Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    01. Lipanj 2015. 13:54

Naravno Crtica, dobro nam došla!  Kad je tebi termin?

bobica9
    01. Lipanj 2015. 14:06

Dobrodošla, Crtica!

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:28

7.7. , eto me skoro u 35 tjednu. Inače to mi je druga trudnoća, naša curica ima 27.07. 2 godine.. 
    mi baš krenuli sa ljetnim bebama :D

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:30

gagulina što muči tvoju velku curu?

• crtica
    01. Lipanj 2015. 14:39

nego da pitam- u čemu je poanta sa tim magnezijom- nikada nisam čula da se u trudnoći pije magnezij. ili to nema veze sa samom trudnoćom? inače imam i ja tih blagih kontrakcija već neko vrijeme, ali pripisujem to ne mirovanju.. 

gagulina
    01. Lipanj 2015. 15:15

Eto opet napisem duzi post i obrise se 
    Sad skracena verzija
    Danas sam pokisla do gole koze i sad se prevrcem po krevetu od bolova
    Mala je prije 3mj krenula u vrtic i sad mora pokupit svaki virus koji leti oko nje cari prilagodbe
    Mg ti je opcenito za opustanje misica znaci za grceve kontrakcije kad si prehladjena pa te trbuh boli od kasljanja te za zgaravicu i bolje spavanje
    I da crtica dobro dosla

• crtica
    01. Lipanj 2015. 15:25

i to se može piti tako onaj šumeći? pa da sad kad razmišljam - donat je obogaćen magnezijom a ja njega koristim za olakšanje žgaravice,, 
    ajde proći će to sa prilagodbom  brzo, naš pedijatar zna reć za takve stvari- dječje radosti :P bitno da nije nešto gore.

Mamatobe
    01. Lipanj 2015. 15:31

crtica, dobro nam došla! Ja uzimammagnezij otkad su mi počele kontrakcije, i to Magnezij direkt, onaj što se uspe direktno u usta. A olakšava i kod drugih grčeva. Kad sam imala mučnine, pila sam Mg Mivelu, isto s magnezijem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.