Ja zelim baby gym al mene niko ne pita sta bi da nam kupi :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Nama su na tecaju rekli da odemo u najblizi Dom zdravlja i da se mozemo vec upoznati sa patronaznom, ne znam jel se onda kod nje zapises il zasto su nam to uopce rekli ako mozda nece biti ona...Njih obavijesti i bolnica da si doma pa se nekima odma jave i same...A dolaze...valjda po potrebi, ne znam bas da su limitirane koliko puta smiju...npr ja em nista ne znam, em mi nece moci mama doci tada u srcu sezone...:/ nadam se da bude draga zena i bude na usluzi...vise od dva tri puta...nekako mislim da nije isto jel zene imaju dobru pomoc doma ili nemaju nikakvu ako muz mora raditi...a mora, jel...
Nama su na tecaju rekli da odemo u najblizi Dom zdravlja i da se mozemo vec upoznati sa patronaznom, ne znam jel se onda kod nje zapises il zasto su nam to uopce rekli ako mozda nece biti ona…Njih obavijesti i bolnica da si doma pa se nekima odma jave i same…A dolaze…valjda po potrebi, ne znam bas da su limitirane koliko puta smiju…npr ja em nista ne znam, em mi nece moci mama doci tada u srcu sezone…:/ nadam se da bude draga zena i bude na usluzi…vise od dva tri puta…nekako mislim da nije isto jel zene imaju dobru pomoc doma ili nemaju nikakvu ako muz mora raditi…a mora, jel…
To čak i zvuči nekako normalno, da se ranije upoznaš tako negdje sa njima, čuješ kako će to sve ići, možda već i tad kažeš oko čega će ti trebati neka pomoć... Ja ću onda svratiti u svoj d.z. kad dobijem dozvolu da se krećem.
Meni će biti mama prve dane da mi pomogne, a i muž je uzeo godišnji taman za period nakon termina da se možemo zajedno učiti i navikavati jedni na druge...zato se brinem da bi mi patronažna mogla biti samo višak, a još sam i čitala da ih ima stvarno svakakvih.

Ma to ti je najbolje poslije poroda kad vas svi krenu posjećivati. Ne bi ni mene nitko pitao da se nisam udavala prije dva mjeseca pa mi je kuma baš nešto htjela pokloniti na što sam ja rekla da bi mi bilo najdraže da mi pokloni nešto za bebu. Tako da smo se dogovorile za pongae nosiljku jer sam si ja to jako željela.

Meni je prijateljica rekla posuditi onu ležaljku za bebe, ostalo nemam još ništa. Ako netko baš pita reći ću da nam uzmu babygym, mobil ili babyphone, ostalo ne znam šta bi. Iako bi i ja maramu, a ne znam baš jel budem ju kupovala. Pretpostavljam da ćemo nešto i robice dobiti jer ja nisam baš toga nakupovala. Kum je pitao jel može on nešto pa smo se dogovorili i on i cura su nam uzeli kindać i madrac.
Patronažnoj ću se javiti nekad u 6.mj., ipak mi je termin usred ljeta, pa da vidim jel bude uopće ona tu ili ima neka zamjena.

Bok cure evo mene nove ovdje.termin mi je 18.07. I rodit cu ovdje u njemackoj.iskreno sam sretna sto sam naisla na ovu temu jer vec ludim sama sa sobom a nemam ovdje nikoga sa kim bih mogla pricati o mukama po trudnoci.nadam se da me primate

Dobrodosla Gagulina :)
Ja ne znam sta da radim..
Bila sam 100% sigurna da bi rodila u Osijeku, sad se opet premisljam.
Kad beba i mamika najranije mogu na 600km put?
Prednosti Osijeka su mi sto su mi svi tamo, mama koja mi je od 0-24 na raspolaganju i koja radi u bolnici, ipak je lakse kad ti je netko tvoj u blizini i kad otprilike znas ekipu koja ce te poroditi.
Al s druge strane kad cu onda kuci kod u Pulu? Muz ne moze non stop biti sa mnom u Osijeku, mora i raditi. Pa papirologija, tu, tamo. Pa sad ste me sjetile i na patronaznu. Joj sto detalja na koje treba misliti..
A u Puli bi bila ko Pale sam na svijetu. Imam muza i to je to. Imam i svoju ginekologinju koja je blagi uzas i kod koje mi je veliki stres ici. Di da se porodim?!?
Kak' ovo ruzno zvuci sto sam napisala: imam muza i to je to.
Ispravak: imam predivnog muza kojeg obozavam i koji bi sve napravio da meni bude dobro i da mi olaksa sto je vise moguce. Jedini je problem sto ne moze nista napraviti! Tako da nema neke koristi od njega
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji