditi. Pa papirologija, tu, tamo. Pa sad ste me sjetile i na patronaznu. Joj sto detalja na koje treba misliti..

A u Puli bi bila ko Pale sam na svijetu. Imam muza i to je to. Imam i svoju ginekologinju koja je blagi uzas i kod koje mi je veliki stres ici. Di da se porodim?!?

Tinčica3
    31. Svibanj 2015. 10:46

Kak' ovo ruzno zvuci sto sam napisala: imam muza i to je to.
    Ispravak: imam predivnog muza kojeg obozavam i koji bi sve napravio da meni bude dobro i da mi olaksa sto je vise moguce. Jedini je problem sto ne moze nista napraviti!  Tako da nema neke koristi od njega

Baby1
    31. Svibanj 2015. 10:51

Kao prvo, dobro došla gagulina!  
    Tinčica, ja da imam mamu u bolnici, def. bih se išla tamo poroditi!! Ali to je samo moje mišljenje... A patronažna ti može doći i u Osijeku, samo joj se trebaš javiti. Mama ti sigurno zna detalje oko toga.
    Mene je moja patronažna posjetila još u 3. mjesecu, i rekla da će doći pred termin da se dog. oko toga što i kako treba za bolnicu, a i na tečaju su bile prisutne patronažne s našeg područja, tako da smo se upoznale... Sad, kako one dolaze kad rodiš, to ne znam, vjerujem ispočetka češće (možda svaki drugi-treći dan), a kasnije sve rjeđe.

CUUuu
    31. Svibanj 2015. 10:56

Gagulina dobrodošla! 

Tincice to mora bit tvoja odluka. Na tvom mjestu bi ja birala Osijek jer nešto što ljudi baš ne govore često je da su prvi mjeseci s bebom jako samotni. Istina imaš bebu koju obožavaš ali ipak ti nije dovoljno gledati u nju cijeli dan pogotovo jer se u osamljenosti lako javi i post porođajna depresija koja uvelike smanjuje kvalitetu života i uživanje u novom članu obitelji.

CUUuu
    31. Svibanj 2015. 11:00

Hoćeš li moć sve sama? Hoćeš na ovaj ili onaj način ali sigurno će ti bit lijep osjećaj da i o tebi netko brine, da ne moraš sve sama ... e sad tu je uvijek i određena doza miješanja u život koja je nužna kad si kod nekog (mame, svekrve - svejedno) pitanje je samo kakav odnos imate i koliko će ti to smetat ili ne. Svi smo različiti. Zato odluka mora bit samo tvoja. Naravno, uzmi u obzir i muževo radno vrijeme jer nije isto jesi li sama do 3 ili cijeli dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.