Kod mene nisu te kontrakcije tako jake ni česte. Više ih osjetim kad pretjeram s pospremanjem ili tako nešto. Baš osjetim lagani grč maternice, nigdje me ništa ne zaboli. I zacementirana sam.
Kad smo kod hrane i žgaravice...u petak sam si bila sva jadna i da se malo oraspoložim, otvorim ja veliki mikado i sredim pola. Zažalila sam. Takva me žgaravica uhvatila da sam si bila još jadnija. Samo mi od slakog bude tako loše, i to baš od čokolade. Sladoled zato mogu jesti cijeli dan. I jagode jedem u nenormalnim količinama.
Ja još ne hrčem , ali bojim se da ću skoro početi jer i inače imam problema sa sinusima... Jedina je prednost što navečer ne mogu baš jesti pa me onda to ne ometa dodatno.
Žgaravicu srećom nemam, ali osjećam baš pritisak u želucu često jer je bebica na zadak pa me glavicom pritišće gore... Trebala bih uspravno sjediti, ali pogrbljenost mi je već naučena poza jer sam visoka... Malo me brine taj zadak, nadam se da će se uskoro okrenuti...
Uh tako i ja. Nemam zgaravicu, ali nekad mi se dogadja sta god pojedem imam taj pritisak. Cak i ako jako malo pojedem osjecam se kao da sam vola pojela. I onda nemam zraka.
Mamatobe ne brini, okrenuti ce se, ima jos vremena!
Ma kod mene su te kontrakcije stalne i danju i nocu i jos bolne i uz to zgaravica gotovo na sve tako da mi je veselo.moja velika cura opet bolesna pa izludit vise,samo je tj dana bila u vrticu nezz vise sta da radim.imam osjecaj da dzabe placam vrtic.
Žgaravicu nemam, ali možda bi bilo bolje da ju imam pa bi manje papala haha Prošli put 2,5 kg u DVA TJEDNA, ajme... Rekla sam dr. da mislim da je to voda hahaha, moš mislit! Sljedeći tjedan kad krenem u trudničku ambulantu tko zna kako će oni biti raspoloženi prema mojoj kilaži... Samo mi nije jasno kako mi je beba mala, a ja natukla oko 12,13 kg dosad??
I ja imam problema s hrkanjem, ali ne hrčem ja nego muž, jao poludim nekad a žao mi ga budit kad se naradi...
Joj, a mm... Pa taj se više napati u trudnoći od mene. Stalno ima žgaravicu, nalijeva se sa mineralnom, ima neke čudne kombinacije hrane, pa ga bole leđa, grčevi u nogama, malo se i zbucao....prava trudnica...
Jel zna netko raspored dr na uzv u Petrovoj? I koji dr je dobar? Čula sam da je Herman dobar, pa se možda probam kod njega naručiti.
Hahaha to je ono kad se previse senzibiliziraju sa zenom trudnicom pa preuzmu simptome
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hahahaha i moj je preuzeo moje simptome, jede cesto, isto je dobio par kilica, ledja ga ubijaju (a nikad ga nisu boljela), nesanica..
Sad kuka kako ce njemu te kile ostati, a moje ce otici sa porodom. Presmijesni su!
Hahahaha i moj je dragi isto trudan. Strašno! Imao je čudne kombinacije hrane, udebljao se više od mene, sad ga nesanica počela vatat, ma ludilo. Šteta šta ne može rodit umisto mene :)
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Pozdrav mame.. evo ja se uključila (nisam ni čitala ništa još…) sad na kraju trudnoće, pa da Vas pozdravim sve i zaželim vam sve najbolje na porodu koje imate brzo. Idem malo vidit o čemu se radi ovdje pa se čitamo :P :D Nadam se da će bit mjesta za mene - nas :D
Sortiraj odgovore
Najstariji