Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    01. Lipanj 2015. 12:50

Hahahaha i moj je preuzeo moje simptome, jede cesto, isto je dobio par kilica, ledja ga ubijaju (a nikad ga nisu boljela), nesanica..
    Sad kuka kako ce njemu te kile ostati, a moje ce otici sa porodom. Presmijesni su!

Tita 13
    01. Lipanj 2015. 13:46

Hahahaha i moj je dragi isto trudan. Strašno! Imao je čudne kombinacije hrane, udebljao se više od mene, sad ga nesanica počela vatat, ma ludilo. Šteta šta ne može rodit umisto mene :)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

• crtica
    01. Lipanj 2015. 13:49

Pozdrav mame.. evo ja se uključila (nisam ni čitala ništa još…) sad na kraju trudnoće, pa da Vas pozdravim sve i zaželim vam sve najbolje na porodu koje imate brzo. Idem malo vidit o čemu se radi ovdje pa se čitamo :P :D Nadam se da će bit mjesta za mene - nas :D 

Baby1
    01. Lipanj 2015. 13:54

Naravno Crtica, dobro nam došla!  Kad je tebi termin?

bobica9
    01. Lipanj 2015. 14:06

Dobrodošla, Crtica!

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:28

7.7. , eto me skoro u 35 tjednu. Inače to mi je druga trudnoća, naša curica ima 27.07. 2 godine.. 
    mi baš krenuli sa ljetnim bebama :D

Filotea
    01. Lipanj 2015. 15:16

Dobrodošla crtica! I meni je po novom 7.7 termin,prvo je bio 9.7 ali mi je na predzadnjoj kontroli pomaknut

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:30

gagulina što muči tvoju velku curu?

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:39

nego da pitam- u čemu je poanta sa tim magnezijom- nikada nisam čula da se u trudnoći pije magnezij. ili to nema veze sa samom trudnoćom? inače imam i ja tih blagih kontrakcija već neko vrijeme, ali pripisujem to ne mirovanju.. 

gagulina
    01. Lipanj 2015. 15:15

Eto opet napisem duzi post i obrise se 
    Sad skracena verzija
    Danas sam pokisla do gole koze i sad se prevrcem po krevetu od bolova
    Mala je prije 3mj krenula u vrtic i sad mora pokupit svaki virus koji leti oko nje cari prilagodbe
    Mg ti je opcenito za opustanje misica znaci za grceve kontrakcije kad si prehladjena pa te trbuh boli od kasljanja te za zgaravicu i bolje spavanje
    I da crtica dobro dosla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI